Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... Voir plus
INKOMPETENS är orsaken till era problem. Det är inte personalbrist eller fordonsbrist eller andra pinsamma frånskyllningar. Orsaken är inkompetens i ledningen. Inställda tåg, förseningar och hav... Voir plus
Alltid är det kaos när man reser med öresundståg. Och det händer med jämna mellemrum. Alltid överfulla vagnar, knappast någon plats för bagage, cyklar eller barnvagnar. Folk får stå i gångarna så man... Voir plus
Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg
Stortorget 29, 211 34, Malmö, Suède
- www.oresundstag.se
Aucune trace de demande d’avis
Nul stjerner
Togeme er altid forsinkede. Selv på de gode dage ankommer de flere minutter for sent til destinationen, hvilket gøre det umuligt at nå forbindelser, der er planlagt lige efter. Jeg ville have givet nul stjerner, hvis det var en mulighed.
Snälla kan vi bara ta bort hela sketna…
Snälla kan vi bara ta bort hela sketna tågsystemen i detta land?! DET ÄR FÖR F** INGENTING MED DET SOM FUNKAR! Det enda som händer är att min kolesterol ökar på grund av tågen i Sverige.
Höjer sina priser
Höjer sina priser, dyrt för studenter kan tänka mig att det är ännu dyrare för vuxna. Förseningar, inställda tåg och signalfel varje vecka. Katastrof.
DELAY AS ALWAYS
TRAINS FROM SWEDEN ON THE WAY TO COPENHAGEN ARE ALWAYS IN DELAY
Inredningen, belysningen och känslan är inte den bästa
Inredningen och belysningen på dessa tåg kan närmast liknas vid den känsla man får när man besöker en offentlig toalett. Hårt kallt, grått och dystert tak ist för vitt gör att vagnen känns dystrare och mindre än nödvändigt. Trist för med en varm belysning och en varmare färg på väggarna I vagnarna skulle intycket vara ett annat (är Mtrx)!
Många och repetitiva utrop med uppmaning om riktlinjer under resans gång; man informeras om att ingen förtäring av medtagen alkohol (?) får ske, att vid planerade stopp på 10 min längs resan får rökning inte ske enl svensk lag på plattformen (citat) “om man nu känner att man MÅSTE ta en cigarett”, att föremål som
sticker ut från hatthyllan eller gången inte får placeras där osv. Jag saknar vänligheten i utrop där man säger att man är glad att vi valt att resa med öresundslinjen idag, meddelar vilken/vilka vagnar där det ex finns en toalett samt automat för snacks/restaurangvagn.
Det är utan tvivel den mest tillrättavisande tågresan jag haft, utan att jag berörs av utropen, som icke rökare/icke alkohol konsumerande, får jag med ens en känsla av förmyndarskap på den här etappen av min 14 timmars tågresa genom Europa. Jag har aldrig upplevt ngt liknande tidigare inom Sverige, varken vid resa med SJ eller Mtrx.
Håbløst hvem er der tillader dette…
Håbløst hvem er der tillader dette håbløse selskab at forsøge at servicere os kunder ? Hvornår vågner vores politikkere op og tager et ansvar på sig, prøv noget nyt tag ansvar, men ak nej vi ved det ikke sker, trist trist trist
Dårlig oplevelse
Noget rod.
På en tur fra nordnorge til København skulle vi skifte til til toget fra Gøteborg til Malmø. Samtidig med at vi køre ind på Gøteborg st med toget fra Oslo, smutter øresundstoget som skulle bring os videre. Efter en ventetid på ca 1 time kommer vi så med et totalt proppet tog hvoraf flere må stå op. Midt på strækningen til Malmø bliver vi alle efterladt på Helsingborg station kl ca 01.00 uden besked om hvorfor og hvordan vi kunne komme videre. Togpersonalet var overhoved ikke behjælpelig vedrørend alternativ transport til Malmø. Efter et par minutter forlader togpersonalet os uden at vise sig igen. Til alt held ser det ud til vi kunne nå færgen til Helsingør og dermed det sidste kystbanetog til København. Hvor f....n var personalet der skulle hjælpe os videre. Hvis ikke det er absolut nødvendigt vil ikke anbefale at bruge øresundstoget i Sverige. Jeg kan se på T P at vi ikke er de eneste der har haft en dårlig oplevelse.
Jag är student och pendlar med tåget
Jag är student och pendlar med tåget, det händer väldigt ofta att tåget är försenad på grund av tekniska problem
Öresundstågen överlägset dyrast.
Jag åker en del på västkusten mellan Helsingborg och Göteborg. Av alla bolag som trafikerar sträckan, buss eller tåg så är Öresundstågen överlägset DYRAST. För varje år så höjer man sina priser trots att det redan är dyrt :(
Jätte otrevlig tågvärd
Jätte otrevlig tågvärd, pratar med mig på ett jätte fult sätt, som om jag vore någon hon verkligen hatar och kollar snett och konstigt på mig och säger att min biljett inte gäller när jag har rätt biljett och har köpt en. Sen så säger hon att jag ska tänka på det nästa gång, hon ger mig en äcklig blick och går iväg som om jag vore dum i huvudet. Sj tågen är 100 gånger bättre och mer fräscht i tågen, tågvärdarna är jätte trevliga på sj tåg.
Bristfällig information m m
Ingen information vid påstigning på Malmö C om att endast främre delen av tåget går till Kalmar. Trångt. Saknar servering.
Tåget som avgick från Hyllie kl
Tåget som avgick från Hyllie kl. 15.33 med destination Helsingborg informerade resenärerna först vid Malmö C att sträckan mot Helsingborg var inställd. Ingen information eller förklaring gavs angående orsaken till detta. Resenärerna ombads istället att lämna tåget och vänta på nästa avgång kl. 16.04. Denna typ av hantering är oacceptabel och speglar en allvarlig brist i er kommunikation och planering.
Extremely rude and agressive ticket…
Extremely rude and agressive ticket checking man! On the train from to Göteborg, departing from Copenhagen at 14:30 on 25.12.24.
I strongly don't recommend taking this train!
23/12 tåg från Kastrup kl 11.45
23/12 tåg från Kastrup kl 11.45 , riktigt sur och otrevlig kvinna. Ska se biljetten igen för de har gjort personal byte, måste flytta på mig för hon bestämmer det men det har gått helt fint av mannen som tittade på biljetten första gången .
Kan inte förstå varför hon väljer den sura kommunikationen !
Bekvemme seter
Bekvemme seter. Ikke noe mat eller drikke på toget. Ødelagte toaletter.
Linjen mellan Köpenhamn och karlskrona…
Linjen mellan Köpenhamn och karlskrona har aldrig fungerande wifi.
Varenda gång går jag på det
Varenda gång går jag på det. Tänker att man kan ha en trevlig resa i 1a Klass och så blir det samma visa varje gång. Varje gång är vagnen full med folk med 2a klassbiljetter vilket kontrollanterna endast kollar en gång på fyra timmar. Dörrarna mellan vagnarna står öppet hela tiden pga att det är så trångt i 2a klass så de trängs in i 1a
Helt värdelösa
Helt värdelösa, kom med flyg till Kastrup.inga tåg spårfel!, inga bussar.bara massa folk som vänta på hjälp att komma hem.lägg ner tåglinjen.
Uppmanar alla som ska med flyg från Kastrup ta bilen och parkera där, eller taxi.
Lägg ner ....
Det i särklass sämsta tågbolag jag…
Det i särklass sämsta tågbolag jag någonsin rest med. Långsamt, urkass personal, ständiga problem, omöjligt att boka sittplats, överfulla tåg, ingen egen app! Undvik! Ta bilen eller flyget!!!
Att en gång kunna resa utan strul med…
Att en gång kunna resa utan strul med Öresundståg verkar vara en utopi. Finns det inte någon som kan styra upp så att tågen kan gå enligt plan?