Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Dejligt tog, Masser af plads, og toget er lydsvagt når det kører. Jeg kunne ikke finde en skraldespand i toget, så jeg efterlod selvfølgelig mit madpapir og skrald på sædet. Pga. manglende skraldesp... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Konstante aflysninger på et hylende tog der ikke er skabt til lange distancer. Inkompetence i stor stil både i drift og design og lad os endelig ikke tale om bruger service, det er jo nærmest blevet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det værste omgang møg. Der er ikke styr på noget som helst! Forsinkelser ovenpå forsinkelser. Al den tid og penge på noget der ikke virker optimalt. Der er absolut intet respekt for andres tid. Det væ... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Svær at stole på

Letbanen er egentlig fin nok når den kører, men her er et billede af hvordan det ser ud 22/2-21:

Kl 07.18 - aflyst
Kl 07.32 - forsinket til 07.33
Kl 07.48 - aflyst
Kl 08.02 - aflyst

22 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Letbanen er og har altid været en…

Letbanen er og har altid været en skandale, Bundsgårds Sporvogn i folkemunde.
“Kørebanen” i bymidten kunne enhver idiot regne ud ville skabe trafikale problemer, og ethvert forsøg på nogenlunde fornuft omkring kystvejsstrækningen, herunder shift mellem 1 og 2 skift i vognbaner, blev selvfølgelig forkastet.
Nu står vi med en letbane som ødelægger alt infrastruktur i midtbyen, når den kører, vel at mærke, og teknisk er som frygtet.
Til gengæld forbliver borgmester Bundsgård tavs, og lader på vanlig vis andre om at tage skraldet. Næste gang vi ser Bundsgård ytre sig omkring skandalebanen, bliver med garanti når han får lov at klippe snoren, altså til strækningen mod “øen”, hvor der logisk nok, aldrig vil anstige et antal passagerer der overstiger 10%, altså af det “forventede” officielle (embeds og betalte) kloge hoveder omkring understøttelsen af berettigelsen af denne “vigtige” strækning.
Må jeg også minde på, at de øverste ansvarlige, før som nu, omkring denne skandalebane, bliver højt belønnet, uden at forbedre noget som helst, men forgyldte af økonomisk, alle med borgmester Bundsgårds underskrift og velsignelse.
Frost eller ej 😫

3 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ved ikke hvor mange gange i har kørt…

Ved ikke hvor mange gange i har kørt over tid, det kan simpelthen ikke passe at man ikke kan overholde tiderne! Så gør tiderne længere, så vi andre kan planlægge hvilken bus vi i stedet skal tage, nu når letbanen hele tiden er +10 min. forsinket!!!!

1 février 2021

konstante drifts problemer.

Når den kør er alt fint men konstante forsinkelser og pludselig aflysninger gør den ubrugelig. Skiftet mellem L1 og L2 I Lystrup ender ofte med 30 minutters ventetid i vinden da den ene kør samtidig med den anden ankommer eller bliver aflyst. Så kan ikke bruge letbanen når man har aftaler hvor man skal komme til tiden.

7 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse.. IGEN!

Kl 16:12 fra Grenaa til Aarhus d. 21 Oktober 2020 skete der noget fedt igen! Der var en super flink tog chauffør som hilste på mig og største delen af de andre passager. Det er så dejligt at møde en glad tog chauffør!

21 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke for folk med dårlig ryg

Der burde stå en advarsel til rygpatienter !! Seriøst , man må ikke tage en tur i en rutchebane i Tivoli med dårlig ryg , men man må gerne kører med letbanen , til trods for at man bliver flået fra side til side. Har man bækken problemer, lænd eller ryg problemer bør man holde sig langt fra letbanen. Jeg havde hørt andre tale om at de fik rigtig ondt i ryggen af at sidde i den, men troede ikke på det. Efter en tur fra ryomgård til Grenå , skal jeg love for at min diskusprolaps skreg og jeg gik direkte hjem og lagde mig med piller og varme. Man bliver rykket fra side til side , så jeg ikke fatter det er godkendt til kørsel. Udover det så hviner og skriger der hele tiden , så det lyder som en kat dee bliver trukket i halen. Er virkelig rystet over så meget det tog støjer. Langt værre end det gamle tog. Men ja fremover må jeg tage flextaxa pga min ryg.

19 août 2020

Usselt tog.

Usselt tog.. Skinner er så ujævne, at man ikke kan brrrruge sig telllleffon. Skinnnner larmer, og absolut ubruggggel7gt... Gi os de gamle DSB regionaltog tilbage....

3 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Konstant forsinket eller aflyst.

Konstant forsinket eller aflyst.
Kan ikke tælle på to hænder hvor mange gange jeg er blevet forsinket pga letbanen.
Desuden har det taget 1,5 år ekstra at få den klar, til hvilken nytte? De fjolser har udrettet absolut intet på de mange år det har taget. Spild af penge og ressourcer, når de gamle toge kørte fint. De fejl de gamle toge havde, er ikke engang blevet rettet op, der er blot kommet flere til.
Typisk Århus kommune!!

25 juin 2020

-10 points til late-banen

Du kan regne med at den er enten forsinket eller aflyst. Dårlig oplevelse, især når man skal med anden offentlig transport, som man aldrig når til tiden.

17 octobre 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Forsinket, aflyst og dårlig info.

Udemærket rejseoplevelse... når den kommer. Bruger jævnligt letbanen, men den er generelt meget forsinket og sommetider aflyst.

Ekstra træls når man skal med anden offentligt transport også, som man så misser

Infotavlerne virker ikke eller indeholder ikke de rette oplysninger, hvilket en medarbejder derfra har bekræftet over tlf: “ja, dem kan du ikke helt regne med”

Denne anmeldelse er selvfølgelig skrevet med den rigelige ventetid der pludseligt er opstået ved et forsøg på at komme med letbanen. Om den er forsinket eller aflyst ved jeg ikke, da infotavlerne ikke virker.

7 octobre 2019

Ubegribeligt dumt lavet

Woaw, det er da en helt ufattelig overdrevet spild af penge og tid, at den skide bane blev bygget.. Den virker ikke når det regner kraftigt - vi er i Danmark, hvad havde man regnet med?? Selv når det er godt vejr, er den gerne 20min forsinket - bare fordi...!?
Hvem er den tærte, der har stået for det her? En der prøver at mildne omtalen mod DSB?

13 septembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg oplever cirka hver uge aflysninger…

Jeg oplever cirka hver uge aflysninger og større forsinkelser. Man kan ikke rigtig få information om disse igennem rejseplanen på forhånd og informationstavlerne ved stoppene passer ofte ikke. Så man må bare prøve lykken og vente.
Tavlen ved rulletrappen (som er ude af drift i uger) ved Aarhus H viser ikke ændringer så man skal ned til sporet for at se at den igen er forsinket.
Kort sagt så kan man ikke stole på Letbanen til at køre til tiden. Så skal man nå noget vigtigt så kør ikke med Letbanen!

3 juin 2019

Elendigt, uprofessionelt

Oplever konstant at afgange er aflyst. Man kan ikke stole på afgangstiderne fra rejseplanen/google maps og man kan så heller ikke stole på tavlerne på stoppestederne, så man kan bare dukke op og håbe på at der kommer en afgang i den retning man skal indenfor rimelig tid. Få nu styr på det og opdater i det mindste tavler/rejseplan/GM så man har en chance for at planlægge hvordan man skal komme fra A til B!

19 mai 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus