Jag köpte två lampor och den ena gick sönder direkt. En laddkabel fastnade i lampan som skulle laddas och gick av. Jag fick då en ny skickad till mig. Kort därefter så ramlar den andra lampan ihop. De... Voir plus

Jag beställde mina grejer den 9 februari och nu är de den 23 och jag har inte fått dem än. Inte ens att ni har packat eller skickat iväg.. Uppdatering: Gav er sämst betyg först men efter mailkontak... Voir plus

Varning för detta företag! Köpte Flowerpot lampa! Har sämre belysning än nattbelysning. Tillverkade i kina. Säljs till överpriser. När man påpekar bristerna ,finns en Tobias på kundservice med e... Voir plus

Efter att jag ej fått något paket av postnord efter mer än 12 dagar, så körde jag upp till Christian och hämtade mina xenonlampor, har ca 10 mil enkel resa, stor eloge och tack till Christian han få... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles

Nova Group AB bedriver försäljning av ljuskällor till såväl privatpersoner som företag i Sverige. Försäljningen bedrivs på distans, framförallt genom ljusbutiken.nu. Vi har sedan 2002 levererat ljuskällor till över 100.000 nöjda kunder i hela landet. Vårt försäljningskontor ligger på Istappsgatan 7 i Ödåkra. Här jobbar vi som gör vårt yttersta för att ge Er bästa tänkbara service. Vi levererar endast Philips & Osram billampor, inget annat och alltid till konkurrenskraftiga priser!!

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

373 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,0

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skickade fel produkt, ingen aktiv kundtjänst

Skickade fel produkt... Gick inte heller att nå kundtjänst efter flera försök på deras telefontider

7 février 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Beklagar verkligen om vi skickat fel produkt till dig. Konstigt att du inte kommit fram till oss när du ringt. Oavsett ska vi se till att allt blir rätt, så maila oss gärna på info@ljusbutiken.nu, eller ringer du på 042-4907060, klockan 18:00-20:00 på vardagar och 10:00-18:00 på helger. Skulle vi mot förmodan inte svara, så ringer vi upp dig snarast möjligt.

Snabbleverans. Tyvärr kunde inte PostNord lägga de i brevlådan av någon anledning så tog en dag extra för att hämta ut på utlämningsställe dagen efter, men de är ju inte Ljusbutikens fel.
Bra pris jämfört med andra. Fick ett par Osram Xenon lampor för 1800kr Mekonomen tar 1600kr/styck.

7 février 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Vad roligt att höra, tack.

Mycket nöjd.

Mycket nöjd.. original vara med bästa pris och snabb leverans. rekommenderar

3 février 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Kul att du vill dela med dig av din köpupplevelse hos oss, dont forget to tell your friends.

produkten precis som beskrivet- fast…

produkten precis som beskrivet- fast bättre.
leveransen precis som lovat - fast ett par dagar snabbare.
och en kontakt som ge förtroende.

rekommenderas.

31 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Wow, det känns helt underbart att du blev så nöjd.......... Dont forget to tell your friends.

Bra service via mail

Bra service via mail. Snabb leverans. Varan motsvarade förväntningarna.

23 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Vad kul att få det bekräftat att det vi gör, uppskattas.

Billjus

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Ljusbutiken. Snabb och tydlig kommunikation, utmärkt kundservice, snabb leverans. Detta är särskilt anmärkningsvärt med tanke på deras konkurrenskraftiga priser. Kommer att beställa igen!

22 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Vad kul att höra, tack. Dont forget to tell your friends! Välkommen åter.

Beställde en Philips DS1 Xenon lampa

Beställde en Philips DS1 Xenon lampa. Kom som förväntat och har nu bytt ut den i min XC70 år2016. Verkar ge samma färg som den ursprungliga lampan.

21 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Då säger jag bara: Kör så det ryker! Tänk på att det kan ta upp till 50h innan lamporna blivit inkörda och lyser som dom ska. Välkommen åter.

Beställde 2 st Osram xenonlampor till…

Beställde 2 st Osram xenonlampor till bilen, skickade beställningen en tisdag och på fredag låg grejerna i brevlådan. Snabbt jobbat upp till Norrbotten tycker jag!

19 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Så blir det när man brinner för att ge er kunder bästa tänkbara service. PostNord ska även ha beröm, för dom levererar nästan alla beställningar inom ett par daga . Dont forget to tell your friends!

Snabbt och rätt.

14 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Snabbt och rätt?............... Thats the way we want it! Dont forget to tell your friends. Välkommen åter.

Beställning och leverans fungerade…

Beställning och leverans fungerade toppen.
Informationen om produkterna i webshoppen borde varit mera utförlig.
Köpte Phillips Xenon-lampor men valde lite fel färgnyans på grund av svårtydda modellnummer.

11 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Tack för att du delar med dig av din totala köpupplevelse hos oss. Vi tar med oss dina åsikter. Välkommen åter.

Snabb leverans och bra pris jämfört med…

Snabb leverans och bra pris jämfört med konkurrenterna.

5 janvier 2021

Réponse de Ljusbutiken.nu

Så viktigt att du delar med dig av din köpupplevelse, för det är exakt så här vi vill att våra kunder ska känna. Dont forget to tell your friends!