Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... Voir plus
INKOMPETENS är orsaken till era problem. Det är inte personalbrist eller fordonsbrist eller andra pinsamma frånskyllningar. Orsaken är inkompetens i ledningen. Inställda tåg, förseningar och hav... Voir plus
Alltid är det kaos när man reser med öresundståg. Och det händer med jämna mellemrum. Alltid överfulla vagnar, knappast någon plats för bagage, cyklar eller barnvagnar. Folk får stå i gångarna så man... Voir plus
Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg
Stortorget 29, 211 34, Malmö, Suède
- www.oresundstag.se
Aucune trace de demande d’avis
Extremely bad level and service
Extremely bad level and service. No up to date communication
Väldigt otrevlig personal
Väldigt otrevlig personal, de stängde dörrarna i våra ansikten vi stog på trappan för att gå på tåget och de stängde dörrarna i våra ansikten även fast en man stod där och kollade så att alla kom på. Han börja skriva på oss att vi håller upp tåget även fast tåget redan var sent och vi var 30 sekunder sena eftersom två av oss är skadade och kan inte springa. De var väldigt otrevliga från första början. Även fast vi var väldigt trevliga och sa förlåt flera gånger försatte de att vara väldigt otrevliga. När vi kollade i appen när tåget gick stod det att det gick 19:15 och då tänkte vi att vi var i bra tid. Vi förklarade detta för biljettkontrollerna men de fortsatte vara otroligt otrevliga. Så fort vi kom på tåget började vi boka biljetterna. Appen laggade så det tog lite längre tid att boka biljetterna, vi förklarade detta för dom men när vi väl visade biljetterna så de att vi inte behövde boka eftersom vi skulle få böter, detta hade de tid och chans att säga till oss innan vi slösade ännu mer pengar men de valde att inte göra det. Vi fick alla böter på 1500kr, de skrattade i våra ansikten medan de gav oss bötern för att vi kom 30 sekunder sent, två av oss var skadade och kunnde inte springa och för att appen laggade. Lite empati kan man ha, det behöver absolut inte ha den attityden och vara så otrevliga och dryga. Jag hade absolut fattat om vi var dryga och otrevliga mot dom, men nu var vi trevliga och de hade absolut ingen anledning till den atetyden de hade mot oss. Det var flera än vi som var missnöjda med personalen och klagade på att de var otrevliga och att de var väldigt onödigt att ge oss böter för detta. De vi pratade med höll med oss till 100% och fattade inte hur personalen kan bete sig så dåligt mot sina passagerare. Detta är verkligen inte okej och hoppas verkligen detta ska ändras på för man ska inte behöva känna sig hotad och hånad för av personalen.
Traumatisk upplevelse.
Personalen var extremt otrevliga och jag blev extremt otrevligt bemött av personalen då de helt saknar empati för andra. De var oförstående och lyssnade inte vad man hade att säga. Extremt besviken på dom och kommer aldrig mer vilja åka öresundståg igen. Rekommenderar ej!
Fruktansvärd upplevelse
Fruktansvärd upplevelse, otroligt otrevlig personal, noll hänsyn och respekt till passagerarna, många missnöjda passagerare och de fortsätter vara otrevliga
Næsten altid forsinket eller aflyst.
Fy sjutton!först sent 20 minuter och nu går det bara till Malmö! En timme till nästa tåg🙈😩
Fy sjutton!! Fick ingen information heller!
Worst train service ever
Worst train service ever. Poorly connecting Sweden with CPH airport and central Copenhagen. Lots of delays and cancellations. Not reliable at all.
Tragisk. En av världens mest utvecklade länder
Fruktansvärt att man inte kan lita på tågtrafiken. En av de viktigaset sakerna som behöver fungera i ett land för att så mycket beror på det.
Man önskar att bli utvilad när man kommer hem/ till jobbet men man har 20% chans att man inte kommer hem i tid, eller inte alls. Sedan ska man operera patienter dagen efter med sömnbrist. Och några får klaga på vårdkvalitén sedan när man inte är kapabel att pyssla ihop fungerande tågtrafik i Sverige.
Ta exempel från Japan.
Tragisk!
Värsta upplevelsen
Värsta upplevelsen. "Obehöriga på spår" så blir man försenad i 2 timmar och sen blir de så försenade så man måste byta tåg och vänta på perongen och sen blir de försenade igen för de väntar på personalbyte, helt hjärndött. Finns inte ens nån mail man kan höra av sig till utan på deras hemsida ska man höra av sig till alla andra län så de aldrig får nån info till sig
Det er nok et af de værste
Det er nok et af de værste, dyreste og mest bluff-agtige transportmidler, man kan forestille sig. Jeg ville ønske, at der var andre alternativer i form af busser, eller at Skånetrafiken faktisk bekymrede sig om pendlere, der skal nå deres arbejde til tiden. De burde sætte pris på folks arbejdstid, få orden i sagerne og køre efter planen.
Når de indsætter togbusser mod København, lader de flere hundrede mennesker stå og vente forgæves – det har jeg selv oplevet flere gange på Hyllie Station. De betaler heller ikke erstatning og er overhovedet ikke servicemindede.
At betale så dyrt for noget, der ikke virker, er forkasteligt. Jeg pendler dagligt til København og må altid være bekymret for, om jeg når frem i tide. I kan høre, at jeg kun har negativt at sige om firmaet, men jeg er ikke den eneste. Jeg stoler hverken på Øresundstoget eller Skånetrafiken.
Det är en konstform att ALLTID ha…
Det är en konstform att ALLTID ha struliga tåg.
Signal Fel För Att Svenskarna OCh…
Signal Fel För Att Svenskarna OCh danskarna äta för mycket Griskött och Rödvin såklart signal Fel 🐷🦊🤮😀
Det er det dårligste tog
Det er det dårligste tog, jeg nogensinde har kørt med. Der er konstant forsinkelser og signalfejl. Jeg pendler hver dag fra Malmø til Danmark, og jeg kommer altid for sent på arbejde. Der er aldrig siddepladser, og jeg er træt af at skulle stå tæt klemt sammen med andre passagerer. Det er virkelig frustrerende. Selv når de erstatter togene med busser, skubber folk til hinanden og tager ikke hensyn til ældre mennesker eller gravide. Det gør hele rejsen endnu mere ubehagelig.👎
Änglar på tåget till Göteborg
Enastående hjälp och engagemang av tågpersonalen som såg till att min resväska kom tillbaka till mig.
Varmt tack till er och framförallt till Åsa på tåget 1042 från Malmö till Göteborg.
Verkligen guld värd och så godhjärtad. 🙏💗
Undermålig standard
Resa Kph-Kungsbacka i första klass. Endast en toalett fungerade vid start, så vi fick byta tåg i Malmö. Internet fungerar inte. Dörren till kupén ur funktion. Det går inte att boka sittplats, så man vet inte om man får sitta tillsammans. Inte ens i första klass. Ingen servering ombord, inte ens kaffe. Plats för resväskor är begränsad. Sätena är obekväma. Bedrövligt.
mycket trevlig tågvärd
åkte idag med er och träffade en mycket trevlig och hjälpsam tåg värd som kollar biljetterna har ju min biljett i mobilen men lyckas har tappat bort mobilen är ju mitt egna fel. tåg värden förklarde precis hur jag skulle göra när jag har hittat min mobil.
Obekväma säte
Så obekväma stolar. Trångt för benen och sätet går inte att fälla. En stor nackkudde gör det ännu svårare att luta sig bakåt.man sitter mer eller mindre framåtböjd.
Inget ansvarstagande
Sämre och mer oansvarigt företag får man leta efter. Försening som ledde till missat flyg och ersätter inte 1 krona av flygbiljetten. Håll er borta från dessa skojare.
Otrevliga kontrollanter
Extremt otrevlig kontrollant. Hotade genast med böter när biljettappen krånglade mellan Hyllie och Köpenhamn pga dålig uppkoppling. 13/11 2025
Tar en över bron men nästan monopol med…
Tar en över bron men nästan monopol med mycket förseningar