Gbg Angered Jag har handlat här under många år och butiken har alltid varit en av mina favoriter. Tyvärr har upplevelsen förändrats den senaste tiden. Den nuvarande personalen ger inte samma... Voir plus

Lidl Timrå / en jätte bra affär , som har jätte mycket att erbjuda !. Men när det gäller kläder så är dom tyvärr , stundtals riktig dåliga!. Jag köpte en sommar klänning till min fru som f... Voir plus

Lidl erbjuder Arvid Nordquist kaffe för några ören under 50-lappen. Glad i hågen köper jag ett paket - men i kassan är det ca 75 SEK som gäller. Varför? Jo, i veckokatalogen anges att Du måste handla... Voir plus

I helhet Lidl i Rinkeby, är personalen otrevliga! Om man frågar de ngt blir dem irriterad och svarar att de inte vet. Här om dagen när jag ville registrera min lidl plus, kassörskan sa varför jag beh... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

737 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,7

Tous les avis

123 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lidande i Lidls kyldisk …

När jag ser kyckling från kronfågel/svensk fågel i era butiker så känner jag mig så väldigt ledsen därför att jag har sett och vet om det lidande dessa stackars gen-manipulerade snabbväxande fåglar gått igenom från kläckning till slakt. Lidls ledning, vad jag önskar är att Lidls visade medkänsla och valde djurensvälfärd framör ekonomisk vinst.
Det betyder oerhört mycket för välfärden av miljoner kycklingar och för alla oss kärleksfulla människor som väljer att avstå från att äta snabbväxande/sk. turbokyckling.
Det finns ett samband mellan osund övervikt och tillväxthormoner.
Extrem övervikt och ohälsa kan vara risken människor får som äter dessa hormoner som finns kvar i köttet av dessa gen manipulerade kycklingar. Dessa kycklingar som tvingas växa så snabbt och intensivt att deras hjärta och benstomme inte hinner med att utecklas i denna högintensiva takt. Dessa kycklingarna måste slaktas vid fem veckors ålder- innan sjukdomar tar över.

13 juin 2025
Avis spontané

En butik som stödjer lidande

Lidl öppnar ytterligare en butik som säljer turbokycklingar till lågpris. Kycklingar som under sin korta tid på jorden inte får se dagsljus, inte kan gå pga sin onaturliga, framavlade vikt. Rekommenderar konsumenterna att tänka till och välja en annan butik!

17 juin 2025

Ayer

Ayer, 12 de junio, Lidl inauguró su nueva tienda en Sollefteå. Lidl tiene grandes planes para abrir cientos de tiendas adicionales en Suecia, y con los recursos que estas inversiones requieren, tiene la oportunidad de hacerse cargo de las gallinas. ¡ A medida que Lidl crece, crece el sufrimiento de las gallinas turbo!

Para dar la bienvenida a Lidl a Sollefteå, Djurens Rätt envió un obsequio de bienvenida al gerente de la tienda, instándolos a decir no a las gallinas turbo. Seguimos presionando a Lidl y no aceptamos que siga priorizando la expansión y el lucro sobre el bienestar animal.

12 juin 2025

Djurplågeri

Så fruktansvärt vilket djurplågeri som pågår
pga lidls val att sälja turbokycklingar. Dags att anta European Chicken Commitment!

15 juin 2025
Avis spontané

Lidl profiterar på djurplågeri.

Det är helt oacceptabelt att Lidl fortsätter välja expansion och vinst över djurvälfärd. Kycklingarnas lidande är outhärdligt att tänka på, när man står och ser de låga priserna. Lidl bör åtminstone genast ansluta sig till European Chicken Commitment, som är en serie kriterier för företag att ta med i sina inköp av kycklingkött. Kriterierna är baserade på den senaste forskningen om djurvälfärd och framtagna av 28 djurrätts- och djurskyddsorganisationer i Europa.

14 juin 2025
Avis spontané

Utannonserad varans pris höjs vid köp i…

Utannonserad varans pris höjs vid köp i kassan!

Handlade 1liters röd 3% mjölk av märket Naturriket som var utannonserad två för 22.00 kr.
Passade på som vanligt att köpa de antal liter som jag brukar.
Vid kassan höjdes priset utan att blinka till det vanliga priset som är 13.90 per styck!
Oavsett skall annonserad vara för pris som står skall gälla!
Men inte hos LIDL...
De påstod att den har en annan kod!
Så jag besviken över att de inte håller ord lämnade tillbaka samt gjorde återköp.
Det verkar som att kunden skall nu även försöka kolla kod som de godtyckligt passar på och ändrar under erbjudandeveckan...
Tycker det är skamligt som bondfångeri utav dem än hålla sig till sanningen.

8 juin 2025

Lidl stöttar djurplågeri

Det är synd att Lidl fortsätter att stötta djurplågeri genom att fortsätta sälja kött från sk. turbokycklingar.
Därför får Lidl 1 av 5 stjärnor i betyg från mig.

13 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit