Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Best... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisk flot bord og leveret i en stabil kasse, fin indpakning og let forståeligt vejledningsmateriale. Intet manglede så vi kunne nyde bordet med det samme Tak
L'entreprise a répondu
Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Voir plus
Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hj... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk
Coordonnées de contact
Hårup Skovvej 6, 8600, Silkeborg, Danemark
- kontakt@mandalay.dk
- www.mandalay.dk
Demande des avis aux clients
Nemt at bestille online og hurtig…
Nemt at bestille online og hurtig levering med en god fragtmand
God besked om afsendelse og transport
Virkelig god service
Bestilte et marguerit havebord.
Perfekt bestilling og levering.
Efterfølgende var jeg i kontakt med dem, da jeg har arvet nogle gamle originale marguerit havestole fra 1960’erne som trængte til nye dupperne på benene.
Jeg skrev derfor til dem og de havde nogle der passede til de gamle stole.
De havde ikke tidligere erfaringer med hvorvidt de passede, men tilbød at sende mig et set uden beregning så jeg kunne afprøve om de passede, inden jeg evt. bestilte til alle stolene.
Virkelig god service og jeg modtag dupperne dagen efter.
Kvalitets udbud af havemøbler
Kvalitets udbud af havemøbler. God betjening ang. leveringen, alt gik som aftalt.
Har været stor hjælp i forbindelse med…
Har været stor hjælp i forbindelse med anskaffelse af reservedele til havemøbler. Derfor fik jeg lyst til at handle mere, og har været rigtig glad for de handler jeg har gjort.
God kundeservice
Smukke møbler, hurtig levering og fin kundeservice. Jeg havde bestilt 3 varenumre, men leveringen lød kun på to, så jeg ringede til kundeservice, hvor jeg kom let igennem. De kunne fortælle, at det nok var fordi to af varenumrene var blevet pakket sammen og det viste sig at være korrekt ved levering. God oplysning.
Vi bestilte et bord og 2 stole og fik…
Vi bestilte et bord og 2 stole og fik hurtigt leveret. Der var en fejl på bordet. Jeg kontaktede kundeservice med billeder af fejlen og fik det straks byttet.
God info om produkter og hurtig…
God info om produkter og hurtig levering. God sikkerhed omkring at der ikke er skader på møbler
God serviceoplevelse
Bestilte - og aftalte meget senere leveringstid - helt uden problemer, og levering helt efter aftale.
Medarbejdere meget servicemindede og fleksible.
Vi valgte et rundt bord på 120 cm med 4…
Vi valgte et rundt bord på 120 cm med 4 hvide stole. Undervejs fik vi god telefonisk rådgivning.
Den omhyggelige indpakning viste, at vi havde valgt høj kvalitet.
Udskiftning af elementer
Vi har gennem de sidste 25 år købt alle vores havemøbler her. Dejligt at få specifik viden om udskiftning af enkeltelementer - hurtigt og let.
Super vejledning, hurtig levering og smukke møbler
Super vejledning, hurtig levering og smukke møbler. Købte både i pop-up butik og på nettet og alt blev leveret som aftalt. Kan bestemt anbefale havemøbler derfra.
Købte havestole og cafebord hos Helle fra Showroom i Kokkedal. Fik utrolig god service. Og hjælp til at pakke varerne i bilen trods travlt i butikken. Kan bestemt anbefales at besøge showroom, når det har åbent.
Smukke møbler og sjælden Go kundeservice
Smukke møbler og sjælden Go kundeservice
Professionel hjælp og vejledning
Helle fra Showroom i Kokkedal er super til at vejlede i hvordan man kan kombinere de enkelte møbler, så man Kan få en fleksibel løsning.
I forhold til farvevalg var Helle også klar til at give gode råd
Vi er meget glade for vores valg
L’expérience Trustpilot