Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav
Lisez les avis des autres
Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur d'enceintes de terrasse
- Fabricant d'abris voiture et de pergolas
- Constructeur de garages
- Entrepreneur en acier et fer
- Parking pour vélos
À propos de Lyngsøe A/S
Écrit par l'entreprise
Lyngsøe A/S
Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere
Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse
Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.Rådgivning og sparring
Écrit par l'entreprise
- Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
- Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.
Garanti og tryghed i samarbejdet
15 års garanti
Coordonnées de contact
Omega 10, 8382, Hinnerup, Danemark
- +45 7020 6141
- mail@lyngsoe.dk
- www.lyngsoe.dk
Rigtig fin carport
Rigtig fin carport.
Godt tilfreds med hele forløbet.
Hurtig levering.😊

Réponse de Lyngsøe A/S
lyngsø er bare de bedste pålidelig og…
lyngsoe er bare de bedste pålidelig og folkene er bare så søde dem der kommer vi har intet at udsætte på dem vi ville bruge dem igen vis det var

Fantastisk flot carport
Fantastisk flot carport, god service og hurtige håndværkere 😊😊👍

Overdækning af terrasse.
Vi købte i juli måned 2016 en overdækning af vor terrasse hos Lyngsøe. Der har absolut ikke været nogen god oplevelse.
Efter monteringen var der flere ting som vi var utilfredse med. Tagpladerne på overdækningen knager og brager ved temperaturskift (sol, skygge - skygge, sol) så det faktisk er ubehageligt at opholde sig under overdækningen. Hvad værre er, så ødelagde montørerne en mursten over vor terrassedør ved monteringen, murstenen flækkede og faldt ned i småstumper og der falder stadig stumper ned..
Igennem 2 år har vi nu reklameret over fejlene, Ved tlf. opkald, ved mails.Vi har fremsendt billeder af fadæsen o.s.v., o.s.v. Lyngsøe lover at fejlene vil blive udbedret, men intet sker. Hele tiden bliver vi holdt hen med snak. I Lyngsøe´s Salgs- og Leveringsbetingelser står der “I tilfælde af, at det udførte arbejde er mangelfuldt, er Lyngsøe A/S berrettiget og forpligtet til at afhjælpe manglerne??
Vi har betalt kr. 40.000,- for en overdækning på 13 kvm. Helt ærligt! så kan man vel forlange at arbejdet er ordentligt udført.

Réponse de Lyngsøe A/S
Et superprodukt og superservice.
Et supergodt produkt og en supergod service.
Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne.
Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåklageligt og med høj standard og perfekt support fra Lyngsøe.
Vil anbefale Lyngsøe som leverandør af carport til enhver tid.
Mange tak.

Réponse de Lyngsøe A/S
Lyngsøe har det godt produkt og…
Lyngsøe har det godt produkt og fornuftig service og opfølgning.
Efter afslutning af projekt med 59 carporte, 2 miljøstationer og 2 indhegninger til haveaffald.

Réponse de Lyngsøe A/S
Jeg er meget tilfreds med carporten
Jeg er meget tilfreds med carporten, alting var velgjort, lige fra salg til de 2 dygtige medarbejdere der opsatte carporten.

Fremragende virksomhed
Fremragende virksomhed. Hjælpsomt personale og god kundeservice. Processen med opførelsen af vores carport forløb uden nogen form for problemer fra start til slut. Endvidere de flotteste carporte på markedet. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

Fik i 2014 opsat en dobbelt carport m
Fik i 2014 opsat en dobbelt carport m. skur og beklædning i træ/fibercement/acrylglas. Efter 4 år er den som ny.
Billig var den ikke, men ser man på kvaliteten, er den faktisk ikke dyr.
Galvanisering, tag(5-lags), montering og service fås ikke bedre.
Kan klart anbefales.

Fire dobbelte carporte til A/B Farvergade, Horsens
Carportene opført i april 2018. Vi fik en god behandling hos Lyngsøe A/S lige fra salgsaftalen blev indgået og indtil carportene var blevet opført.

Overordnet super god oplevelse
Overordnet en super god oplevelse. Ærgerligt, at bortkørsel af opgravet jord ikke er inkluderet.

Réponse de Lyngsøe A/S
Der er ikke noget at klage over
Der er ikke noget at klage over. Rigtig fin dansk design af carport.
Meget professionelle og godt håndværk…
Meget professionelle og godt håndværk :-)

Stribet carport
Carporten er leveret med planker, hvor størstedelen af dem har striber. Det er bestemt ikke det produkt vi har set prøve på, inden indgåelse af kontrakt. Det har ikke været muligt at finde en løsning med Lyngsøe efterfølgende. Vi kan ikke anbefale dette firma, ligesom vi ikke kan anbefale carporten.

Réponse de Lyngsøe A/S
Her får man virkelig kvalitet så prisen …
Her får man virkelig kvalitet så prisen passer. Virkelig flot og super kvalitet og dygtige folk
Alt var perfekt.
Alle aftaler overholdt og god …
Alle aftaler overholdt og god opfølgning undervejs i processen.
Forkert farve og planlægning af montering
Forkert farve på inddækning ,til trods for vi havde ringet ang farven ,et par gange for bekræftelse af farven ral 7016,og farveprøven fra åbent hus var farven ral 7016.
Montering af carport tog 2 dage,da der kun mødte en montør op lørdag før middag,færdig søndag aften kl 1800 ,hvis farven havde været den rigtige på inddækningen til carporten,kunne montøren ikke have nået opsætning af dette.
Da vi skulle have monteret inddækning med rigtig farve og hegn,var der aftalt torsdag,og jeg havde taget fri,ringede montøren at de ikke kunne komne før fredag,da de holdt i kø på Sjælland,ved ikke hvordan man havde regnet med ,at kunne nå montering,ved først at køre fra Sjælland torsdag morgen,når de først var færdig med montering fredag kl. 1600 .
Manglende feedback på ovennævnte reklamationer.
Kvaliten af materialer ser godt ud.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.