Brødrene Møll (Volkswagen Hjørring) Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

købte i maj sidste år helt ny transporter. der har været "en million" fejl indtil dato. i juni i åf havde vi møde med møll og havde noteret alt ned omkring fejlene. konklusionen blev at vi ville hør... Voir plus

Jeg henvendte mig til Brdr. Møll i Hjørring efter køb af en nyere brugt Audi hos en uautoriseret forhandler, da jeg havde brug for hjælp til at blive registreret som primær bruger af bilen. Jeg... Voir plus

En hyldest til malerværkstedet hos Brødrene Møll … for et fremragende malerarbejde. Det var en VW Caddy Maxi, der skulle gennemgå et totalt farveskift - og ’alt for kunden’ så blev der lavet farveprø... Voir plus

Da min elbil skulle opdateres hos Brdr. Møll tog det lidt længere tid end forventet - skyldes ikke Brdr. Møll men fejl på nogle komponenter i bilen som først skulle skiftes. Brdr. var meget serviceven... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Concessionnaire automobile
  2. Agence de location de fourgonnettes
  3. Atelier de réparation automobile
  4. Garage automobile
  5. Marché automobile

Écrit par l'entreprise

Brødrene Møll A/S har rødder tilbage til 1928 og har været autoriseret Volkswagen-forhandler siden 1951 samt servicepartner for Audi. Hos Volkswagen Hjørring møder du engagerede bilentusiaster og specialister, der tilbyder salg, værksted, skadecenter og reservedele samlet ét sted. Vi lægger vægt på tryg rådgivning, høj faglighed og god kundeservice – uden kompromiser. Du finder os centralt på Frederikshavnsvej 23–29 i Hjørring.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har købt bil kontant 240000 flink…

Har købt bil kontant 240000 flink sælger, efterfølgende kontakter jeg personalet i firmaet omkring nogle spørgsmål, der er ingen der rejser sig for at betjene mig,jeg føler mig til ulejlighed, bliver henvist til sælger der helt anderledes er til stede. Det er ikke første gang jeg opler det Hos møll hjørring. Utroligt at man kan tillade sig t betjene kunder på denne måde, håber at min anmeldelse liver læst og gerne af chefen

1 mai 2024

Dårlig serviceminded personale..

Skulle have indstillet sensoren til frontassisten i min vw og lavet en aktion af noget dræn til mit soltag. Jeg oplever dagene efter at listerne i soltaget står og klapper under kørsel. Jeg kører derefter op til værkstedet og forhører mig om dette. Jeg forventer ikke at det er noget de dækker, men ville egentlig bare gerne have kigget på det. Jeg bliver mødt af verdens sureste ekspedient som sender mig ned til malerværkstedet, trods jeg forklare hende at det ikke er blevet lavet der. Bliver derefter sendt tilbage til hende igen og Beder om at tale med dem, som har arbejdet på min bil - hvilket tilsyneladende ikke falder i god jord. Hun Beder vredt om min nummerplade og henter en fra værkstedet.
Ekspedienten blander sig fortsat i samtalen med mekanikeren og hendes tone er hverken serviceminded eller høflig, overhovedet. Der ville gå 2,5 uge inden de overhovedet gad kigge på bilen. Jeg sætter i hvertfald ikke mine penge i den forretning mere.

10 octobre 2023

En helt fantastisk oplevelse.

En helt fantastisk oplevelse.
Var forbi brødrene møll idag, for service på min golf, en helt fantastisk god oplevelse. Rigtig sød og hjælpsom personale. Der var styr på hvad der skulle laves, og blev hele tiden informeret + inden mit besøg fik jeg en mail på hvad der skulle laves.
Ikke sidste gang jeg kommer der.

21 septembre 2023

Super service!

Super service!

Har nu haft min Passat på værksted hos dem et par gange, og det har været en fornøjelse. Yderligere, tjekkede de bilen for "kendte fejl" under service, og hjalp herefter med at udbedre disse fejl. Totalt i orden værksted..!

25 janvier 2022

En hyldest til malerværkstedet hos…

En hyldest til malerværkstedet hos Brødrene Møll …
for et fremragende malerarbejde. Det var en VW Caddy Maxi, der skulle gennemgå et totalt farveskift - og ’alt for kunden’ så blev der lavet farveprøver á flere omgange og løbende orientering. Pris og tid som aftalt. Så herfra fem fulde stjerner for service og venlighed.

26 mars 2021

God kundeservice

Hos Brødrene Møll er man meget serviceorienteret. Som kunde føler man sig velkommen og vigtigst af alt, de lytter faktisk, til det du siger.

9 octobre 2019

Fantastisk god service

Jeg opdagede min Audi havde en knækket bagfjeder. De tog den ind med det samme, fredag, jeg fik straks en byttebil. Et godt bekendskab med adaptiv fartpilot. Mandag var bilen klar, vasket og støvsuget og havde endda fået foretaget servieeftersyn.
Virkelig helt igennem god oplevelse.

26 juin 2018

Den bedste service jeg nogen sinde har fået på en brugt bil

Super oplevelse!!!!!

Vi har købt en brugt bil hos Brødrene Møll A/S i sommeren 2012, det var en Vw Bora som var 12 år gammel.
Vi havde fundet bilen på den blå avis og tog kontakt til Brødrene Møll A/S, her fik vi forskellige information om bilen og blev hurtigt enige om en byttepris på vores gamle bil (også en Bora), da vi bor i Assens på Fyn, valgte vi at stole på sælgeren som var Hejne Jensen og vi sendte pengene via vores bank, så vi kunne køre op i det nordjyske den efterfølgende Søndag for at overtage bilen.

Da vi ankom til Brødrene Møll´s forretning var bilen præsis som vi havde talt om i telefonen og vi fik en super service af Hejne.

Nu skulle man tro at historien så ender her, men det bliver kun bedre. Vi har nu haft bilen i 5 måneder og så går der et leje i kobling/gearkasse i stykker og det er jo på ingen noget de kunne havde vidst ved salget af bilen men da vi ringer til Brødrene Møll for at høre hvordan vi står i dette tilfælde, her mødes vi igen, af den bedste tænkelige service, vi får den besked at vi kan køre til det nærmeste aut. værksted og få lavet bilen på Brødrene Møll regning eller komme op til dem og få udbederet det som er gået i stykker og der vil ikke koste os noget da det er indenfor de 6 mdr. 100% garanti.

Vi vil slutte af med at sige Tak til Brødrene Møll for den bedste service nogen sinde, der er virklig mange forhandlere som kunne lære af disse mennesker.

Fra en almindelige brugere til I andre: I kan roligt handle med Brødrene Møll A/S, bedre forhandler findes simpelthen ikke.

med venlig hilsen

Tom M Petersen og Marie Louise Plum