Momenteel nog niet ontvangen. Maar het bedrijf contacteerde mij en deed er alles aan om dit in orde te brengen. Kan eventueel ter plaatse opgehaald worden, maar wacht nog af als het product alsnog... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering (maandag besteld, donderdag geleverd) 2 x Marstek Venus E3 batterijen, correcte prijs, geen installatie problemen. Enkel feedback bij een email vraag kwam er niet. Maar kan met de druk... Voir plus
gekocht de ecoflow ultra met 1 x 6kw en 2 x flex zonnepanelen perfect sparren met Edwin, de flexpanelen lichtgewicht plakken makkelijk met gratis lij, dank je wel, het stationkomt met 30 % oplad... Voir plus
Ik bestelde een power station, waarvan er weinig communicatie was omtrent verzending. Het duurde een kleine week eer de bestelling uiteindelijk aankwam. Bij het uitpakken vind ik een r... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Off Grid Power Station is dé specialist in energieonafhankelijkheid. Vanuit eigen voorraad leveren wij plug-and-play thuisbatterijen en mobiele energieopslagsystemen (portable power stations) van Anker SOLIX, Marstek, Bluetti, Jackery en EcoFlow. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
Coordonnées de contact
Industrieweg 12Q, 5262 GJ, Vught, Pays-Bas
- www.offgridpowerstation.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Perfecte en snelle levering voor een…
Perfecte en snelle levering voor een top produkt aan een zeer goede prijs
Blij dat ik er niet gekocht heb!
UPDATE; Na het schrijven van deze review kon men ineens wel reageren.
-----------------------
Men reageerd niet op mail.
Ik wilde een thuisbatterij + assecoires bestellen maar had nog een technische vraag hierover.
Daar is dus helemaal niet op gereageerd en ik ben dus blij dat ik nog niets bij hun besteld had !
SLECHTE BEURT VOOR ZE.

Réponse de Off Grid Power Station B.V.
Marstek Venus E
Gewoon fantastisch, de dag na de batterij besteld te hebben werd deze geleverd! sneller kan gewoon niet.
De software van de Marstek heeft wel nog wat problemen om hem te configureren met de P1 meter van Marstek doch eens alles erkend is werk alles prima.
Bedankt
Prima levering en goede prijs.
Alles is geleverd. De 1 a 2 dagen is niet gehaald, maar een dagje later was voor mij geen probleem, maar kost wel een ster.
Ik had mijn bestelling elders een fractie goedkoper kunnen krijgen, maar nu was het één levering en dat was mij het verschil waard.
Tevreden maar had goedkoper kunnen zijn.
Product werd correct geleverd echter was er een doosje bij wat ik niet weet wat het is,vermoedelijk p1 meter maar had al één in mijn bezit.Spijtig want anders had het geheel voor mij iets goedkoper kunnen zijn.
Snel antwoord op vragen, tot je besteld hebt
Op een zondag enkele technische vragen gesteld en binnen 30min had ik antwoord, dus respons was heel snel en boven mijn verwachtingen.
Hierna bestelling geplaatst, levering ging vlot ...
Nog voor de bestelling geleverd was was de prijs op website €100 gedaald ... maar op die mail wordt niet meer gereageerd.
Ik had 2 lithium accu's nodig 12/400
Ik had 2 lithium accu's nodig 12/400
Gebeld, en kon ze direct ophalen.
Batterij
Batterij besteld, werd op een week tijd geleverd (zat een verlengd weekend tussen). Levering via Transmission waarbij ze op voorhand bellen om zeker te zijn dat je thuis bent ging vlot. Batterij net geïnstalleerd en lijkt goed te werken.
Aanrader
Correcte en snelle afhandeling .
Mogelijk om na afspraak toestel zelf af te halen en ter plaatse te betalen met bancontact.
toestel voldoet volledig aan de verwachting.
De Marstek Venus E doet wat ik er van had verwacht.
Medewerker Galib was heel vriendelijk en behulpzaam om dit loodzware pakket mee in de wagen te leggen.
Wat een service !
Een Marstek Venus E Plug-In Thuisbatterij - 5,12kWh werd aangekocht aangekocht om 05:33 en ... het item werd dezelfde dag nog geleverd om +/- 14:30 u. WAT EEN SERVICE !
We werden zelfs nog telefonisch verwittigd door een vriendelijke koerier die zijn komst aanmeldde.
Vele bedrijven kunnen zich hieraan spiegelen.
De batterij werd ondertussen geïnstalleerd ; geen negatieve opmerkingen.
Bedankt voor deze zakelijke samenwerking.
Erg goede service bij probleem met Bluetti power station AC180P
Onze nieuw aangeschafte Bluetti power station AC180P bleek na opladen, bij aankomst op de camperplaats, defect. Na telefonisch contact met Off Grid Power Station, konden we langs komen in de showroom in Vught. De power station werd meteen door de medewerker omgeruild voor een nieuwe, omdat zij zeer zelden problemen hebben met Bluetti power stations.
Ook wij hebben met onze eerste (ook bij Off Grid Power Station gekocht) Bluetti nooit problemen gehad.
We hadden prettig contact met de medewerkers en er werd fijn met ons meegedacht en snel gehandeld.
Super service!!
Afspraak via mail geregeld om de…
Afspraak via mail geregeld om de showroom te bezoeken. 1/2 u is genoeg om vragen te stellen en uitleg te krijgen. Ongeveer 20 verschillende toestellen ter plaats. Heb direct mijn powerstation kunnen meenemen.
Bedankt !
Beste prijs
Zeer betrouwbaar en net bedrijf!
Zeer betrouwbaar en net bedrijf!! Netjes te woord gestaan en weten waar ze over spreken!!
Goede service en behulpzame mensen
Snel tot de kern van de vraag komen, met goede extra aanbevelingen waar we zelf niet aan gedacht hadden.
Levering met extra uitleg over hoe de apparaten en losse zonnepanelen aan elkaar te knopen was ook heel fijn.
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goed advies en kwalitatieve producten. Na een misverstand over een gratis accessoire deze alsnog kosteloos bijgeleverd. Zeer aanbevolen!
Goed contact gehad
Goed contact gehad, besteld en volgende dag netjes en goed verpakt geleverd.
Mooie webshop,maar aflever info is…
Mooie webshop,maar aflever info is onder de maat 2x een mail gehad dat de order verwerkt is Marstek thuisaccu 5 kW h, maar waneer deze geleverd zou worden kijg geen mail hier over, krijg plots een mail van een vervoers bedrijf waneer de levering komt, ook had ik een gratis ct003 p1 meter er bij zag op de site dat deze kater geleverd word, maar waneer geen idee je krijgt hier geen info over, ook als je daar over een mail stuurt, voor zoveel geld mag je toch wel wat service leveren, er zijn genoeg andere webshops die het zelfde leveren, beetje service mag ik wel verwachten