Hej var lige i hillerød med børnebørn bestilte 3vafler med saltkaramel var uspiselige,der var mere salt end karamel . Gjorde opmærksom på det ,men fik af vide at det er ikke mig der laver isen,og det... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtig god oplevelse men særlig service. Min kæreste og jeg var i fields den 25. Juli, hvor jeg aldrig havde smagt det før. Kvinden var super imødekommende og hjælpsom. Jeg fik lov til at få smagsprø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Paradis is i Odense. Oplevede virkelig dårlig service ved køb af kaffe. De havde ikke sat låget rigtigt på, med det resultat at kaffen løb ned ad min hvide bluse. Jeg kunne ikke få lov til at låne e... Voir plus
Jeg bestilte ... og betalte ....og fik besked "afventer godkendelse" og "is leveres om ca en Der skete ingenting - 2 dage senere står beløbet stadig som reserveret på mit betalingskort Ringe. Bu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Paradis er en danskejet, landsdækkende franchise-iskæde med et hjerte, der banker for god, frisklavet is. Den første Paradis-iscafé åbnede i Nørregade i Aarhus i år 2000, og igennem over 25 år, har Paradis udviklet sig til at blive en elsket del af gadebilledet i hele landet – med lokale ismagerier fra Aalborg til Amager. Paradis er frisklavet is fra øverste hylde – skabt med kærlighed til smag og gode råvare. Inspireret af traditioner fra italiensk gelato og frisklavet med alt fra økologisk dansk mælk fra Øllingegaard, sprøde hasselnødder fra Piemonte til bourbonvanilje fra Madagaskar – en verden af smag, frisklavet af din lokale ismager.
Coordonnées de contact
Telefonvej 6, 2860, Søborg, Danemark
- info@paradis-is.dk
- www.paradis-is.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Værste is vi nogensinde har fået
Paradis is på Købmagergade i København. Værste is vi nogensinde har fået, smagte som om isen havde været tøet op og frosset igen. Flad smag af is blandet med vand og én kugle smagte råddent Vi endte med at smide isen ud. Ikke engang børnene ville spise isen. Køb ikke is her.

Paradis is
Paradis is, Slotsgade i Hillerød,
rimelig is - Nordsjællands absolut aller værste kundeservice.
Kommer der aldrig mere og anbefaler det ikke til nogen.

vi havde glædet os til
Vi havde glædet os til, at se den nye café, men bliver mødt af flabet betjening af unge kvinder, der reelt virkede til, at være mere interesserede i, at sladre løs med hinanden, end med, at betjene kunderne (Holbæk). Før i tiden, da der lå en Paradis is i Hundige (waves) kom vi tit, og isen var god, men man får ikke ligefrem lyst til, at komme igen, hvis man bliver behandlet sådan.

Paradis Trekroner
Jeg elsker jeres is! - og jeres butik i Trekroner er vildt god, altid fyldte bokse helt over kanten! 😄hurra. bonus: søde og flinke ansatte 😊

Réponse de Paradis Is
Skuffende små og mega dyr is
Jeg købte forleden 2 is i Aalborg Storcenter. Jeg har ofte købt is hos jer. Jeg ved af erfaring at mottoet "lidt men godt" passer præcis til jeres konceptet. Jeres is er virkelig velsmagende med en usandsynlig lækker konsistens.
Denne dag var skuffelsen stor... Den is vi fik var på randen til at være flydende konsistens og kuglerne var usandsynlig små... toppen var at vi var om guf på, hvortil vi fik oplyst, at der desværre (2 timers før lukketid) ikke var mere guf.
Det var en skuffende oplevelse, specielt da I jo tager jer rigtig godt betalt 🤔
Paradis is Køge Centrum
Var inde i jeres butik i Køge Centrum i dag med min familie og blev mødt af en mand der aldrig har hørt ordet kundebetjening og service! Ikke nok med at han snakkede grimt til den unge pige der også betjente, men han var flabet og arrogant over for os, da vi spurgte ind til om vi kunne betale for et espressoshot i den ene frappe! Sætter ALDRIG mine ben i en butik der behandler sit personale og kunder sådan.
Det var paradis is på godthåbsvej hvor…
Det var paradis is på godthåbsvej hvor man skal betale for at få sølvpapir på sin is for at transportere samt små kugler . Isen er jo ikke speciel billig i forvejen ;)

Réponse de Paradis Is
ParadIS i rosengårdcentret er fantastisk
ParadIS i rosengårdcentret i odense er altid fantastisk. Deres is er spændende og fuld af smag, ekspedienterne søde og tålmodige, man kan få smagsprøver og man får snarere 1½-2 kugler is, når man betaler for 1.
Familieboksen giver mulighed for at små børn, der ikke spiser så meget kan få lov til at smage flere slags is.
Dog burde flødebollerne være en billigere type og jeg kunne godt bruge almindelig guf og syltetøj.
Elsker paradis is men skulle idag prøve…
Elsker paradis is men skulle idag prøve en fruit love i Odense - med halvandet jordbær🙄. Ikke særlig meget fruit love over det - meget skuffende!

Fantastisk is
Jeg og min familie elsker deres is, og de findes jo overalt i København. Vi er især glad for vores lokale paradis iscafe på Amagerbrogade. Det er et fantastisk og hyggeligt sted, som vi besøger mindst en gang om ugen. Vil helt sikkert anbefale is fra paradis:)
Mareridt is
Den 8. august besøgte jeg Paradis is ved havnen i Holbæk. Klokken var cirka 19.00 og vi var nummer to i køen. En stakkels pige som sansynligvis var ungarbejder var sat bag disken. Hun havde ikke meget erfaring, da hun bruge et kvarter på blot at servicere den første kunde i køen. Derudover måtte hun ringe chefen op for at spørge ind til kasseapparatet.
Jeg bestiller to store Espresso Frappe til 59 kroner stykket. Det tager cirka fem minutter, at lave dem færdig. Køen af kunder blev i mellemtiden væsentlig længere.
Jeg modtager hvad jeg bestilte og der undskyldes for at der intet flødeskum er i dem, da der ikke er mere tilbage. Jeg for intet afslag i prisen, men jeg accepterer det, da den stakkels pige bag disken var meget stresset over situationen.
Vi spiser derefter vores Espresso Frappe og kan konkludere, at der intet Espresso er i.
Paradis is sætter deres priser på produkterne i sådan et prisleje, at man forventer produkter af høj kvalitet og langt over standard. Det fik vi langt fra!
Deres is i køledisken var smeltet, butikken var rodet og ulækker. Produkterne var ikke hvad vi bestilte og vi gik derfra 118 kroner fattigere...
Endnu en ringe oplevelse langt under middel hos Paradis is. Jeg vil fremover vælge en grillbar med Frisko is frem for Paradis is.
Fantastisk is
Fantastisk is, har nu været i dem der er i Aalborg og vil altid foretrække den friske is herfra, fremfor de is de andre køber fra firmaer. Altid haft massere af smag! 😍 Glæder mig allerede til næste gang
For lidt is til prisen.
Købte isen i Fields. Isen smagte rigtigt godt, den var til 5 stjerner. 35 kr. for 2 kugler, lidt dyrt, men kvalitet koster lidt. Da jeg så fik mine 2 kugler, så følte jeg mig snydt. Jeg fik et lille bæger med 2 meget små kugler, de kunne ikke en gang fylde bægeret op, der kunne være en kugle mere uden problemer. For et par dage siden købte jeg 1 kugle på Ismageriet, som jeg syntes at man godt kan sammenligne med rent kvalitetsmæssigt, den kostede 26 kr. Den blev serveret i et bæger på samme størrelse som det bæger jeg fik på Paradis is, men den ene kugle fyldte bægeret helt op, den kunne næsten ikke være der. Så konklusionen for mig er at isen ved Paradis is er mere end dobbelt så dyr som isen på Ismageriet, set ud fra mængden af is, og det er den simpelthen ikke værd, selv om den smager godt, så derfor kun 3 små stjerner fra mig.
Virkelig lækker is
Virkelig lækker is, og super god betjening - dog i den lidt dyre ende
Intet svar!
Intet svar!
Jeg elsker paradis is og ønskede at leje en isboks til min søns barnedåb. Jeg brugte formularen på deres hjemmeside den 4. juni. Barnedåben var den 16. juni, og de har på intet tidspunkt svaret på min henvendelse, udover den automatiske bekræftelse. Vi fandt på en anden løsning med desserten, men jeg synes, at hvis man har en kontaktformular, skal det også fungere.
Paradis Valby
Fantastisk oplevelse og super service fra Paradis Valby.
Vi kom med særdeles kort varsel og havde brug for en løsning til en studenterkørsel.
Leverance, service og isen var helt i top og studenterne bare glade!!!
Tusind tak Waqas og team!!!
Det bliver ikke sidste gang vi bruger jer og vi skal nok reklamere for jeres gode service.
Bedste hilsener
Casper
God kvalitet, dårlig og forvirret service (Jægersborg Alle)
Jeg har nu ad to omgange lejet en dyr isdisk til hhv. et privat arrangement og et firma arrangement. Når man betaler knap 3.000,- og 2.000,- for det, forventer man en form for service fra udlejers side. MEN der blir man skuffet.
Iskvaliteten er god, men alt andet omkring har været en dårlig oplevelse.
Begge gange har der været fejl i udleveringen; forkert str. isdisk eller boks med is er blevet udleveret og der er udleveret for få vafler/bægre.
Aftalen har lydt på, at jeg afleverede den tilbage mandag, efter arrangementers afholdelse hhv. lørdag d. 9/6 og i går fredag d. 22/6, men får så en sms i dag lørdag kl. 10.15 om at jeg skal aflevere isdisken tilbage samme dag kl. 12.30, da den er udlejet til anden side, på trods af anden aftale... Dette er så temmelig umuligt, da den står aflåst i firmaets køkken!
Udlejer lovede i øvrigt første gang, at efter ulejligeden med at skulle bytte den forkerte str. isdisk, ville vi få nedslag i prisen, men da jeg skulle betale, hvor udlejer i øvrigt stod ved kassen selv, var der ikke skyggen af nedslag.
Alt i alt to skuffende oplevelser - en anden gang lægger jeg mine penge andetsteds...

L’expérience Trustpilot