Een bestelling geplaatst en super snelle levering maar helaas was er iets stuk. Een e-mail gehad en er zou een vervanging opgestuurd. Kwam vandaag met een prachtig zomertje erbij. Dit is een topservi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Online een aantal producten besteld waarover ik contact heb gehad met de klantenservice. Eerste contact verliep moeizaam maar de tweede poging was succesvoller. Dame is kwestie heeft t keurig opgelost... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik kreeg vanuit mijn bedrijf de mogelijkheid om kadobon te kiezen voor bedrag van 50 euro. In plaats om de betrouwbare webshops te kiezen, zoals bol.com koos ik voor Marie Stella Maris. Eer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Door de bezorgdienst was mijn pakket nooit goed aangekomen. Dit is super sportief en netjes opgepakt door Marie Stella-maris! Ook heel fijn dat ik gewoon telefonisch contact met ze had en er alle begr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Our passion for design and detail shines through in everything we create—from fragrance to packaging. We craft unique luxury fragrances with contrasting yet balanced notes, ranging from fresh and sparkling to warm, woody, floral, and gourmand. Our body care products are 100% vegan, made with natural ingredients, and always free from parabens, sulphates, and microplastics. With our refillable Home & Body essentials, you can enjoy your favorites longer while reducing waste, CO2, and water use. Refill at home or in our boutiques and make a positive impact.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.marie-stella-maris.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Marie-Stella-Maris verkoopt prachtige…
Marie-Stella-Maris verkoopt prachtige en heerlijk ruikende producten van hoge kwaliteit. Wat mij opvalt, is dat de geuren echt lang blijven hangen – pure verwennerij! Ik had één product gekocht dat niet helemaal mijn smaak was. Zonder enige moeite werd er direct een retourlabel gestuurd. Dat noem ik pas klantgericht, professioneel en meedenkend. Een bedrijf met klasse en service! Ik ben onder de indruk en blijf zeker terugkomen.
MIN PUNTJE VOOR DE SERVICE
Bestelling gedaan maar vergeten mijn punten in te leveren was toevallig bij een winkel maar moest eerst weer voor 50 euro producten kopen voordat ik mijn punten kon verzilveren niet echt klant vriendelijk.
Min puntje voor Rotterdam Meent.
Altijd blij met Marie Stella Maris
Altijd blij met Marie Stella Maris, leuk om kado te geven maar vooral ook om te krijgen…… kaarsen, geurstokjes en de handwash + handcreme heel fijn. Well me eens dat de producten niet goedkoop zijn!
Trouwe fan
Een van de merken waar ik altijd naar teruggrijp. Van de handzeep tot de lichaamsproducten en de geurstokjes. De geuren zijn aangenaam, maar ook de texturen. Ook fijn om cadeau te geven. Zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice.
Fijne producten met een zeldzaam…
Fijne producten met een zeldzaam lekkere geur. Ook nog goed voor de wereld. Aanrader!
Het parfum Floral water gekocht
Het parfum Floral water is echt een heerlijke geur, net als alle andere producten van Marie Stella maris. Het flesje met de magneetdop heeft een luxe uitstraling. Heel blij mee!
Een heerlijk product
Een heerlijk product, goed voor de wereld. Zachte geur en heerlijke geur van geurstokjes en geurkaars. De producten zijn prijzig maar is het meer dan waard.
Eerlijke producten met een heerlijke…
Eerlijke producten met een heerlijke geur! Ik heb verschillende producten in gebruik zoals hand soap, hand gel, hand balm en geurstokjes. Ik ben heel tevreden.
Prettige geur
Voor het eerst gekozen. Duidelijk en de geur past goed bij ons huis ! niet overdreven aanwezig gewoon lekker 19
Neutrale verpakking.
Neutrale verpakking.
Geuren zijn werkelijk heerlijk.
Crème smeert goed.
Zonnebrand crème is erg slecht
De prijs is wel pittig van de meeste producten.
Heerlijke producten
Heerlijke producten en super dat ze op de woensdag middagen tegen een goede korting bijgevuld kunnen worden!
The products that Marie Stella Maris…
The products that Marie Stella Maris offers always have the best scents and are super light on the skin. The team is very helpful and will answer any questions you have. I definitely recommend checking out their stores or online shop.
Luxe
Ik heb veel
Producten van Marie Stella Maris in huis . Vind het echt betaalbare luxe producten en zijn echt heel fijn.
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen…
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ben erg tevreden over he product. Daarnaast was de service vriendelijk en snel. Een Aanrader!
Nr. 09 top geur ...heerlijke Citrus…
Ik heb al verschillende producten van Marie Stella, afgelopen zaterdag naar de winkel geweest om een speciaal pomp fles te kopen voor de douche foam! Aardige medewerkers op de Meent in Rotterdam! En de geur nr.09 is echt mijn favoriete geur. De room spray ruik je de hele dag. En de body producten zijn top, zacht huid en heerlijke geur. Super blij ermee
B-corp en nog super lekker ook
Als je het belangrijk vindt dat er rekening met natuur en mens wordt gehouden. Dan heb je aan Marie Stella Maris een goeie. Het is een Nederlandse organisatie die structureel doneren aan landen waar weinig water is. Ik vind daarnaast producten zelf zijn erg mooi en heeroijk ruiken.
Zeer tevreden
Zeer tevreden met meerdere bestelde producten. Prijs-kwaliteitverhouding is top. Hoe Rock Roses nog geen parfum is, is beyond me.
Als ze zo doorgaan hebben ze aan mij een vaste klant.
Recfill bar is een scam
Een week geleden had mijn partner in de winkel onze geurstokjes bij refill bar gevuld. Hij had ook een nieuwe fles gekocht voor in een andere kamer. Het was allebei dezelfde geur. Degene die bij de refill bar waren een gevuld hadden een totaal andere kleur en nauwelijks geur. Ze waren ook binnen 4 dagen op. De refill bar is dus duidelijk een scam want je krijgt gewoon water aangelengd met wat druppels van de olie. Je kan ten alle tijden beter nieuwe stokjes kopen want dan doe je tenminste nog langer dan 4 dagen met het product.

Réponse de Marie Stella-maris
Belangrijk om een goede overzicht te…
Belangrijk om een goede overzicht te hebben op de producten die zichtbaar zijn op de site
Dit is nu niet het geval…het is echt zoeken naar het juiste product
Maar de geuren zijn fantastisch
L’expérience Trustpilot