Fikk en hyggelig sms med informasjon både når bestillingen var mottatt og når pakken ble sendt. Mottok pakken kun noen få dager senere. Når jeg hadde problemer med å skru sammen stativet ringte de meg... Voir plus
Mimsystore var HELT fantastisk! Samme dag som jeg la in bestilling ble produktet levert hos posten. Kattetreet er kjempe fint, var lett å sette sammen og kattene elsker det! Et solid produkt som absol... Voir plus
Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å... Voir plus
Helt fantastisk service, bestilte på fredag kveld - på lørdag leverte de pakken! God kommunikasjon på SMS. Kjempebra kvalitet på klatrestativet jeg kjøpte, god pris. Anbefales virkelig! 😊
Écrit par l'entreprise
MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.
Hagatjernveien 26A, 3050, Mjøndalen, Norvège
- Kontakt@mimsystore.no
- www.mimsystore.no
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kjapp levvering og god kvalitet!
Bestilte flere ting. Bla kattetre. Ble sendt omtrent samme dag og var klart for henting to dager etterpå. Lett å sette sammen, superpent og pusene kommer til å elske det!
Kjøp av klatrestativ
Kjøpte klatrestativ, og det ble levert samme dag – bare noen få timer etter bestilling. Rask og effektiv levering. Klatrestativet er av god kvalitet, enkelt å montere og til en veldig god pris. Selgeren var behjelpelig og serviceinnstilt. Veldig fornøyd med kjøpsopplevelsen. Anbefaler Mimsy.
God service og meget god kvalitet!
Svært fornøyde!
Vi er veldig fornøyde med klatrestativet og servicen. Fikk både melding og bilde av pakken da den ble sendt med posten. Bare gode erfaringer 🙂
Wholesome seller
Wholesome seller, with great tips and very knowledgeable!
The store has the best competitive prices, and uses reinforced wood to keep the tree alot more stable! I rate 10/10! DONT MISS OUT!
Vi er super fornøyd med stativet
Vi er super fornøyd med stativet, katten vår tok det i bruk med en gang. Ikke så vanskelig å sette sammen, et tips er å bruke bildet på nettsiden om noe virker uklart på tegningen som følger med. Veldig bra kundeservice, sjelden man opplever den så bra på en nettbutikk. Super fornøyd med kvaliteten. Løp og kjøp 😊
Har vel aldri opplevd en bedre kundeservice enn her. Nesten som om det er vanskelig å forstå at en slik service eksisterer. Handler mye på nett. Så dette er utifra det jeg har opplevd,noen gang.
Kan ikke huske å ha opplevd en bedre kundeservice, noensinne. Trodde faktisk ikke det eksisterte. Personlig ,pliktoppfyllende og så effektivt at denne butikken anbefaler jeg virkelig!!!
Veldig bra service og fikk varen fort.
Varen kom superraske.
Ekstremt hyggelig kundeservice og…
Ekstremt hyggelig kundeservice og veldig gode produkter med rimelig pris, har kjøpt produkter hos flere, men ville heller rt fast kunde her
Koseligste nettbutikken jeg noen gang har handlet i <3
Veldig god service,hyggelige og imøtekommende. Får tlf nr man kan ta kontakt på om man har noen spørsmål. God kvalitet på klorestativet,som man ser på bildet. Rask levering og gode priser. Anbefaler alle å handle her
Det skal hvertfall jeg
Klorestativ fra Mimsy
Kontakten med firmaet Mimsy var svært positiv, vennlig og personlig. Klorestativet og lekene som jeg kjøpte ble sendt til meg umiddelbart og kom frem etter et par dager.
Selve klorestativet er pent, kraftig og stabilt. Jeg er på alle måter fornøyd med handelen.
Veldig hyggelig selger
Veldig hyggelig selger, fikk feil klorestativ men det ble ordnet fort opp i fra selgers side + en liten gave for feil.
Kjempe god service
Kjempe god service, og varen var akkurat som på bilde. Anbefaler å kjøpe herfra!
Gode produkter og meget vennlig…
Gode produkter og meget vennlig service! Anbefaler på det sterkeste.
Veldig bra butikk
Veldig bra butikk! De har hatt flotte tilbud nå ved juletider. Kundeservicen er meget god, og jeg var veldig heldig og ble tilbudt at de kunne levere den hjemme hos meg samme dag som jeg bestilte. Fikk bærehjelp av Omar som har vært veldig hyggelig med meg 🌸