Super god kundeservice og meget service mindet. Havde problemer med link til min børns billeder og de hjalp mig igennem og var meget tålmodige. Kan klart anbefales, dog synes jeg priserne er lidt... Voir plus

L'entreprise a répondu
Amazing customer service! I contacted customer service by email to correct a mistake I made while placing my order online. I received help almost immediately, and everything was resolved quickly and s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.
Falkoner Alle 3, 2000, Frederiksberg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg takkede nej til individuelle billeder og bad om kun at få klassebillede. Alligevel blev jeg kontaktet af flere omgange om manglende betaling for individuelle billeder. Jeg endte hos inkassofirmaet PayEx. Da jeg endnu engang gjorde opmærksom på, at jeg blev opkrævet betaling for et produkt, som jeg ikke ønskede, blev sagen, via en venlig medarbejder hos Modul Foto, langt om længe lukket.

Réponse de Modulskolefoto
Jeg havde glemt at betale, og efter 9 måneder fik jeg et brev fra PayEx, at jeg efter 3 rykkere nu stod til inkasso m.m. Jeg kontaktede Modulfoto, som gav mig medhold i at jeg ikke hsr modtaget en eneste rykker, og som annullerede opkrævningen fra PayEx.
Særdeles god service 👌😊

Réponse de Modulskolefoto
Venlige og dygtige medarbejdere. Kort ventetid.
Fint vellignende pas/visa foto

Réponse de Modulskolefoto
Jeg havde fået bestilt men indså vi var på ferie på foto dagen, heldigvis var de søde at annullere min ordre

Réponse de Modulskolefoto
Meget dårlig oplevelse med Modul Foto.
Jeg fandt først ud af, at der var et udestående beløb, da jeg modtog et brev fra inkasso. Det drejede sig om et skolefoto til kun 100 kr.
Ifølge Modul Foto har de sendt rykkere med posten, men disse er kommet retur til dem og er aldrig nået frem til min postkasse. De påstår også, at de har sendt en e-mail, som tilsyneladende er endt i spam-mappen. Jeg har aldrig modtaget noget i e-Boks, aldrig fået et telefonopkald, og ingen fra skolen har kontaktet mig.
Det undrer mig, at man vælger at sende en kunde til inkasso uden først at sikre sig, at kunden faktisk har modtaget information om den manglende betaling. Når breve kommer retur, og en e-mail ikke besvares, burde man som minimum forsøge at kontakte kunden på andre måder.
Resultatet er, at en regning på 100 kr. er blevet til en inkassosag på grund af mangelfuld kommunikation og dårlig kundeservice. Jeg har derfor en sag kørende om forløbet.
Min oplevelse er, at Modul Foto har vist en bekymrende mangel på kommunikation og vilje til at finde en løsning, før sagen eskaleres. Det kan jeg desværre ikke anbefale!!!! Hold jer væk!!!

Réponse de Modulskolefoto
I er nogle svindlere og løgnere som jeg på ingen måder vil anbefale til nogen.
Anbefaler alle SKOLER OM AT HOLDE SIG VÆK FRA FIRMAET OG PERSONERNE BAG FIRMAET.

Réponse de Modulskolefoto
Fantastisk service! Jeg glemte helt at bestille skolefoto og opdagede det først, da andre børn i klassen fik deres. Jeg skrev til Modulskolefoto, og allerede efter få timer sendte de billederne til mig med posten!

Very nice experience :)
Super helpful and friendly staff. I've got my visa photos taken 3 times here, and it has always been good.

Réponse de Modulskolefoto
Skulle have lavet pasfoto af en baby. Gik hurtigt og nemt. Overstået på 7 minutter. Baby var glad hele vejen.

Réponse de Modulskolefoto
Venlig og professionel service, og det gik virkelig hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kan klart anbefales.

Réponse de Modulskolefoto
Got my passport photos taken and the staff was easy-going, fast, friendly and efficient. Would highly recommend Kristina!

Réponse de Modulskolefoto
Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for billede + rykkere og dukker personligt op for at betale / undskylde / hitte rede i det hele. Samt bede om at købe endnu et billede, dog kommer det lidt an på prisen grundet min ophobede regning.
I løbet af 5 minutter har jeg betalt sølle 220,- for både det originale billede + min regning som var oppe på lige under 400 + et billede til. Jeg er dybt taknemmelig over Modul Fotos rummelighed, gode service og effektivitet. Bare TAK 🥰