Snelle levering (maandag besteld, donderdag geleverd) 2 x Marstek Venus E3 batterijen, correcte prijs, geen installatie problemen. Enkel feedback bij een email vraag kwam er niet. Maar kan met de druk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik bestelde een power station, waarvan er weinig communicatie was omtrent verzending. Het duurde een kleine week eer de bestelling uiteindelijk aankwam. Bij het uitpakken vind ik een r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helemaal naar Vucht gereden. (3 uur onderweg in totaal.) Parallelle kabel niet meegeleverd. Mailtje gezonden: paar dagen wachten tot ze tijd hebben te antwoorden. Dev access batterij aangevraag... Voir plus
gekocht de ecoflow ultra met 1 x 6kw en 2 x flex zonnepanelen perfect sparren met Edwin, de flexpanelen lichtgewicht plakken makkelijk met gratis lij, dank je wel, het stationkomt met 30 % oplad... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Off Grid Power Station is dé specialist in energieonafhankelijkheid. Vanuit eigen voorraad leveren wij plug-and-play thuisbatterijen en mobiele energieopslagsystemen (portable power stations) van Anker SOLIX, Marstek, Bluetti, Jackery en EcoFlow. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
Coordonnées de contact
Industrieweg 12Q, 5262 GJ, Vught, Pays-Bas
- www.offgridpowerstation.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Prima zaak
Ik heb tijdens Black Friday een powerstation en enkele andere producten besteld. Helaas bleken deze niet op voorraad te zijn. Het bedrijf heeft echter duidelijk gecommuniceerd over de verwachte levertijd en hield mij steeds goed op de hoogte. De producten die wél op voorraad waren, zijn direct verzonden. Ook het gesprek met de klantenservice verliep prettig en duidelijk.
Bestelling en levering ging heel vlot…
Bestelling en levering ging heel vlot en snel
Toestel Marstek venus v3 werkt perfect
Goed product
Goed product. Makkelijk aan te sluiten en te installeren.
Aanpassen van leverdatum was geen probleem.
Communicatie is te verbeteren
Prijstechnisch in Off Grid Power Station goed concurrerend.
Op communicatievlak is er best een aantal dingen te verbeteren om een duidelijker beeld te geven over de levertijden met name.
- Op Youtube vermeldt de reclame "Vandaag besteld, morgen in huis".
- De hoofdpagina vermeldt bovenaan "Binnen 1-2 werkdagen verstuurd".
- De verzendinformatie op de website vermeldt "Bestel je een product voor 15:00 uur dan wordt het dezelfde dag verstuurd. Voor Nederland en België betekent dit dat je vrijwel altijd de volgende dag producten in huis hebt, behalve op zondag. Bestel je in het weekend? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling maandag of dinsdag geleverd wordt."
28 November besteld en betaald werd uiteindelijk levering op 3 december.
Zowel telefonisch als via WhatsApp was men 1 december niet te bereiken, en ik begrijp dat het Black Friday was, maar naar mijn mening moet je op verwachte extra drukte anticiperen. Overigens reageerde men wel snel nadat ik via WhatsApp had aangegeven dat dit een reden was om niet bij OGPS te bestellen.
Op zich prima behalve de communicatie rondom de levering
Prima prijs en behandeling van onze order, maar het leveringsproces was eigenlijk belachelijk. We zouden een email krijgen op de dag van levering, maar die is nooit gekomen. De oorspronkelijk gemelde datum ging voorbij zonder bericht. Gelukkig keek ik de dag erna zelf nog eens in de tracking optie en zag ik dat ik meteen van mijn werk terug naar huis moest.
Beloofde levertermijn werd totaal niet…
Beloofde levertermijn werd totaal niet waargemaakt.
Goed beschermend verpakt
Alles werkt en alles zeer netjes en goed verpakt.
Great shop with the best price for…
Great shop with the best price for Marstek products.
Buy venus 3.0 work perfect
4* just one negative point is the shipping company used for Belgium delivery not on time loose 2days scheduled by them and never come. Finally 3rd day was good
Op 17/11 een plug-in batterij besteld…
Op 17/11 een plug-in batterij besteld van Marstek bij dit bedrijf maar nog altijd aan het wachten op de levering.
Product zou zich volgens de track&trace in het depot van vervoersfirma Heppner in Ternat moeten bevinden. Daar heeft men het al enkele keren ingescand, uitgereden voor levering en opnieuw ingescand in het depot
Nu lees ik dat het product vandaag opnieuw op weg is voor levering maar "met beschadiging" (???). Benieuwd wat ik me daar bij moet voorstellen en of het überhaupt geleverd zal worden.
Gezien het om behoorlijk prijzige producten gaat zou Off Grid Power Station zijn leveringen toch beter moeten opvolgen. Op hun site staat dat de bestelling afgehandeld is, doch dit is helemaal niet het geval.
Het probleem mag hem dan wel niet direct bij Off Grid Power Station zitten - het is de transportfirma die blijkbaar voor een problematische levering zorgt - zij zijn uiteindelijk toch wel verantwoordelijk voor een vlotte en foutloze levering.
Hopelijk kan ik in de loop van deze week deze negatieve review nog aanpassen en mag ik de transactie met dit bedrijf alsnog als positief beschrijven.
Update : ondertussen werd het product geleverd in behoorlijke staat en aangesloten.
Eerder vandaag belde het bedrijf op om verdere uitleg te vragen en er kwam een snelle opvolging.
Nu nog afwachten of het ding doet wat het hoort te doen.
Update :
Na het installeren bleek de CT003 meter niet te werken - was dus toch beschadigd geraakt bij het transport.
Alles netjes op mail gezet met de nodige foto's en de dag er op kreeg ik melding dat er een nieuwe CT003
meter onder weg was.
Ondertussen ook al laten weten aan de fabrikant zelf (via support mailadres) dat de meter niet werkte en zij stuurden een ( in feite nutteloze) update voor het toestel door.
Gisteren (02/12) werd de P1 meter geleverd en kon ik alles aansluiten.
Het toestel werkt nu zoals het moet.
Eind goed, al goed.
Snel geleverd en goede communicatie
Snel geleverd en goede communicatie
Vriendelijk, open en alert.
Vriendelijk, open en alert. Zorgelijk is de inbedrijfstelling van mijn Marstek 3.0 vanwege de slechte handleiding en uitleg daarin.
Ik heb twee marstek venus 3 batterijen…
Ik heb twee marstek venus 3 batterijen en een ct002 meter besteld.
Alles geleverd na 4 dagen.
levering en correspondentie
Dag,
Ik had 2 batterijen marstek besteld en de levering was gepland donderdag (thuisgebleven) en niemand gezien. ik heb dan een mail gestuurd naar off grid met de vraag voor info qua leverdag en hier nooit iets van terug gekregen. Ik heb dan zelf met transmission moeten contact zoeken voor leverdag ( +- 1,5u van her naar der bellen ) uiteindelijk maandag geleverd in de namiddag ( de jongen bij transmission was wel gedienstig en vriendelijk ) eind goed al goed, jammer dat je alles zelf moet doen.
Goede transactie!
Plaatsing en verwerking van de bestelling en levering zijn prima verlopen, zoals je zou verwachten. Via e-mail nog enkele vragen gesteld die vlot en correct zijn beantwoord.
Zeer goede transactie.
De plaatsing van de batterij is vlot verlopen. Heb alleen wat problemen gehad met de meegeleverde p1 meter, maar na plaatsing van een p1-splitter is de configuratie vlot verlopen ( werkt nu samen met een Homewizzard p1-meter. Vandaag heeft de batterij al goed zijn dienst bewezen.
ecoflowe VS Bluetti
Wij zijn erg tevreden over de uitleg van de verschillende apparaten zo gingen we voor een ecoflower, maar naar uitleg van hoe en waarom.
Hebben wij op advies van het personeel
Een bluetti genomen, een goedkoper en een sterke apparaat met mogelijkheden .
Wij hebben het in gebruik en zijn zeer tevreden.
Enorm vriendelijk en behulpzaam
Enorm vriendelijk en behulpzaam. Dezelfde dag bezorgd. Top
Marstec Venus E versie twee besteld
Marstec Venus E versie twee besteld. Beperkt voorradig. Nadat ik er zelf achteraan moest bleek die gewoon niet leverbaar. Lekkertje om een versie drie te bestellen tegen meerprijs. Echte dozen schuiver dus.
De site is eenvoudig en duidelijk en de…
De site is eenvoudig en duidelijk en de prijzen zijn correct. De afhandeling van de bestelling gaat snel en de bestelling wordt snel verstuurd. Het probleem is echter dpd, dpd komt in mijn regio niet meer aan huis en zet gewoon alles af in hun pickup parcelshop.
behulpzaam bij de bestelling
goed produkt.
Leveringstermijnen werden wel niet volledig gerespecteerd
L’expérience Trustpilot