I helhet Lidl i Rinkeby, är personalen otrevliga! Om man frågar de ngt blir dem irriterad och svarar att de inte vet. Här om dagen när jag ville registrera min lidl plus, kassörskan sa varför jag beh... Voir plus
10 år sedan jag var på Lidl. Fick syn på en annons om en ryggkudde för bilen som jag behövde. Gick in på Lidl i Partille. Kan fick känslan av att vara i Östtyskland typ. Tänkte passa på... Voir plus
Lidl Timrå / en jätte bra affär , som har jätte mycket att erbjuda !. Men när det gäller kläder så är dom tyvärr , stundtals riktig dåliga!. Jag köpte en sommar klänning till min fru som f... Voir plus
Gbg Angered Jag har handlat här under många år och butiken har alltid varit en av mina favoriter. Tyvärr har upplevelsen förändrats den senaste tiden. Den nuvarande personalen ger inte samma... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Om jag hade kunnat ge noll stjärnor…
Om jag hade kunnat ge noll stjärnor hade jag gjort det. Lidl är noll intresserad att tänka på djurens välfärd. Att inte följa ECCs policy hur kycklingarna torteras och blir sjuka för att växa snabbt. alla andra mataffärer har tagit avstånd men inte Lidl!!!! Bojkotta Lidl! Ät inte deras kyckling!
Köp inte från lidl!
Lidl tjänar på djurs lidande genom att fortsätta sälja turbokycklingar! De prioriterar vinst över djurens välfärd!!
Låt turbokycklingarna vara ifred och…
Låt turbokycklingarna vara ifred och tänk inte bara på expansion Att utsätta dom stackars kycklingarna för lidande. och plågor är oerhört vidrigt
Olidligt lidande för kycklingarna hos Lidl
Lidl fortsätter som största butikskedja i Sverige att sälja turbokycklingar/broilers som växt upp i enormt lidande och smärta, trots att Lidl blivit uppmärksammade på detta i flera år. Det är inget annat än en fullständig ignorans mot allt vad djurskydd heter. Bojkotta!
Turbokycklingar
Turbokycklingar, som avlats fram för att växa snabbt, kan lida av många problem, såsom konstant hunger och olika smärtor och sjukdomar. Turbokyckling är en kyckling av rasen Ross 308 som växer upp till 50 gånger sin vikt från kläckning till deras avlivning vid 35 dagars ålder. De växer så snabbt att de får ont i benen, blir sjuka och många dör i förtid. När Lidl växer, växer också turbokycklingarnas lidande! Lidl väljer fortsatt att blunda för djurens lidande och väljer expansion och vinst före djurens välbefinnande!
Lidl måste skärpa till sig om de ska…
Lidl måste skärpa till sig om de ska fortsätta sin expansion i Sverige och övriga länder!
Tyvärr struntar Lidl i välfärden för…
Tyvärr struntar Lidl i välfärden för djur och säljer fortfarande turbokycklingar. Trist.
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs…
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs lidande. Skulle ALDRIG handla där.
Lidl säljer turbokycklingar
Lidl säljer turbokycklingar. De lider fruktansvärt under sin korta livstid.
Lidl borde skämmas och sluta sälja turbokycklingar omedelbart.
Lidl använder sig av turbokycklingar
Lidl använder sig av turbokycklingar, med andra ord stöttar alltså Lidl ett fruktansvärt, oförsvarbart lidande för kycklingarna, bara för att tjäna mer pengar 💔
No respect for life
Riktigt dåligt ! Hur man behandlar kycklingar ingen respekt för liv.
Really awful, way of treating chickens shameful and disgusting no respect for living creatures
Lidl vägrar ta dialogen om…
Lidl vägrar ta dialogen om turbokycklingarna. Exempelvis Djurens rätt har försökt få ett samtal med dem i flera år, men Lidl vill inte stå upp för svenska djurskyddslagen.
Tycker man ska ta ansvar för…
Tycker man ska ta ansvar för arbetsmiljön och tänka på 🐤 kycklingarna !
Ingen turbo kyckling för min del 😖😢
Vi accepterar inte att Lidl fortsätter växa
Vi accepterar inte att Lidl fortsätter välja expansion och vinst över djurvälfärd. När Lidl växer, växer turbokycklingarnas lidande!
Personalen pratar alltid i headset istället för oss kunder
Vet inte varför men av alla besök jag gjort i butikerna i Uppsala pratar kassapersonalen alltid med varandra i headset istället för oss kunder.
Ganska bra sortiment överlag - Fridhemsplan
Ganska bra sortiment överlag. Väldigt otrevlig miljö att handla i. Mycket buffliga samt otrevliga kunder. Antar att d kan komma med sämre ekonomi samt hyfs.
Personalen har det tufft som ständigt ska bli bemötta av dessa individer. Pensionärer som kastar sig fram och kör över dig i jakten på xtrapriser. Butiken är dessutom för mörk. Finns absolut bättre Lidl butiker än den här. En eloge till personalen som står ut.
Värsta bemötandet någonsin
De senaste åren har Lidl blivit sämre på kundbemötande men idag tyckte jag det var nog. En personal skällde ut mitt 8-åriga barn, bara för att hon tryckte på den röda smiley-knappen. Ja, hon kanske gjorde så att ni får dålig feedback genom att trycka på den knappen men efter att personalen sagt "vi får så mycket sk*t för att du trycker på den röda knappen", så tyckte jag att min dotter gjorde rätt. Han kunde ha sagt åt med henne på ett annat sätt men valde istället att vara dryg och skälla ut henne. Jag hade hellre gett 0 stjärna om alternativet fanns.
klockartorpet i norrköping har så…
klockartorpet i norrköping har så trevlig personal som hjälpte till fast dom arbetade så flitigt!
jag fick med mig mycket goda kakor som personal rekommendera.
Var på Lidl i Arvika
Var på Lidl i Arvika. Jag viste inte att barn ca 12 år får cykla inne i affären. 2 el å en stor vanlig cykel. Två av personalen gick förbi dom utan att säga något. Så då får man väl det. Så tack å adjö till den affären för mej 😡
Rätt så nöjd överlag
Billigaste matbutiken och upplevelsen är jättebra så länge man handlar i rätt butik och på rätt tid. Lite komplicerat bonus/rabattsystem där man måste ha appen för att kunna nyttja det, samt scanna med den (även om denna i sig är rätt så duglig). Kan förstå andras negativa upplevelser av vissa butiker på vissa tider. Överlag är jag personligen mycket nöjd dock med min nuvarande. Personalen är allt som oftast trevlig här med.