Gbg Angered Jag har handlat här under många år och butiken har alltid varit en av mina favoriter. Tyvärr har upplevelsen förändrats den senaste tiden. Den nuvarande personalen ger inte samma... Voir plus
Lidl Timrå / en jätte bra affär , som har jätte mycket att erbjuda !. Men när det gäller kläder så är dom tyvärr , stundtals riktig dåliga!. Jag köpte en sommar klänning till min fru som f... Voir plus
Lidl erbjuder Arvid Nordquist kaffe för några ören under 50-lappen. Glad i hågen köper jag ett paket - men i kassan är det ca 75 SEK som gäller. Varför? Jo, i veckokatalogen anges att Du måste handla... Voir plus
I helhet Lidl i Rinkeby, är personalen otrevliga! Om man frågar de ngt blir dem irriterad och svarar att de inte vet. Här om dagen när jag ville registrera min lidl plus, kassörskan sa varför jag beh... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Partille Lidl has to be the worst
Partille Lidl has to be the worst. Standing in a queue 8 people in front, 6 behind me. After more than 5 minutes the girl finally found someone to open another checkout. Girl could not have been more miserable, 2 of my items would not scan and she didn’t let me scan my Lidl Plus Kort until I had tried about 6 times. Appalling.
lidls kupongsystem med plus är det…
lidls kupongsystem med plus är det sämsta och krångligaste system som finns ingen annan affär har ett liknande idiotsystem skapar krångel och köer i kassan man är tvungen att ha en smartphone med appar som äldre och sjuka inte klarar av BÄTTRE HANDLA PÅ ANDRA AFFÄRER
Tack för er fantastiska servicenivå och…
Tack för er fantastiska servicenivå och fina matvaror!
Lidl Charlottenberg blir dårligere og…
Lidl Charlottenberg blir dårligere og dårligere.Dato er alltid veldig kort.Ikke ryddig i butikken.Denne små flasker med vann er ofte tom.I starten har vi vært veldig fornøyd og glad når vi skulle til Lidl og handle men nå er det ikke mer så fint og handle der
Bra utbud av livsmedel av hög kvalitet till ett bra pris Vill börja med att säga att jag tycker…
Vill börja med att säga att jag tycker Lidl får oförtjänt dåligt betyg!
Vi handlar på Lidl på Sveavägen i Stockholm. Det är alltid fräscht i butiken. Maten håller väldigt god kvalitet och dom har det bästa utbudet av kött när man jämför med de övriga matkedjorna. Lidl har dessutom bäst pris på mat i vårt närområde.
Har också upptäckt deras eget varumärke Matriket. Exempelvis deras prästost är bara godast. Köper också alltid Matrikets yogurt då jag tycker att även den är godast. Har även testat andra Matriket-produkter och har aldrig blivit besviken.
Snabbkassorna strular lite då och då men detta påverkar inte mitt omdöme. Har mer och mer börjat gå över till att handla enbart på Lidl.
Otrevligt bemötande Lidl Falköping
Besökte Lidl Falköping idag. Har aldrig blivit så illa bemött i hela mitt liv. Kassören skrek ut att jag skulle dra åt hel.... och att jag inte längre var välkommen tillbaka till butiken. Blev även kallad jäv.. surkärring. Bad honom hålla käften. Kommer aldrig sätta min fot där mera.
Allt beroende på att jag skulle göra ett återköp av kyckling som inte låg där den skulle ligga så det blev felaktigt pris för den. Kassörskan som tog betalt av mig försvann för att hjälpa en annan kund men kom aldrig tillbaka. Den andra kunden tröttnade på att vänta så hon gick utan att få hjälp. Frågade då kassören om hon gått på rast och det räckte för att bli så illa bemött.
Har oftast slut på varor i reklambladen!!
Först det positiva: det är bra med konkurens till matjättarna ICA , WILLYS m.fl! De sätter priserna utifrån att ( Vill du äta så får du betala det vi föreslår). De tar ut mångmiljonbelopp till sig själva och aktieägarna. De vet att dom har monopol! Det vill jag sätta stopp för! och även regeringen! Nu till det negativa med Lidl är följande: De tar in så lite varje dag av de lockvaror de annonserar om i reklambladet, att de nästan alltid är slut på eftermiddagen . I 90% av alla ggr är det så, med tron att det ska komma i i morgon igen, och med samma resultat! Man måste handla på Lidl på förmiddagen för att kunna vara något så när säker! Men alla kan ju inte det! Många arbetar ju! Det blir mycket spring i Lidl butiken om man vill köpa de lockvaror som man tänkt. Där är Ica och Willys klart mycket bättre! Det är irriterande och inget att tjäna då man behöver åka dit flera ggr till Lidl. Bättring!!!
Lidl i Fruängen är hemskt
Lidl i Fruängen är så hemskt, personalen hejar inte ens och är jätte otrevliga, inte bara mot kunder utan mot varandra. När jag stod u kassan skrek de på varandra, verkligen som vuxenmobbning. Jättesorgligt
Besökte Lidl Spånga idag
Besökte Lidl Spånga idag. Mycket spännande varor och rikligt sortimentet.
Men bemötandet!!!!!
De var besvärade, snäste mm
Exempel: jag kan inte ha alla priser i huvudet.
Allt är märkt på samma sätt!!!?
De frågor jag hade låg på mig att svara på. Inte av dem.
Hur får man kunder att komma tillbaka!!? Tänk över det.
Aldrig mer ska handla där!
Aldrig mer! De lurar oss att skänka pengar till fonder och sen alla tänker att lidl är så generös fast de försöker dra pengar från kynder. Slutar köpa där!!!
Undviker att handla på Lidl
Undviker att handla på Lidl, men ibland är det ngt man vill köpa.
Vet inte vad personalen tycker om sin arbetsplats, men de beter sig mkt underligt. Ja ni vet vad jag menar...
Dålig service
Dålig service, dålig personal, smutsigt, otrevlig personal, alltid stressade och har ledig tid för kunder.
Lidl Hallonbergen
Förmodligen en av dom värsta Lidl affärerna i Norden. Alltid, jag menar alltid, kö till kassan. Oftast öppnas en ny kassa då kön blir lång. Inte här. Man försöker inte ens.
Det enda man lägger märke till när man står i kassakön är väktaren som synar varje kund som om dom vore en tjuv. En obehaglig miljö att handla mat i.
(Besökt massor av Lidl affärer i Finland och Sverige)
Charity Shaming in the checkout…
Charity Shaming in the checkout registry.
The cashiers always ask for donations for charity so they can donate that as a company and get tax deductions, and tries to shame anyone not paying the
"10 crown no-shame fee"
Donate to whatever you want to support, not a greedy corporation that wants to exploit you for tax reasons and openly tries to shame you if you don't pay their blackmail fee.
Jag handlar mycket på Lidl men nu…
Jag handlar mycket på Lidl men nu börjar jag tveka om jag ska fortsätta.
Personalen är allt annat än service-minded.
Bl a privata samtal när dom sitter i kassan har hänt flera gånger vilket är nonchalant. Idag hade jag en fråga om en vara och när jag gick fram till en i personalen säger han "va vill du" utan att säga hej eller någonting. Inte heller butikschefen vet vad han talar om. Såg i bladet att dom hade billig Mango för 12,90 dom låg i en hylla men hittade inte priset, butikschefen råkade stå där och när jag frågade scannade han en honungsmelon som låg vid sidan om och kostade 19,90 och så säger han att Mangon kostar samma, när jag kommer runt hörnet så finns där lådvis med Mango för 12,90.🥱
Varning!
Varning!
Parkeringen på Lidl och Coop i Partille är ett fälla, kommer aldrig att handla i dessa butiker mer!
Fick böter för 10 min handling!
Brukade köpa er goda färdig blandade…
Brukade köpa er goda färdig blandade chokladmjölk
den bruna frp. Har frågat flera personer varför den inte finns på hyllorna längre .Men ingen vet något varför. Synd att man inte kan få ett bra svar.Hoppas ni tar in den igen?
Aldrig mer!
Med tanke på servicenivå är Lidls priser väldigt höga. Att vi kunder frivilligt utsätter oss för deras motvilja, brist på intresse och rena bedrägeriet är konstigt. (Min erfarenhet kommer från affären i Umeå)
No discount without an app even if you are a member
When you want to shop at Lidl and they have discounts for members, you have to use the app. If the app doesn’t work, which is really often happen because it’s really crappy app you want to get the discount. You won’t get this discount even if they know you are a member.
Ordered a tv in February
Ordered a tv in February. It's August. No tv, no answer to any of my communications. SCAMMERS!