Lisez les avis des autres
Jeg henvendte mig til Brdr. Møll i Hjørring efter køb af en nyere brugt Audi hos en uautoriseret forhandler, da jeg havde brug for hjælp til at blive registreret som primær bruger af bilen. Jeg... Voir plus
En hyldest til malerværkstedet hos Brødrene Møll … for et fremragende malerarbejde. Det var en VW Caddy Maxi, der skulle gennemgå et totalt farveskift - og ’alt for kunden’ så blev der lavet farveprø... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire automobile
- Agence de location de fourgonnettes
- Atelier de réparation automobile
- Garage automobile
- Marché automobile
Écrit par l'entreprise
Brødrene Møll A/S har rødder tilbage til 1928 og har været autoriseret Volkswagen-forhandler siden 1951 samt servicepartner for Audi. Hos Volkswagen Hjørring møder du engagerede bilentusiaster og specialister, der tilbyder salg, værksted, skadecenter og reservedele samlet ét sted. Vi lægger vægt på tryg rådgivning, høj faglighed og god kundeservice – uden kompromiser. Du finder os centralt på Frederikshavnsvej 23–29 i Hjørring.
Coordonnées de contact
Frederikshavnsvej 23 - 29, 9800, Hjørring, Danemark
- salg@moell.dk
- www.moell.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Desværre en meget dårlig serviceoplevelse
Jeg blev mødt af en irriteret værkfører og fik at vide, at de godt kunne hjælpe på et tidspunkt, men at det bestemt ikke var uden betaling. Jeg blev samtidig oplyst om, at bilen muligvis skulle opdateres og i værste fald afleveres en hel dag. Jeg blev anbefalet at gå tilbage til forhandleren og få dem til at betale.
Efterfølgende fik jeg nummeret til Audi connect Support. Her blev jeg mødt af en helt anden service. Via online verifikation blev bilen hurtigt overført til mig som primær bruger – og alt fungerede efterfølgende.
Stor tak til Audi connect for fantastisk hjælp. Desværre en meget skuffende oplevelse hos Brdr. Møll i Hjørring. Jeg håber, de fremover vil have større fokus på at hjælpe kunden med at finde den enkleste løsning – også selvom bilen ikke er købt hos dem.
købte i maj sidste år helt ny…
købte i maj sidste år helt ny transporter. der har været "en million" fejl indtil dato. i juni i åf havde vi møde med møll og havde noteret alt ned omkring fejlene. konklusionen blev at vi ville høre fra møll inden for kort tid. Der skete intet !!!!!! Jeg har rykket nogle gange for at få et svar, men hører intet !!!!!!!!!!! mage til dårlig kundeservice har jeg aldrig oplevet i de 50 år, jeg haft bil.
efter ovenstående har vi valgt et andet firma, i håbet om, at vi vil få bedre service der.
Seriøs forhandler / God kundeservice
Seriøs forhandler, super service på værksted og salgsafdeling 😊
Ringede den 3-08 og spurgte om en pris…
Ringede den 3-08 og spurgte om en pris på at eftermontere bakkamera I min WV Turan.
Har stadig ikke hørt fra dem, ved godt at jeg ikke har en svinefarm på 10000 svin og en mega stor Audi, det mindste man kunne forvente var dog et svar !!
Køb VW I Hjørring ved Møll
Meget fin professionel og vedkommende behandling ved Møll.
Glad og tilfreds
Glad og tilfreds. Vi får altid god behandling. Og super vejledning og rådgivning for nylig i forbindelse med køb af en ID7
Afhening af bil
Vi er på ferie i Løkken ds min kone ringe til Volkswagen Hjørring. Vi have brug for hjælp til vores bil som var gået i stå og kunne ikke køre mere også ringe til kundevice, snakke med en kvindelig medarbejder som ville finde ud af om de kunne tage vores bil på værksted men de ringe bare aldrig tilbage. Man kan dog have travlt men ring dog tilbage, det er dog det mindste man gør nå folk er i NØD. Det er bare super kundepleje Tak for hjælpen
Jeg har haft vores VW ID.4 på værksted.
Jeg har haft vores VW ID.4 på værksted hos Brødrene Møll i Hjørring flere gange for de samme fejl, og oplevelsen har været yderst frustrerende.
Første gang bilen var inde, virkede dørhåndtaget i førerdøren ikke, bagklappen kunne ikke åbnes, og den ene forlygte manglede periodisk positionslys. Værkstedet konkluderede i første omgang, at problemet skyldtes 12V-batteriet og ville have omkring 5.500 kr. for at udskifte et almindeligt 50 Ah batteri – en pris jeg finder helt ude af proportioner med arbejdet. Samtidig valgte de dog også at skifte dørhåndtaget i førerdøren "for en sikkerheds skyld". Fejlene på bagklappen og forlygten kunne de ikke nå at undersøge samme dag.
Vi fik derefter en ny tid næsten to måneder senere.
Ved andet værkstedsbesøg fik vi først beskeden, at der ikke var noget galt med bilen, fordi der ikke kom fejl frem på testeren. Jeg måtte forklare, at man ikke behøvede en tester for at konstatere fejlene – man kunne ganske enkelt kigge på forlygten og se, at positionslyset ikke virkede, og trykke på bagklappens håndtag for at konstatere, at den ikke kunne åbnes.
Efterfølgende fandt værkstedet ud af, at bilen skulle have en større softwareopdatering, som efter deres udsagn ville løse problemerne. Men den kunne de ikke nå at udføre samme dag, så vi skulle have endnu en tid. Først blev vi tilbudt en tid halvanden måned senere, men efter forhandling lykkedes det at få en tid halvanden uge senere.
Ved tredje værkstedsbesøg blev vi ringet op efter cirka en time med besked om, at bilen skulle have nye bagklapsdæmpere og en ny forlygte. Dette uden at den softwareopdatering, som ved forrige besøg blev udpeget som løsningen, overhovedet var blevet udført.
Det betød i praksis, at bilen skulle på værksted for fjerde gang for at få udbedret de samme fejl, og at jeg endnu en gang skulle tage fri fra arbejde.
På det tidspunkt mistede jeg tålmodigheden. Når man tager over 1.000 kr. i timen og markedsfører sig som autoriseret VW-værksted, forventer jeg, at man kan diagnosticere og løse så åbenlyse fejl uden at bilen skal indkaldes fire gange. Fejlene kunne konstateres på få sekunder ved almindelig visuel kontrol.
Forløbet endte i en diskussion med værkføreren, hvor jeg gav udtryk for min frustration over den manglende fejlsøgning og de mange unødige værkstedsbesøg. Resultatet blev, at jeg fik besked på at hente bilen og finde et andet værksted.
Jeg kan desværre ikke anbefale Brødrene Møll Hjørring på baggrund af denne oplevelse. Mangelfuld fejlsøgning, lange ventetider, gentagne værkstedsbesøg for samme fejl og en utilfredsstillende håndtering af en frustreret kunde giver ikke meget tillid til værkstedet.
A-MA-TØ-RER
Fin Service!
Handel hos VW/Brødrene Møll i Hjørring var en god oplevelse med meget kvalificeret og venlig service af sælger Michael Albeck og med en lang og meget grundig gennemgang af køretøjet før udlevering af Thomas Jørgensen!
Vores bilsælger var ganske…
Vores bilsælger var ganske imødekommende og fremviste en stor interesse for biler og i særdeleshed for VW. Hans entusiasme blev underbygget af hans detaljerede viden og vi følte os trygge i fremvisningen og velorienteret da vi traf vores valg. Den efterfølgende vejledning var grundig og læringen var let og præget af tålmodighed og den gode stemning. Sælger havde sat sig ind i vores forbehold og var positiv for vores omprioriteringer. De efterfølgende småproblemer blev læst og sælger var let tilgængelig. Alt i alt en god og uforglemmelig oplevelse.

Sjældent giver jeg topkarakterer
Sjældent giver jeg topkarakterer, men her er den nødvendig, god service, kommunikation og hjælp, kan varmt anbefales at handle hos.

Fantastisk service.
Da min elbil skulle opdateres hos Brdr. Møll tog det lidt længere tid end forventet - skyldes ikke Brdr. Møll men fejl på nogle komponenter i bilen som først skulle skiftes. Brdr. var meget servicevenlige og redede min bilferie så jeg alligevel kunne komme afsted med familien.

Købte en Skoda Enyaq hos brdr
Købte en Skoda Enyaq hos brdr. Møll
Min kæreste og jeg kom ind i butikken for at kigge på bil. Vi havde faktisk besluttet at vi kun skulle kigge, da vi ikke som sådan bryder os super meget Volkswagens elbiler. Så fik vi øje på skodaen, som vi nu har købt.
Kiggede rigtig meget på den og blev så kontaktet af en virkelig sympatisk og rar ung mand, Thomas. Han lyttede til vores behov og prøvede ikke at sælge alt muligt ligegyldigt ekstra, som vi alligevel ikke ville få behov for.
Vi fik skrevet under på slutseddel og fik at vide at vi skulle regne med en uges tid til vi kunne hente den. Der var opdateringer hver anden dag hvad status var og vi nåede udleveringsdag. Vi havde aftalt klokken 15:00, men omstændigheder gjorde at vi kunne hente bilen tidligere end aftalt, så bilen blev hentet 1,5 time før aftalt tidspunkt. Vi fik oveni købet også gummimåtter og sommerdæk med, som ellers ikke var aftalt i følge slutsedlen.
Vi følte os trygge og velkommen igennem hele forløbet. Det er ihverfald ikke sidste gang vi besøger Brdr. Møll!

Réponse de Brødrene Møll (Volkswagen Hjørring)
Ingen respekt og overholder ikke…
Ingen respekt og overholder ikke aftaler, blev så vores eget problem.
Køber helt ny IDbuzz sidst okt.
bestiller sammen med salgschef Flemming de ting vi ønsker som tilkøb til bilen. Bl.a. helårsdæk… både min mand og jeg var tilstede.
Vi får udleveret bilen ca 14 dage før vinter-dæk regler altså ca 2 uger før 1.nov.
Vi regner med alt er som det skal være.
Da vi afhenter, fornemmer vi godt det skal gå lidt stærkt. Helt ny bil og jo der var da flot sløjfe på. … men hep hep.
Vi gennemgår lige hurtigt. Men tænker DESVÆRRE ikke på at tjekke om de nu HAR sat helårsdæk på.
Kører I bilen ca 1 månedAltså her midt november bliver stoppet og får besked på jeg kører på sommerdæk.
Helt udfordrende og ringer med det samme til Sælgerchef Flemming og siger om han vil sende dokumentation for at det er helårsdæk som aftalt.
Men åhh ej vi har fået den klargjort med sommerdæk, så det sidder der jo på.
Jeg forklare at han jo godt ved, vi netop ville have helårsdæk bl.a. pga fælge-pris osv.
men nu nægter han at vi har aftalt det.
Vil intet gøre ved det, ikke give afslag i pris på nye dæk, ikke tage retur og ikke erkende de har lavet en fejl.
FDM er kontaktet for med en stor forhandler, der sælger biler og udlevere 14 dage før reglen om vinterdæk eller helårsdæk med korrekt mærke.. og ikke vælger at gøre opmærksom på det, eller noget. Trods vi er to der har bestilt og været i samtalen, samt generelt følelsen af at snyde en…
For eneste kommentar da jeg og min mand efterfølgende ringer er… “nå” jamen jeg vil da gerne sælge jer nogle lækre vinterdæk også”
Vi kan jo ikke gøre noget ved det når der ikke står noget på skrift. Det skulle i have set da I hentede ..
Mer salg? Eller dårlig service…
FDM har taget sagen og nu er vi ret spændt på hvad der bliver ud af det…
For om jeg nogensinde vil anbefale jer at købe bil der… nej tak.
De er mega venlige og rare når du køber og bestiller, (når de lige har set dig an og hører om du har penge…)men gøre noget ved deres egne fejl eller indrømme.. det er de for stolte til.
Øv et sted. Føler mig virkelig dårligt behandlet.
Super oplevelse
Jeg er kommet hos VW i Aalborg i 25 år, men pga meget lang ventetid på værkstedet (+2 måneder) bestilte jeg tid hos VW i Hjørring.
Det var bestemt et godt valg, alt var bare til 5 stjerner:
- Booking at tid, sørgede de for at have det fulde overblik over reperationen så alt var bestilt hjem.
- Modtagelsen - alle super venlige
- Under reperationen kom der videoer mm.
- Afhentning - før aftalt tid og til under halv pris (jvf min forventning)
Det er ikke sidste gang jeg benytter VW i Hjørring.

Réponse de Brødrene Møll (Volkswagen Hjørring)
De ansatte er meget venlige
De ansatte er meget venlige, hjælpsomme og imødekommende, uden at virke anmassende. Man oplever ikke købepres eller overdreven anprisning af bilerne, så de ansatte fremstår troværdige.

IKKE-EKSISTERENDE KUNDESERVICE
13. marts 2025 købte vi en spritny VW id.4. 5 uger senere (langfredag) bliver bilen bugseret til Mølls værksted med SOS. Den kan ikke lade strøm og begge skærme er sorte. 2 dage senere ringer jeg til Møll, for at høre hvad planen er. Jeg skal jo bruge bilen senest tirsdag efter påske til arbejde. Der er ingen lånebil ledig, men hvis JEG kan tage turen fra Løkken til Hjørring, så kan jeg låne sælgers firmabil. Dagen efter kan jeg så få en rigtig lånebil. Efter en uge uden lyd fra Møll ringer jeg til sælger for at få en status. Jeg får en sludder for en sladder, og forstår at de venter på en reservedel. Sælger er ikke helt inde i detaljerne. Efter endnu en uge ringer jeg til sælger igen. Han svarer ikke, og jeg sender en sms - som jeg heller ikke fik svar på! Efter 3,5 UGE ringer Møll værksted fredag eftermiddag, at de har knoklet, men nu er bilen færdig og klar til afhentning. TAK FOR INFO!
Hvordan kan et firma, der lever af glade kunder, undlade at kontakte kunden i 3(!) uger, når der er problemer med deres produkt?! Oven i hatten har vi nu fået en regning på 410,- for tankning af lejebil. Ja tak, men i vores købsaftale har vi gratis brændstof i et år.
Mvh. En hovedrystende køber.
Vi har lige hentet vores nye ID4 hos VW…
Vi har lige hentet vores nye ID4 hos VW i Hjørring.
Vi har handlet med Flemming og fået en super service og vejledning fra start til slut.
Vi kan på det varmeste anbefale VW i Hjørring.
Mvh. Betinna & Rasmus
Bil i Hjørring
Har lige hentet vores bil i Hjørring. Fik en rigtig god behandling. Selvfølgelig træls at undvære bil , men kom over det . God dag
Til grin
Til grin, skal undvære sin bil i 2 dage pga en punktering, plus hvis man skal have en låne bil, er det værsgod at betale 400 kr, for leje at en bil, selv om man lige har betalt 350.000 for en bil🤣 latterligt🤣
L’expérience Trustpilot