Snelle levering (maandag besteld, donderdag geleverd) 2 x Marstek Venus E3 batterijen, correcte prijs, geen installatie problemen. Enkel feedback bij een email vraag kwam er niet. Maar kan met de druk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helaas heb ik een slechte ervaring met Offgridpowerstation. Ik krijg geen contact meer met ze en ze communiceren niks. Op 26 mei de nieuwe Anker thuisbatterij besteld. Zou eind juni uitgeleverd... Voir plus
Ik bestelde een power station, waarvan er weinig communicatie was omtrent verzending. Het duurde een kleine week eer de bestelling uiteindelijk aankwam. Bij het uitpakken vind ik een r... Voir plus
L'entreprise a répondu
gekocht de ecoflow ultra met 1 x 6kw en 2 x flex zonnepanelen perfect sparren met Edwin, de flexpanelen lichtgewicht plakken makkelijk met gratis lij, dank je wel, het stationkomt met 30 % oplad... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Off Grid Power Station is dé specialist in energieonafhankelijkheid. Vanuit eigen voorraad leveren wij plug-and-play thuisbatterijen en mobiele energieopslagsystemen (portable power stations) van Anker SOLIX, Marstek, Bluetti, Jackery en EcoFlow. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
Coordonnées de contact
Industrieweg 12Q, 5262 GJ, Vught, Pays-Bas
- www.offgridpowerstation.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De site is eenvoudig en duidelijk en de…
De site is eenvoudig en duidelijk en de prijzen zijn correct. De afhandeling van de bestelling gaat snel en de bestelling wordt snel verstuurd. Het probleem is echter dpd, dpd komt in mijn regio niet meer aan huis en zet gewoon alles af in hun pickup parcelshop.
behulpzaam bij de bestelling
goed produkt.
Leveringstermijnen werden wel niet volledig gerespecteerd
1x ab3000x besteld ter aan vulling van…
1x ab3000x besteld ter aan vulling van Zendure AC2400 + 2x Ab3000x. Dag er na meteen geleverd. Super hartelijk bedankt!
Zeer correcte firma!
Zeer correcte firma!
Bedankt voor de goede samenwerking!!
Prima spullen, alleen wel laat geleverd
Website en alles is prima, maar spullen worden veel te laat geleverd. Bij 1 bestelling moest ik achter aan mailen en meerdere keren bellen, daarna werd het pas verzonden.
Bij de 2e bestelling ging het weer hetzelfde. Volgende bestelling ga ik toch maar bij een ander bedrijf doen.
WhatsApp bericht gestuurd vrij snel…
WhatsApp bericht gestuurd vrij snel antwoord gehad .
Product klaar gezet en 2 uur later opgehaald.
Prima toch.
En de marstek v2 doet het prima.
Dus een tevreden klant.
Probleem met levering thuisbatterij
We hebben twee Marstek thuisbatterijen besteld (2640 euro) maar kregen een beugel (20 euro?) in de plaats. Na wat communicatie met Off Grid Power station hebben ze dit rechtgezet. Batterijen werken goed.
Ik heb een Marstek thuisbatterij…
Ik heb een Marstek thuisbatterij gekocht maar die gaat voortdurend offline, ondanks dat er een router vlak naast staat. De voorgestelde reset helpt enkel tijdelijk en is geen blijvende oplossing.
Toen ik vroeg om de batterij terug te sturen, kreeg ik geen reactie meer van het bedrijf.
Zeer slechte communicatie en geen service na verkoop.
Goede en perfecte afhandeling.
Goede en perfecte afhandeling.
Vriendelijk en behulpzaam, 10/10
Klantenservice nooit bereikbaar
Tevreden van mijn twee Marstek thuisbatterijen maar de klantenservice is nooit bereikbaar. Getracht via telefoon of email maar écht nooit bereikbaar.

Réponse de Off Grid Power Station B.V.
In december 2024 heb ik een…
In december 2024 heb ik een powerstation en twee opvouwbare zonnepanelen van Ecoflow gekocht bij dit bedrijf. De twee zonnepanelen hadden na de zomer van dit jaar mankementen en in samenspraak met Ecoflow en Offgridpowerstation kon ik twee gloednieuwe panelen uitkiezen. De communicatie hierover was zeer helder en het personeel was zeer behulpzaam. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden
Er wordt te laat geantwoord op het…
Er wordt te laat geantwoord op hun emails ,maar uiteindelijk correcte levering en product met succes kunnen aansluiten.
Snelle levering en snelle correcte…
Snelle levering en snelle correcte communicatie via whatsapp
Aflevering was terecht een handtekening noodzakelijk
Levering vlot verlopen!
Plezierige contacten via mail en…
Plezierige contacten via mail en telefoon. Duidelijke antwoorden op technische vragen op locatie door terzake kundige medewerkers. Vlotte levering van de bestelde apparatuur.
Topper in zijn genre
Topper. Prijs heel correct. Donderdag besteld vrijdag geleverd. Aanrader
Pakket niet geleverd ook al staat bij…
Na problemen bij Dpd, een naverzending gekregen.
Hiervoor heeft het bedrijf me persoonlijk gebeld en het nodige gedaan om alles in orde te krijgen.
Alles toegekomen 10 dagen na de bestelling.
Snelle levering en snel zelf kunnen…
Snelle levering en snel zelf kunnen installeren allemaal zonder problemen.