Mikropakket Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Als vaste klanten wederom geen chauffeur gezien. Dan ga je bellen want het is wel echt heel belangrijk. Ruim 45 minuten in de wacht, nog 5 wachtenden, nog 4, nog 3, nog 2, nog 1…. Fijn na bijna een uu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering gevraagd voor vandaag. Zijn gekomen met pakket dat ik vandaag nodig had voor de openingsuren en terug meegenomen. Gebeld naar mikropakket en kreeg als antwoord er was niemand levering is vo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf geeft geen tijdsindicatie en als het 17:00 uur is en je pakketje is niet geleverd, jammer voor je morgen maar weer de hele dag thuis gaan zitten ( op track&trace wordt de bezorgdatum de vo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste koerier ooit. Vrijdag zou levering tussen 11 en 14 plaatsvinden. Eerst levertijden aangepast naar einde dag, daarna leverdatum een dag verzet, geen levering. Volgende dag gebeld om 8.30, he... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

181 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 27 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

fijn bedrijf en snel geregeld

na contact gehad te hebben met mikropakket....binnen 1 dag geregeld super snel antwoord op mijn vragen en snel ingepland om pakketje op te halen.....super!!!!! chauffeur super aardig en vriendelijke en behulpzaam....ga er zeker meer gebruik van maken.

25 janvier 2022

Flexibiliteit gewaardeerd !

Complimenten voor de getoonde flexibiliteit. Ik was in afwachting van een belangrijk document. Bij eerste levering trof Mikropakket mij niet thuis. Na overleg met de klantenservice is een goede oplossing gevonden waarna de bezorger alsnog een keer langs kwam op dezelfde dag. Thanks !

AndreV

7 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan wat een waardeloos bedrijf ik snap niet dat bedrijven hun spullen door dit bedrijf laten leveren vandaag zou de bezorger aan de deur zijn geweest maar ik ben de hele dag thuis geweest en de bezorger is er niet geweest nu ik het bedrijf gebeld heb blijven ze volhouden dat de bezorger geweest is maar dat is zeker niet het geval nu moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden waardoor ik weer een dag moet wachten wat misschien dan ook voor niks is wat een slecht bedrijf.

5 janvier 2022

Al 3 dagen geen aflevering

Al 3 dagen geen aflevering. 1e keer via de website achter gekomen, 2e keer gebeld door de klantenservice en de 3e keer weer zelf gebeld. Ik krijg alleen maar verhaaltjes, en bovendien dat ze alleen maar goed zijn in b2b.
Zelden zo'n slechte dienstverlening meegemaakt.

23 décembre 2021

slechte bedrijf

slechte bedrijf, heel moeilijk met iets opnieuw plannen. Bezorgers lopen gewoon weg terwijl je met hun via de intercom nog in gesprek bent.

27 novembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben reeds 5dagen aan het wachten achter…

Ben reeds 5dagen aan het wachten achter zending die binnen de 24u zou toekomen.wanner je iemand aan de lijn krijgt dan beloven ze dat ze zeker die voormiddag of ....zullen komen.bijzonder onbeleefd om de mensen te laten thuisblijven in afwachting van hun pakket.zeg gewoon wanneer je komt zodat men niet onnodig wacht.eerste keer en laatste...

19 novembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Komen afspraken niet na

Komen afspraken voor ophaling niet na, waardoor je nodeloos wacht. Enige ‘oplossing’ die geboden wordt is inplannen voor de volgende dag…..?! Weer wachten dus. Laatste keer voor mij, op zoek naar een betrouwbare transporteur die wel zijn afspraken nakomt!
Noor

17 novembre 2021

Amira en Roos

Amira en Roos. Wat een topmeiden!!! Shout out naar jullie top service en hoe jullie mij geholpen hebben!! Geen woorden voor!!

27 octobre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Afhaling ingeboekte zendingen erg matig

Van de 5 zendingen die wij bij Micropakket hebben ingeboekt werden maar 2 volgens afspraak opgehaald. Klantenservice heeft het wel goed opgepakt en opgelost, maar zendingsverloop hierdoor helaas telkens met enorme vertraging.

29 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren klant bij Mikropakket.

Al jaren klant bij Mikropakket.
Zeer tevreden over levering of ophaal tijden, deze liggen altijd binnen een tijdsbestek van +/- anderhalf uur.
Altijd super vriendelijke en beleefde chauffeur!!!
Ga zo door!!

29 septembre 2021

Charlotte

Professionele klantenservice en operatie. Die accountmanager is toch zo'n aardige vent! Maar het belangrijkste, geen zorgen meer over de levering van mijn producten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij werken al heel lang samen met…

Wij werken al heel lang samen met Mikropakket, en het contact telefonisch en per mail wordt altijd snel en vriendelijk beantwoord. Het afhalen en bezorgen gaat ook prima.
Wij zijn heel tevreden over mikropakket.

Patricia Linders

Zeer tevreden over Mikropakket

Zeer tevreden over Mikropakket. Voor evt aflevering kan de klantenservice aangeven welk tijdsbestek de koerier te verwachten is. Vriendelijke en bekwame bezorgers.
Hoewel het nog wel functioneert is Kilo wel toe aan wat vernieuwing.

Noté 4 sur 5 étoiles

Qua bezorging heel tevreden

Qua bezorging heel tevreden! Het KILO pakket echter zou eenvoudiger mogen. Wanneer je dat niet dagelijks gebruikt is het steeds zoeken om een label aan te maken.
Ook zou het prettig zijn wanneer je een pakket (te versturen of ontvangen) kunt volgen zodat je niet hele dagdelen hoeft te wachten.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus