Boendet var bra, trevlig omgivning med pool och fantastisk mat i restaurangen under. Standarden på boendet var okej, som väntat, dock när någon röde sig på loftet så knarrade det väldigt ner vilket... Voir plus
Vi kom till ett välstädat och välutrustat hus mkt trevligt! Instruktionerna för start av uppvärmning mm var svår förståeliga och inte riktigt ok men vi fick hjälp av utmärkta teknikern Klaus så det he... Voir plus
Enkelt att följa stegen att boka digitalt även för en 65-åring. Negativt är att inga kontaktuppgifter ( tel o mail) kommer förren du påbörjat bokningen.
Enkelt att boka, även om jag bokade på svenska dök alla bekräftelser upp på tyska vilket är lite komplicerat i mitt fall. Skulle även önska ett kvitto på transaktionen.
Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av semesterbostäder. Idag kan du som vill hyra hus eller stuga för semestern, välja mellan över 50 000 boenden i 27 länder. I utbudet finns såväl stugor här hemma i Sverige, som stora villor och semesterlägenheter i länder som Kroatien, Spanien, och Italien. Det stora och varierade utbudet gör att det finns en semesterbostad för nästan alla smaker med allt från enklare stugor vid t.ex. en sjö, till femstjärniga semesterhus med egen pool. Varje semesterbostad besöks innan den tas in i sortimentet och på flera platser, t.ex. i Danmark, finns lokala servicekontor. Vår Gästservice på Sverigekontoret finns tillgänglig att kontakta för dig som har frågor eller vill ha hjälp med att boka ett boende till semestern.
Bifrostgatan 38, 43144, Mölndal, Suède
- www.novasol.se
Demande des avis aux clients
Snabb och enkel bokningsprocess
Relativt enkelt att boka och…
Relativt enkelt att boka och beskrivningen av resmålet var överskådligt (hoppas bara att det stämmer)
Tydlig beskrivning av objekten och…
Tydlig beskrivning av objekten och närområdet med avstånd till flygplats m.m.
Huset jag hyrde i Italien för 3 år sedan övertfäffade till och med beskrivningen.
Ja, inte inbegripet vägen upp till huset förståss, den var värre än värst.
Bra.
Standarden på boendet var okej, som väntat, dock när någon röde sig på loftet så knarrade det väldigt ner vilket gjorde att man vaknade lätt. Bra att det fanns aircon för väldigt varmt det dagarna vi var där. Kan absolut tänka mig att komma tillbaka.
Vid bokning gick det inte betala…
Vid bokning gick det inte betala städning. Fick sms att detta betalas vid ankomst. Sen fick vi av en slump se på bokningssidan att detta ändras och att det skulle betalas innan. Förfallodag hade redan gått ut, 3 dagar, vilket gjorde att länk för betalning inte fungerade. Novasol påstår att de skickat påpekande att städningavgiftens betaling ändrats. Något dylikt meddelande sågs i vart fall inte här. Detta skapade en hel del arbete hos oss för att reda ut, besök på bank och långt samtal med novasol, på engelska, till vi slutligen fick oss skickat en ny länk som fungerade.
Bra och tydlig information om de olika…
Bra och tydlig information om de olika boenden som vi kikade på. Enkelt att boka. Helt enkelt riktigt bra.
Lätt att hitta boende som passar en .
Lätt att hitta boende som passar en . Och det gäller alla årstider.
Utomhusgrillarna var trasiga, dåligt vatten, svåranvänd TV och silverfiskar
Utomhusgrillarna var trasiga, spjällen sönderrostade på bägge.
Vattnet luktade och smakade illa , först i slutet på veckan var det drickbart.
Instruktion saknades till TV:n. Utan vår sons hjälp hade vi varit utan TV. TV:n ej kompatibel med Iphone. Fick köpa extra Gb Surfpott till min Samsung telefon för att kunna se på TV. Inget bredband/wifi fanns i stugan. Silverfiskar i lådor och skåp
Stugan var ej städat ordentligt…
Stugan var ej städat ordentligt servishuset var missvisande alldeles för långt bort så vi lämnade efter en att för att få pengar tillbaka
MVH Elin Hovbrandt
501120-2628
Mysigt litet hus med härligt lummig…
Mysigt litet hus med härligt lummig trädgård. Snyggt och rent. Trevliga rum och sköna sängar. Nära till det mesta.
Internettjänsten behöver ses över
Går inte att byta språk från tyska på webben, inte ens till engelska. Efter bokningen är gjord kommer man till en svensk version av sidan om man klickar dig vidare från bekräftelsemailet. Går inte att beställa städning i samband med bokning av hus. Funktionen finns ännu inte i appen (enligt meddelandet där), hänvisning hörs till webben där jag inte kan hitta hur man bokar städning. Kontakt/meddelande till bolaget gjörs via en värdelös AI-chat. Man får ställa samma fråga och ge samma ingo glera gånger gör str sedan bli hänvisad till webben via en länk. Det är bara det att den länken inte ger någon info. Så verkar alltså inte hå att boka städning.
Enkelt att boka o betala.
Enkelt att boka o betala.. men inte fått någon boknings bekräftelse än.
Mvh Birgitta J
Skulle fått bekräftelse inom 30 min
Skulle fått bekräftelse inom 30 min
Fick ta kontakt efter 2dagar
Alla är inte digitala
Dåligt
Lätt att boka
Lätt att boka - svårt att få en bekräftelse på svenska.
Jag fick en på tyska - har aldrig hänt förut på 20 år. Krångligt att starta mitt konto - med 10 teckens lösen
Stort semesterboende
Fick leta runt på hemsidan, när man lärt sig upplägget var det senare enklare att få reda på den information som jag sökte. Blev lite konfunderas om man behövde blir medlem eller ej innan bokningen, samt vad medlemskapet innebär i framtiden.
Enkelt att boka grunderbjudandet
Enkelt att boka grunderbjudandet.
Oklart hur mycket som tillkommer t ex el, städning etc
Information om detta kom senare i processen.
Det gick inte att spara ”favoriter” i…
Det gick inte att spara ”favoriter” i vart fall hittade jag det inte.