Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Best... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisk flot bord og leveret i en stabil kasse, fin indpakning og let forståeligt vejledningsmateriale. Intet manglede så vi kunne nyde bordet med det samme Tak
L'entreprise a répondu
Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Voir plus
Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hj... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk
Coordonnées de contact
Hårup Skovvej 6, 8600, Silkeborg, Danemark
- kontakt@mandalay.dk
- www.mandalay.dk
Demande des avis aux clients
Lækre møbler og god service
Super god oplevelse i showroom
Super god oplevelse i showroom, Nordsjælland
Lækkert udvalg af havemøbler, gode kombinationsmuligheder
Hurtig levering af de smukkestehavemøbler
nem og hurtig bestilling og levering…
nem og hurtig bestilling og levering til døren, uden problemer
Superflotte Mandalay havemøbler.
Superflotte Mandalay havemøbler.
Stolene er pakket ud og taget i brug.
Firmaets fragtmand er utroligt positiv og venlig. Stor ros til ham.
Vi glæder os til Sommer.
Hurtig levering af flotte hynder
At alt fungerede og møblerne kom til…
At alt fungerede og møblerne kom til fastsatte tid. Alt var i orden
Lækre kvalitetshavemøbler
Lækre kvalitetshavemøbler. Det var let at pakke ud og småting, der skulle samles. Fragtmand var hjælpsom.
God service og hurtig levering 🙂
Levering lige til døren og inden for få…
Levering lige til døren og inden for få dage.
Købte de første Mandalay møbler for 10 år siden, og de holder stadig. både træ og lak er uden skader, kun bleget af solen,
Det er ikke de sidste havemøbler jeg har købt hos Mandalay

Réponse de Mandalay havemøbler
Hurtig levering og super kundekontakt
Hurtig levering og super kundekontakt for at arrangere leveringen.
Mega flotte havemøbler i høj kvalitet.
Super service og rådgivning
Vi var forbi jeres udstilling og fik professionel rådgivning. Efter køb var der hurtig levering, dog med den forkerte farve af havestol. Det blev byttet i løbe af en par dag
Super service og rådgivning
L’expérience Trustpilot