L'entreprise a répondu
Extreem slechte service! Toyota auris staat nog steeds, sinds vrijdag, met lekke band op een industrie terrein. Met kerst zaten we dus zonder auto. Hoewel men een 24 uurs service pretendeert doet Oost... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wij zijn 20 jaar een tevreden klant van Oostendorp Uden geweest met verschillende Toyota 's, altijd hebben zij zich aan afspraken gehouden, keurig en klantvriendelijk. Ik voelde mij altijd welkom en gewaardeerd als klant. Nu heb ik een premium merk gekocht van Toyota en de nieuwe auto moet in onderhoud bij een anders garage waar ik de auto gekocht heb. Als afscheid en als blijk van waardering kreeg ik vandaag een prachtige bos bloemen. Geweldig.

Réponse : Oostendorp Auto
Mijn ervaring met Hyundai-dealer Oostendorp Automotive Den Bosch is voor mij zeer teleurstellend geweest.
Mijn Hyundai Kona Electric raakte op 29 december defect en is op 30 december via Hyundai Pechhulp naar deze dealer afgesleept. In de periode daarna heb ik meerdere malen zelf contact moeten opnemen om informatie te krijgen over de status van mijn auto. Pas op 12 januari ontving ik telefonisch en per e-mail de diagnose dat de elektromotor defect zou zijn en volledig vervangen moest worden, met een kostenindicatie van circa € 5.000.
Wat ik hierbij lastig vond, is dat ik per e-mail werd gevraagd akkoord te gaan met deze kosten zonder een inhoudelijke toelichting. In diezelfde e-mail heb ik expliciet gevraagd wat er exact defect was aan de elektromotor, wat de vermoedelijke oorzaak was en of dit een bekend probleem is bij dit type Kona Electric. Op deze vragen heb ik tot op heden (11 februari) geen inhoudelijk antwoord ontvangen.
Daarnaast werd telefonisch aangegeven dat volledige vervanging “beleid van Hyundai” zou zijn en dat reparatie of revisie niet wordt onderzocht. Hierover heb ik geen verdere toelichting gekregen, wat ik moeilijk te accepteren vind bij een ingrijpende en kostbare reparatie.
Vanaf dat moment heb ik de communicatie en voortgang als moeizaam ervaren. De aangegeven planning voor de reparatie werd meerdere malen niet gehaald en ik moest zelf regelmatig bellen om updates te krijgen. Daarbij werden uiteenlopende redenen genoemd, zoals beperkte beschikbaarheid of ontbrekende onderdelen. Proactieve terugkoppeling heb ik daarbij gemist.
Gedurende de periode van 30 december tot en met 9 februari heb ik geen auto tot mijn beschikking gehad, zonder vervangend vervoer en zonder dat er zichtbaar werd meegedacht over oplossingen. Pas op 9 februari kreeg ik bericht dat de auto gereed was.
Samenvattend heb ik deze ervaring als volgt ervaren:
- weinig transparantie over diagnose en oorzaak;
- inhoudelijke vragen die onbeantwoord bleven;
- vertragingen zonder duidelijke uitleg;
- beperkte bereikbaarheid en communicatie.
Voor een officiële Hyundai-dealer had ik hier andere verwachtingen bij. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in deze dealer en de begeleiding in dit traject negatief beïnvloed.

Réponse : Oostendorp Auto
Al 8 jaar hebben we hier onze Hyundai(s) in onderhoud. Krijg je een melding dat de auto aan een beurt toe is op kenteken (s) dat al lang verkocht is en waarvan we ook al meerder malen, zowel per mail, telefonisch en ter plekke, melding hebben gemaakt. Dit keer gaven ze het juiste kenteken op. Online een afspraak gemaakt.
Administratief bakken ze er niet veel van. Vandaag met de mail van afspraak op zak bleek dat er geen afspraak was voor een jaarlijkse beurt. Ook geen melding gekregen voor de jaarlijkse wintercontrole. Medewerker wel behulpzaam om de beurt toch doorgang te laten vinden, prettig. Bij een bak koffie aldaar kwam een man witheet bij ons aan tafel zitten. Was hetzelfde verhaal, geen afspraak in hun systeem. Kwaliteit van het geleverde werk was goed. Maar een andere dealer zoeken in onze conclusie

Réponse : Oostendorp Auto
Op 20 januari afgesproken met vestigingsmanager in Valkenswaard i.v.m. eerdere aankoop van een occasion RAV4. Over en weer argumenten aangedragen om eerdere tekortkomingen op te lossen. Na een prettig gesprek zijn of worden alle problemen opgelost. Ik zou nogmaals adviseren aan Oostendorp om vooraf advertenties van occasions te checken met de realiteit van de auto's, dat voorkomt veel gepraat achteraf. Niets dan lof voor de vestigingsmanager in Valkenswaard. Mvrgroet Pierre

Réponse : Oostendorp Auto
100 % tevredenheid over de aankoop van een nieuwe Mazda. We zijn bij Oostendorp Mazda Uden terecht gekomen in een zogenaamd warm bad. Vanaf de 1e minuut is ons gevoel goed geweest. Verkoper 2.0 Kris heeft ons voortreffelijk (in alle rust) geadviseerd.
Bij de aflevering geen bloemen, maar een tas met voornamelijk functionele gadgets. "De eerste kilometers in onze derde Zoom-Zoom zijn wederom het bewijs dat rijplezier en Mazda onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn." The future is now...!

Réponse : Oostendorp Auto
Zeer vriendelijk geholpen door Job in Venray. Met een overtuigende en duidelijke uitleg heb ik een goede koop gedaan bij Oostendorp. Ik ben erg blij met mijn Toyota Aygo.

Uitstekende service.
Voordat de auto in onderhoud ging werd eerst samen doorgenomen wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. We konden zelf beslissen of de reparatie in een later stadium gedaan kon worden.

Afgelopen vrijdag mijn Suzuki jimny opgehaald bij Oostendorp suzuki Den Bosch
Netjes afgeleverd en goede uitleg van het voertuig door Marijn Rooijackers .een minpunt vond ik dat ik toen ik de garage verliet nog zelf de auto moest aftanken. Maar dat was normaal zeiden ze. ik kreeg geen gratis benzine bij een occasion van bijna €40000. een toyota Yaris cros van een half jaar oud en een suzuki ignis van 8 jaar oud ingeruild hierop . heeft mijn heeeeeeeeel veel geld gekost maar ik was totaal niet tevreden met mijn toyota yaris cross. hopelijk hier meer plezier mee. er waren een paar kleine dingetjes met afleveren maar dat is gelijk in de garage opgelost .gelukkig daar wel goede service in

Hallo.
Ik heb al n paar keer gemaild geen antwoord.als klantwn moeten betalen dan weten jullie de klanten te vinden ik noem dit oplichterij

Réponse : Oostendorp Auto
Oostendorp Hyundai Nijmegen. Niets was hem teveel, verkoper Jesse Blom, hij heeft ons in eerste instantie via mail, app en telefonisch te woord gestaan omdat wij in Venlo wonen. Door deze klantvriendelijkheid hebben we de rit naar Oostendorp Hyundai Nijmegen gemaakt en daar hebben we tevens een proefrit gemaakt. Vanaf het begin tot het eind zijn we goed geïnformeerd en werd er met ons mee gedacht, want weet je....voor ons is klantvriendelijkheid erg belangrijk bij zo'n grote aankoop! Dus Oostendorp Hyundai Nijmegen, tot nu toe zijn we zijn super tevreden (5 sterren) met de hele gang van zaken omtrent de aankoop van onze nieuwe Inster! Toppie!

Réponse : Oostendorp Auto
8 Maanden geleden een e-Up! gekocht bij Oostendorp Arnhem. Afspraken gemaakt over aflevering met paar acties: leren hoes vervangen versnellingshendel (gescheurd), auto goed in de was zetten, (ontbrekende) hoedenplank leveren.
Bij aflevering, één gammele sleutel (niets van gezegd bij verkoop, raar toch?) leren hoes niet vervangen, niet in de was gezet, geen hoedenplank.
Voor hoedenplank 3x moeten bellen, uiteindelijk nageleverd. Toen begon de ellende. Bij wegrijden allerlei vreemde storingen en meldingen in de display. Tot 2x naar een VW garage (mogen) gaan, bleek verkeerde accu in te zitten. Moet bij proefrit gemerkt zijn! Daarna viel de sleutel uit elkaar, mijn vrouw op moeten halen. Nieuwe sleutel besteld, na 3x bellen sleutel vergoed gekregen. Klepje van laden breekt af.... zelf maar gerepareerd. Weer andere storingen, EPC melding en foutmeldingen terugladen... Weer een afspraak (mogen) maken met VW garage. Waarschijnlijk hoogspanningscircuit. Om gek van te worden. Mijn vrouw wil niet meer in de auto rijden, is bang geworden. Regelmatig aangegeven dat ik de auto terug wilde inleveren, maar daar werd niets mee gedaan. Van ellende de auto maar ingeruild met ruim €3000,- afschrijving in 8 maanden tijd. Sorry Oostendorp Arnhem, mijn recensie is max. één ster! Ik koop bij jullie geen auto meer. Zeer vriendelijke verkoop met jaar garantie en goede service in het vooruitzicht gesteld, helaas niet waargemaakt.

Réponse : Oostendorp Auto
Vandaag bij Oostendorp schadeherstel Nijmegen. Vriendelijk ontvangen en de meneer die de schade opnam vertelde achteraf dat hij de offerte kon mailen. Kost wel 125 euro, die offerte, maar dat werd van de prijs van het schadeherstel afgetrokken als ik de schade bij hun liet repareren. Noch op de site en noch bij het maken van de offerte erop gewezen dat een offerte maken 125 Euro kost. De reden?, wat gemompel over een Amerikaanse eigenaar of iets dergelijk. Werkelijk een volstrekt idiote gang van zaken met een licht luchtje van oplichterij. Vreselijk dit. Hele slechte ervaring met deze zakkenvullers, bah!
PS, op hun eigen website alleen maar tienen. Geloof het maar niet. Tot slot, een offerte maken kost hooguit een kwartier. Reken maar uit: per uur dan 500 Euro, per week dus 20.000 Euro, per jaar miljonair. Wie is hier de weg kwijt?

Réponse : Oostendorp Auto
Vandaag bij Toyota Oostendorp Eindhoven geweest. Ik had krassen op de pianolak elementen B stijl van mijn 4 maanden oude C-HR. Werkplaats chef Wouter Castelijns heeft mij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen en heeft de krassen er zo goed als mogelijk uit kunnen polijsten. Ik ben er zeer tevreden over!
M.vr.gr.
Twan Paar

Komt z
n afspraak niet na en doet daar zeer laconiek over! Had na mijn mening een auto gekocht en zou hem een paar dagen later daadwerkelijk ophalen! Had mn pinlimiet al verhoogd en andere dingen geregeld. Zou voor mij 260km heen en 260 terug zijn! Krijg je een mailtje dat de auto verkocht is! Nou ja! Dacht bij een hondadealer het met afspraken goed zou zitten! Mijn hondadealwr is assen vertrouw ik wel voor de 100% maar tilburg nee never nooit meer!

Réponse : Oostendorp Auto
People in Ehv are not/do not want to hear your complaints. I simply lost trust in them. Luckily I drive a car which isn’t mine (company car) .

Réponse : Oostendorp Auto
Aantal weken terug hebben ze voor mijn een onderdeel besteld een klein busje en een orging voor mijn cilinder kop van een b18c4 en voor een klein dingetje geholpen of ik een gehele auto kwam afrekenen met een lach en een grap toffee mensen was mijn indruk

Réponse : Oostendorp Auto
Erkennen van een vergissing en ons altijd serieus nemen, professioneel, begripvol en adequaat meezoeken aan een oplossing.
Soms is iets te mooi om waar te zijn, maar in het geval van onze hulp bij Oostendorp 's-Hertogenbosch niet.
Dit is een betrouwbaar bedrijf met een goed service. Daarvoor dan.

Réponse : Oostendorp Auto
Telefonisch een afspraak gemaakt met Funs en gevraagd of de auto aflevering klaar kon worden gemaakt, zodat als ik auto goed keurde voor mijn klant.
De auto direct konden meenemen.
Geen probleem de auto stond klaar op de brug en een proefrit.
Auto had een beurt gehad en zelfs de benzinetank was vol !
Een 10 met een griffel voor Funs !
Hele goede ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is !
Harry Habraken

Réponse : Oostendorp Auto
De vestiging in Oss en met name Berry is erg fijn, begripvolle verkoper, laat "je je gang gaan", geeft je de tijd, niet pusherig, top.

Réponse : Oostendorp Auto
Via verkoper Jesse heb ik de Hyundai Inster gekocht. Het contact met hem was professioneel en vriendelijk. In onderlinge afstemming heb ik de Inster Evolve Sky gekocht met Winter- en Techpakket. De standaard duurdere lichtmetalen 17 inch wielen heb ik omgewisseld voor de 15 inch lichtmetalen versie. Dat klinkt vreemd maar is het niet. Namelijk dit levert 30 km extra range op. Dus 400 km op volle accu. En na 3000 km met de auto gereden te hebben, kom ik daar gemiddeld ook op uit.
De Inster is een geweldige auto en Jesse is een prima verkoper.

Réponse : Oostendorp Auto
En savoir plus sur les différents types d'avis.