Dejligt tog, Masser af plads, og toget er lydsvagt når det kører. Jeg kunne ikke finde en skraldespand i toget, så jeg efterlod selvfølgelig mit madpapir og skrald på sædet. Pga. manglende skraldesp... Voir plus

Konstante aflysninger på et hylende tog der ikke er skabt til lange distancer. Inkompetence i stor stil både i drift og design og lad os endelig ikke tale om bruger service, det er jo nærmest blevet... Voir plus

Det værste omgang møg. Der er ikke styr på noget som helst! Forsinkelser ovenpå forsinkelser. Al den tid og penge på noget der ikke virker optimalt. Der er absolut intet respekt for andres tid. Det væ... Voir plus

Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... Voir plus

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har været med letbanen fra Århus til…

Har været med letbanen fra Århus til Grenå, og tilbage et par dage senere.
Var en virkelig stor skuffelse. Føjer med dårlig postatra, og derfor var det bare en stor kamp, da der jo ikke findes bare et lille toilet på toget.
Det samme syntes et ægtepar med en lille baby, der skulle have været skiftet.
Forstod godt de ikke ville gøre det på det møj beskidte gulv, og der ikke lige var mulighed for at gøre det på sæderne

20 juillet 2023

Elendig service, gider ikke en gang at åbne døren for kunderne

Ville ikke en gang give 1 stjerne, letbanen er tit forsinket eller kører slet ikke. Det sidste, som vi har oplevet at toget som kører, ikke åbner dørene. Vi ville tage toget d.12.06 kl. 18.56 fra Løgten til Århus. Toget kom, men kører alt for lang frem på perron, at vi skulle løbe hurtigt frem, men døren var låst. Vi løb til næste vogn med det samme succes, så løb vi igen til den næste vogn og det var det samme. Det er uforskammet, fordi han så os at vi har prøvet at komme ind. Oveni kom der en person ud af toget og så lukkede han døren. Det er simpelthen uden ord. Jeg Undrer mig ikke, at folk ikke gider at tage det lo.... Det var i hvert fald sidste gang at vi prøver at tage letbanen. Vi mangler simpelthen ord.

12 juin 2023

Et ellers godt offentlig…

Et ellers godt offentlig transportmiddel bliver ødelagt af larm.
Jeg har taget letbanen en del gange fra Odder til Århus de seneste måneder. Letbanen larmer desværre så meget at man bliver træt i hovedet, det er svært at føre en almindelig samtale med den du sidder ved siden af. Jeg har lavet en dB måling der viser at der i gennemsnit støjer med 77 dB og højeste måling er på 87,8 dB, på den tur jeg var med tirsdag morgen. Så pas på ørene.

6 juin 2023

Letbanen lig med høreskader!

Jeg tager sjældent letbanen til min mor på Djursland (Aarhus - Grenå)
Foretrækker klart bussen. Letbanen larmer så meget at jeg ind i mellem bliver bekymret for at jeg får høreskader. Du kan faktisk ikke føre en almindelig samtale.
Rystelserne kan også være ret kraftige og jeg vil nærmet advare folk med dårlig ryg at benytte letbanen.
Italiensk design når det er værst.
Nul stjerner fra mig!

3 juin 2023

Letbane kører 3 minutter før tid

Jeg står og venter i lyskrydset ved Nørreport og letbanen står til at køre kl 17:37. Jeg ser letbanen komme og der stadig rødt for fodgængere. Jeg kigger på uret og klokken er 17:34 og tænker alt er okay, men letbanen kører med det samme, 3 minutter før tid og jeg må så vente til 18:07 til næste letbane. Upålidelig som altid..

24 mai 2023

Altid aflyst

Altid aflyst, kører folk ned hele tiden inklusiv mig selv. I burde lukkes ned !!

18 avril 2023

Letbanen ryster og slingrer

Letbanen ryster, slingrer fra side til side ujævn kørsel. Samt unødvendige hårde opbremsninger.
Ikke behageligt for passagererne.
Desværre kommer det nok an på hvilken chauffør der kører.
For der er forskel på turene.
Det var ønskværdigt om man havde fokus på at turen skal være en behagelig oplevelse for dem der rejser med let banen.
Det var meget slemt tirsdag den 14. Marts kl.15.28 fra Aarhus H mod Hornslet
En tur med letbanen kan slet ikke sammenlignes med f.eks. en tur med et Arriva tog, som er meget mere behageligt.

14 mars 2023

Larmer og forsinkelse…

Ikke nok med letbanen larmer afsindigt meget så er den altid forsinket eller ihvertfald utrolig tit. Ikke til at planlægge noget når der er letbane transport involveret. Tag bussen istedet.

9 mars 2023

Jyllands største skuffelse

Jeg har familie omkring Århus og kommer derfor ofte fra København og tager letbanen videre til Lystrup eller Grenaa. Det er nu blevet en fast rutine at lave om på rejseplaner da letbanen simpelthen ikke dukker op eller er aflyst i sidste minut eller så sent som i dag slet ikke aflyst men bare dukker ikke op uden en forklaring. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan de lokale lever med så dårlig service. Selv når jeg boede i Milano hvor der jævnligt var strejke, var det mere mønster i kørslen. Det er virkelig utrygt ikke at kunne regne (bare nogenlunde) med køreplanen. Midttrafik skulle have investeret i bedre busforbindelser i stedet for en "lige som vinden blæser" letbane.

17 novembre 2022

Ikke andet end forsinkelser og aflysninger

Kommer over en halv time for sent. Så ved jeg godt, at man skal tage afsted i god tid, da der kan forekomme forsinkelser. Men over en halv time. Nu må det holde. Man skulle tro den var købt fra wish. Spild af penge

31 octobre 2022

Vanvittig larm

Vanvittig larm, og man får konstant at vide det bliver "bedre". går kun den helt forkerte vej. Det er ulideligt. På ingen måde nogle forbedringer, men konstant de samme undskyldninger.

27 octobre 2022

Jeg H A D E R letbanen

Jeg H A D E R letbanen.

1. Den er utilregnelig - endeløse aflysninger og forsinkelser

2. Den larmer afsindigt meget. Når den kommer op i fart ude på land-strækningerne mellem Lystrup og Grenå hyler og piber den, med decibel helt op omkring 100 (j.f. Decibel måler app “soundmeter”). Det gør decideret ONDT i ørerne, og gør det umuligt at læse, høre musik eller den man evt. taler i tlf med.

3. Der er ingen toilet. Det kan være rigtig svært for gravide eller aldrene borgere, at holde sig de 5 kvarter det tager fra Århus til Grenå.

4. Der er ingen kupeer eller borde! Det gør det rigtig svært for pendlere at udnytte tiden til at arbejde, da man konstant sidder i larm, både fra letbanen selv, og fra børn og folk der snakker og afspiller musik.

5. Det var meningen, at letbanen skulle bidrage til grøn, bæredygtig transport, men I stedet har mange der satsede på letbanen været nødt til at købe egen bil, for at være sikker på at nå frem til tiden, eller fordi de ikke kunne udholde de ovennævnte ubekvemmeligheder.

Helt enkelt: letbanen er en KÆMPE nedgradering fra det fine regionaltog der kørte før i tiden, som havde kupeer, borde, toiletter, OG var tilregneligt! Samtidig har Letbanen kostet os en formue!

Jeg håber I politikere indser, at Letbanen er en kæmpe fiasko, der ikke egner sig til lange strækninger. Indrøm, at den var en fejl, nedlæg den og giv os regionaltoget tilbage.

11 septembre 2022

Talentløse lortetog

Talentløse lortetog.

Nu har sporskiftet været ødelagt ved Torsøvej i to uger, med daglige forsinkelser og aflysninger som følge (altså mere end i altid har været), ofte op til ti minutter eller mere, som gør det fuldstændigt værdiløst som transportmiddel, da ingen skole eller arbejdsgiver vil (eller burde) acceptere så hyppige forsinkelser. Godt vi fik smadret busnettet for at investere i jeres klamphuggeri.

Så når i hverken kan finde ud af at levere regelmæssigt eller grænsende til pålidelig letbanedrift — hverken forår, sommer, efterår eller vinter — begynder man at overveje om i har valgt forkert i livet. Jeg håber fanme i er gode til at passe haven eller har nogle andre kvaliteter.

YOU HAD ONE JOB - AND YOU SUCK AT IT!

24 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit