Värdelöst! Luktar ju prutt överallt och När man köper första klass för att försöka ha det lite bekvämt så är det så överproppat på tåget att hela gången är knökfull med människor. Var omöjligt att t... Voir plus

INKOMPETENS är orsaken till era problem. Det är inte personalbrist eller fordonsbrist eller andra pinsamma frånskyllningar. Orsaken är inkompetens i ledningen. Inställda tåg, förseningar och hav... Voir plus

Alltid är det kaos när man reser med öresundståg. Och det händer med jämna mellemrum. Alltid överfulla vagnar, knappast någon plats för bagage, cyklar eller barnvagnar. Folk får stå i gångarna så man... Voir plus

Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Voir plus

1. Agence de billets de train
  2. Service de taxi
  3. Service de transport

Informations provenant de diverses sources externes

Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

344 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ovärdigt och oproffsigt av Öresundståget…

Planerade att åka med Öresundståget från Köpenhamn till Göteborg kl 13:30 den 10 november med ett par vänner. Perrongen var knökfull och mina vänner, som skulle vidare till Stockholm, kom inte med. Vi står alla som packade sillar och trängs. Fundera på HUR kan Öresundståg sälja så många biljetter! Vi kommer endast till Köpehamns flygplats och sen kan vi inte köra vidare då tåget är för tungt. De ber 20 pers vid alla dörrar att kliva av! Det råder tumult och skrikande av personal. Det är ett ovärdigt sätt att resa och extremt oproffsigt kundbemötande. Här sätter man kunden verkligen på sista plats. Kommer aldrig resa med Öresundståg igen.

10 novembre 2024
Avis spontané

Öresundstågen är rena soptippen…

Öresundståg kan nog säkert inte göra mycket åt svenska järnvägssytem med information men de kan åtminstone sköta om sina tåg!

De "nyrenoverade" tågvagnar börjar redan se ut som de gamla, fläckar av olika vätskor och golven fulla med skräp och smuts. Inte fräscht alls och de kör ofta med korta tåg som är överfulla till bredden. Folk som trycker in hela lägenheten på tåget och allmänt kaos.

Det är väldigt synd att de är tyvärr det enda alternativet för majoriteten av oss på västkusten... hade jag kunnat välja annat skulle jag.... kanske värt att ta det där billånet.

28 septembre 2024
Avis spontané

Vi var två personer som kom med flyg…

Vi var två personer som kom med flyg till Kastrup och fortsätta vidare med tåg till vår hemstad med Öresundståg. För att vara säkra på att få sittplats betalade vi för 1:a klass. Platsbiljetter gick ej att boka. När tåget kom och vi skulle upp i 1:a klassvagnen var det knappt att vi kom upp på tåget. När vi skulle in i vagnen fanns det varken sitt- eller ståplats. Folk satt på varandra och stod packade i gången med stora bagage. En hade t.o.m. en cykel med sig. Vi fick sitta på väskorna utanför kupén. När tåget kom till Malmö steg merparten av de resande av. Jag tror inte att någon av dem löst 1:a klass biljett, kanske ingen biljett alls. Talade med en person som pendlade mellan städerna och hen sade att det ofta var liknande kaos på tåget. Öresundståg måste titta över situationen för den är ju farlig.

25 septembre 2024
Avis spontané

Någon kan ta ansvar för detta ?

Du kommer aldrig fram i tid. No matter om du bokar första class biljett med direkt tåg så byter dem tåg i Hässleholm och då får springa med bagage, barn,farfar och farmor för att hinna med tåget som du får visning för i Lilla Hässleholm, vad händer sedan? Ja då är tåget full och du står på fötterna resten av resan. Helt enkelt ett Charlatan företag och Öresundståg får driva sin verksamhet i Sverige är mycket konstigt.

26 août 2024
Avis spontané

Der var ikke plads på hele rejsen fra…

Der var ikke plads på hele rejsen fra Göteborg til Kbh stod mennesker som sild i en tønde, uden mulighed for hvile eller konformt.
Det er helt urimeligt at betale for en så dårlig oplevelse, der burde have været sat flere vogne ind til at afbøde problemet og gøre rejsen tålelig for alle passagerer.

25 août 2024
Avis spontané

En manlig personal betedde sig illa.

En manlig personal betedde sig ordentligt illa idag vid avgång 16.29 från Varberg mot Falkenberg när han anmärkte på att jag hade gjort fel i att ta med cykeln då det redan var fullt... för det första räknade jag inte antalet cyklar och för det andra var han så otrevlig och hotfull. Jag uttryckte att jag kan tycka att det är deras jobb att räkna antalet cyklar samt se över säkerheten i vagnarna. Det är inte mitt jobb. Men jag försökte inte starta en onödig diskussion och sa att jag tar med mig detta till nästa tur och kollar andra vagnen avsedd för cyklar vid behov. Han vägrade lyssna och babblade om att jag måste av vid nästa station (tack och lov att det var det jag skulle för att hämta mitt barn på förskolan).

Öresundståg borde starkt överväga att se över behovet av fler platser i vagnarna särskilt för cyklister/barnvagnar m.m. då vi är en del som åker när jobben slutar.

Bli bättre Öresundståg och uppfostra er personal. De flesta är jättetrevliga som jag stött på men detta var en riktig skitgubbe rent ut sagt.

22 août 2024

Ganska bekvämt och lugnt

Ganska bekvämt och lugnt. Det jag skulle vilja ändra på är den automatiska rösten som innan starterna säger:" vi inväntar tillåtelse att åka". Det låter som Östtyskland. Det vore bättre med " vi inväntar besked" eller så. Känns kommunistiskt.

22 août 2024

Alltid försenade

Alltid försenade! De måste ändra tidsuppfattning när de sätter avgångstiderna då de aldrig håller i realiteten!

20 août 2024
Avis spontané

En anmälan på Öresundståget senare...

När jag glömde min resväska ombord på tåget i lördags, hoppades jag innerligt att personalen skulle finna den. Nu i efterhand, hade jag haft bättre chanser om det vore en privatperson. Efter kontakt med Sodexo som sköter hanteringen av hittegods från Öresundstågen och en polisanmälan senare, är det konstaterat, med bevis i hand, att någon i personalen tagit 50% av mina värdesaker, bland annat min fina kamera (och även underkläder, mm). Tills Sodexo kommer och hämtar upp allt som är upphittat i veckan, har Öresundståget valt att ha alla våra värdesaker i ett rum utan övervakning. "Varför då", kan man undra.. Jo, för att det också är ett omklädningsrum och självklart kan man inte ha personalen filmas när de byter om. Att ha ett separat rum för det, vore ju helt galet? *Hör sarkasmen

10 août 2024

Skandal

Skandal
Åkte med Öresundståget från Halmstad 10/8 kl 15.56.
Det var överfullt. Människor satt, stod och nästan svimmade. Är det verkligen tillåtet att sälja fler biljetter än platser? Det måste ha sålts minst 50% fler biljetter än platser. Skandalöst!!!
Anna Lundqvist

10 août 2024

Ta er i kragen

Helt ärligt, hur kan alla som har övre positioner här sova gott om nätterna? Hur kan ni kolla er själva i spegeln och tänka positiva tankar? Ni borde ligga sömnlösa om nätterna, undvika speglar och skämmas ögonen ur er. Ta er i kragen och säg upp er om ni inte kan sköta ert jobb. Tackar er för att jag missar en trevlig kväll med vänner och onödiga köp av biljetter. En liten kompensation hade inte skadat…

Med inte så vänlig hälsning,

Någon som uppriktigt hatar kollektivtrafik och kommer släppa ut så mycket avgaser jag kan med bil senare!

7 août 2024

Packade som boskap

Helt överfulla tåg, om du inte hoppar på första eller andra hållplatsen kan du räkna med att få stå upp hela resan. Det är dessutom dåligt syre och olidligt varmt i vagnarna.

Hade önskat möjligheten att boka plats, så de som ändå är ute i god tid ska kunna boka en sittplats samt att man ska kunna se något estimat med hur fulla tågen är.

5 août 2024

Grisigt / FARLIGT

Ånyo. Hemsk resa.
Vbg-Falkenberg, bara 15 minuter o det är jag glad för.
Blockerade korridorer - stora väskor ivägen.
Säkerhetstänkande SAKNAS och IGNOREAS AV ONBOARDPERSONAL. SÅ HILMA DÅLIGT.
Undvik om DU kan!!!
Jag menar det för de garanterar inte DIN Säkerhet.
Kort tåg = folk står upp.
Ledsen över att tog i Sverige är pp detta sött. Närmar sig så som det ser ut i Asien. Men de tar inte 97 kr för att resa stående med blockerade utrymningsvägar. De tillhandahåller ståplats o blockeringar men det kostar typ 3 kr.
BESVIKEN.

Aug:24
Gick i tid! Från Göteborg C 11.40.
Men, ostädat efter en överfull resa upp påbörjades resan till Østerport med ett slitigt, lortigt och överfullt tåg!
Grisigt!
T.o.m. flygen städas litegrann mellan fighterna.
Öresundståg skiter i städningen, vad skiter de mer i...?
Varför ska jag som kund o resenär städa efter andra, det första jag gör?

3 août 2024
Avis spontané

Överfulla vagnar och otrevlig personal

Med öresundstågen är du garanterad överfulla vagnar, sena tåg och otrevlig tågpersonal! Perfekt för dig som vill få så lite valuta som möjligt för dina pengar, och samtidigt få en otrevlig reseupplevelse på köpet! :)

Den kvinnliga tågvärden som bad passagerare flytta sig från klass 1 till Klas 2 när tåget var överfullt bör gå en kurs i ”service och bemötande”. Platserna i klass 1 var inte bokningsbara utan stod bara tomma, trots att resten av tåget var överfullt. Det gäller resan Köpenhamn - Göteborg med avgång kl 12:44 1/8 från (försenad såklart) Köpenhamn flygplats.

Imponerande hur lite ni anstränger er! Försöker undvika detta företag i största möjliga mån. Gör det du med, redan idag!

1 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit