Dejligt tog, Masser af plads, og toget er lydsvagt når det kører. Jeg kunne ikke finde en skraldespand i toget, så jeg efterlod selvfølgelig mit madpapir og skrald på sædet. Pga. manglende skraldesp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Konstante aflysninger på et hylende tog der ikke er skabt til lange distancer. Inkompetence i stor stil både i drift og design og lad os endelig ikke tale om bruger service, det er jo nærmest blevet... Voir plus
Det værste omgang møg. Der er ikke styr på noget som helst! Forsinkelser ovenpå forsinkelser. Al den tid og penge på noget der ikke virker optimalt. Der er absolut intet respekt for andres tid. Det væ... Voir plus
Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
der er problemer hver dag
Jeg tror aldrig jeg har skrevet en trustpilot anmeldse, men jeg har fået nok af letbanen. Det så ringe man. Skal jeg købe en billet for at komme for sent hele tiden?
Under al kritik
Under al kritik! Efter signalproblemer, vælger man ikke at genoptage kørslen, men aflyse og lader passagerne vente i over tre kvarter for at kunne holde en tidsplan med den næste afgang.
Brug for råd og hjælp
Hej har brug for at tale med Århus letbane omkring pasning af deres område omkring skinner. Ukrudt fra deres område er så invasiv at det er umuligt at holde vores eget område.
Umulige at komme i kontakt med.
Telefon ringer ud og man bedes sende en mail som de så ikke besvare. Dårligt dårligt eneste jeg kan sige.
Upålidelig transportmiddel
Letbanen kommer alt for tit for sent. Sommetider kan den endda udeblive med kort varsel. Det sker for tit. Det sagt, fungerer den rigtig fint, når den rent faktisk følger tidsplanen. Om vinterhalvåret er letbanen helt til hundene. Den kan gudhjælpemig ikke køre grundet frost på skinnerne. Utroligt at man ikke havde taget højde for det, da man brugte så mange millioner på projektet. Overordnet set synes jeg sgu, at letbane-projektet er en ommer.
Find alternativer
I trænger til at få efterset jeres ladestik.
Sæderne trænger til polstring, man får ondt både i ryg og enden
Lyd isolering fik ondt i det ene øre af de hvinende lyde
Skrald!
God når den kører, gør den bare aldrig. Har aldrig skulle planlægge så meget på forhånd for at bruge offentlig transport. Til grin!
Dårligste rejsemiddel nogensinde..
Nu har jeg i snart 7 uger rejst til og fra Århus og Grenå hver dag, altså rejst 2 gange om dagen, og jeg bliver nødt til at sige, hvad fan den er alle de milliarder gået til?
Det er en absolut elendig oplevelse hver gang..
1. Sæderne er nok mit største problem.. de er stenhårde at sidde på, så hvis man har en flad mås som mig, så har man decideret ondt i måsen bagefter man har siddet en time på de sæder.. nakkestøtten er ok, men rygstøtten er nærmest lige så dårlig som sædet..
2. Lyset... når du rejser med letbanen klokken tidligt om morgenen og det er mørkt udenfor og du så kommer ind i letbanen, så bliver du ramt med midterlyset i gangene som er et spotlight i dit ansigt.. jeg ved at de kan slukkes eller dimmes, da det sker når det bliver lyst udenfor, men hvorfor man skal blændes når det stadig er nat udenfor, det forstår jeg intet af..
3. Larmen.. hold nu kæft hvor larmer det meget indenfor.. og jeg snakker ikke menneskerne, men selve toget og hjulene på skinnerne.. der er ingen isolering og toget er ret lavt i forhold til f.eks. dsb tog, der gør at lyden af hjulene mod skinner i opfart især, skærer en i ørene.. jeg bliver nødt til at ødelægge min hørelse ved at skrue op for lyden på mit musik, bare for at lukke lidt af støjen ude, men det går stadig igennem..
Det er som hvis du stiller dit imellem de gamle dobbelt togvogne ved dsb, hvor det larmer helt vildt ude, fordi det gummi halløj er så lidt isoleret..
Hvorfor har man ikke sat døre op for at afskærme for lyd og kulde??
4. Det bringer mig til næste punkt nemlig kulde.. dørene åbner konstant ved hver station, så der flyver gennemtræk gennem toget, hvilket er virkeligt koldt en mørk vintermorgen.. dér ville et par afskærmene døre hjælpe meget..
Man kan så sætte sig ca. midt imellem dørene, men så sidder du ved det gummi halløj hvor vognene hænger sammen, hvor det larmer ekstra meget...
Og mht. kulde, så blæser de nogen gange kold luft ud af ventilationen, OM VINTEREN I MINUSGRADER UDENFOR!! Så man kan sidde og fryse sin mås i laser med vinterjakke, hue, handsker, halsterklæde og lange underbukser på.. altså hvad fa***n??
5. Rystelserne.. ved ikke om skinnerne er lagt dårligt eller selve vognens design er dårligt, men det ryster konstant og er tydeligt at mærke.. nogen gange pisker du frem og tilbage i sædet næsten.. ved godt der er rystelser normalt, men ved dsb føles det slet ikke så slemt..
6. Nogen gange er det aflyst, uden der står på tavlerne eller midttrafik live at der er aflyst (rettere har oplevet det én gang under stormen fredag morgen), men stadig noget jeg synes jeg bør nævne..
Man kan da håbe de ændre noget snart, da man jo desværre er tvunget til at bruge det, hvis man vil i skole eller på arbejde..
Så ja, alt i alt en virkelig dårlig oplevelse at pendle med toget.. dårligere end en bybus, og det siger ikke så lidt da..
Tit forsinket
Er nød til at tage letbane til og fra skole dagligt og det er pinligt hvor tit jeg ikke når den bus jeg skal med efter fordi den er forsinket så tit
Letbanen ryster & ingen strøm
Letbanen ryster en god del, så det er lige før man for kvalme, også selv om jeg aldrig har haft kvalme selv ude på det store vand. Og så virker ingen af deres strømstik længere, gik gennem næsten halvdelen af hele toget og ikke en eneste af dem gav strøm selv med forskellige stik og kabler.
Og så bliver luften hurtig tør og ubehagelig. Kunne være godt med lidt A/C.
Chaufføren kørte lige forbi mig
Chaufføren kørte lige forbi mig, selvom der var 3 minutter til afgang.
Han havde øjenkontakt med mig og jeg stod på pavillonen.
Det var 100% en bevidst handling.
Aflyste afgange og ingen information på…r
Aflyste afgange og ingen information på tavlerne på hjemmesiderne. Meget utjekket ikke at informere om aflysninger.
Hvorfor har man investeret så mange…
Hvorfor har man investeret så mange penge i noget sdr ikke kan køre, når der er frost? Det er der 30% af tiden i DK
Synes de ret dårlige letbane chauffør.
Synes de ret dårlige letbane chauffør.. de lukker døren lig på næsen af dig. Du skal nærmest skubbe folk ind, får at nå at komme ind inden de lukker. Hvad med at tag hensyn og lade folk gå ind, der også ældre der benytter sig af letbanen. Det kan i godt gøre bedre.
Alt for dårlig og uoverskuelig information om aflysninger
Information om hvor og hvornår letbanen kører og ikke kører. Opdater for den da informationerne på Rejseplanen og Midttrafiks app i stedet fir alle mulige forvirrrnde beskeder. Letbanen et håbløst projekt. Lad os nu se til efteråret/venter, om samme problem som de foregående år dukker op, med Frost på køreledninger, og de ikke er forberedte på det som foregående år🙄
Nåede kun at få barnevognen ud
På vej mod Grenå fredag eftermiddag nåede jeg kun at få min barnevogn ud af døren før dørene var ved at lukke og jeg af ren refleks trak min arm til mig. Virkelig heldigt jeg havde baby på armen og han ikke lå i vognen for toget kørte videre og jeg måtte gå tilbage til min barnevogn hvor min telefon og andre værdigenstande lå. Forsøgte at trykke på nødknappen men fik ikke anden hjælp end at vide jeg måtte tage det næste tog tilbage.
Der var flere efter mig, som også skulle have været af.
Klemmer dørerne i omkring barnevogn
Ved ikke lige hvad der sker men letbanechaufførerne er bare total ligeglad med man er på vej ud med en barnevogn og klemmer dørerne i, hvor barnevogn bliver mast og bliver ved med at klemme sammen om os, i istedet for at åbne dørerne igen automatisk. Det er desværre ikke første gang vi har oplevet dette selvom jeg har været opmærksom og trykket på knappen for længere udstigning. Folk måtte hjælpe mig med at presse dørerne tilbage for jeg kunne komme fri igen.
Det er så farligt og en meget meget ubehagelig situation at stå i. Vi vil prøve at undgå letbanen fra nu af…
Bremser alt for hårdt
Myldretids pendler undrer sig over hvorfor letbanen skal bremse så hårdt ved hvert stoppested - hvem kan justere de bremser?
Første gang min søn kørte med letbanen
Første gang min søn kørte med letbanen, spurte han konduktøren hvor han skulle check ind, denne gav ham en bøde for at gå ind uden at have checket ind.
Han havde fået rejse kortet dagen før
Så opleves igen en skidt skidt kundeservice.
L1 ankommer på Lystrup station klokken 7.12.
L2 mod Odder er kørt klokken 7.11.
Hvor er det dog en skidt kundeservice.
Det er rystende!
L’expérience Trustpilot