Mandalay havemøbler Avis

4,9

Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Best... Voir plus

Fantastisk flot bord og leveret i en stabil kasse, fin indpakning og let forståeligt vejledningsmateriale. Intet manglede så vi kunne nyde bordet med det samme Tak

Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Voir plus

Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hj... Voir plus

1. Jardinerie
  2. Magasin de meubles
  3. Décorateur d'intérieur

Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk

4,9

Demande des avis aux clients

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Superfin service

Bestilte nogle varer på webshoppen og herefter nogle varer i showroomet i Søborg nogle dage senere.
Hurtig ekspedition og fantastisk betjening i butikken i Søborg. Varerne blev leveret samlet som aftalt.

19 septembre 2024

Lækker kvalitet

Nemt at bestille, hurtig levering. Flot produkt og nemt at samle. Der kom enda værktøj med til.

10 septembre 2024

Uovertruffen service og hjælp

Vi har lige fejret vores sølvbryllup og ønskede os i den forbindelse Maguerit lounge sæt, spisebord og stole.
Vores ønsker blev grebet af flere gæster, bl.a sølvbrudens forældre. De er 2 ældre mennesker der havde brug for lidt ekstra vejledning. Det fik de af Selma, som var så hjælpsom.
Vi, brud og gom, fik den samme oplevelse i showroomet i Søborg, først af Helle, så en ung kvinde og sidst af Christian.
Vi fik så fin hjælp af dem alle, lånte fx. 3 stole med hjem, så vi kunne se de forskellige farver på vores terrasse. Vi fik opfyldt næste alle vores ønsker; vi mangler kun bordet, som venter til foråret.
Tak for en uovertruffen service og hjælp. Vi er meget glade for vores flotte og bekvemme havemøbler.

18 août 2024

Godt produkt

Let at bestille, god information om levering og varerne er upåklagelige. Godt indpakket og ingen fejl eller mangler.

19 août 2024