Jeg har haft et mangeårigt & godt, upåklageligt samt billigt abonnement på både telefoni, tv & internet hos Parknet, oprindeligt via min andelsboligforening👍Og deres service har levet op til mine for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik oprettet en forbindelse som virkede upåklageligt. Jeg fik tilsendt fakturaen til den forkerte adresse, hvorefter jeg fik tilsendt rykkere til samme adresse. Efter kort tid blev forbind... Voir plus
L'entreprise a répondu
En rigtig god internet udbyder og de kan virkelig anbefales. De holder også hvad de lover mundtlig over telefonen. Det var heller ikke noget problem overhovedet, at kunne få NAT Type 1 hos dem. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
God oplevelse og stabilt netværk. Har være kunde i mange år, men flytter til anden adresse, der ikke har Parknet som udbyder.
Écrit par l'entreprise
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Jeg har brugt Parknet i 8 år. Altid fuldt tilfreds med service og hjælp. Og billigt, da der ikke skal betales udbytte til nogen.

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Har været godt tilfreds med Parknet i alle de År jeg har haft det. Mit TV gik i stykker så holder en Pause med det og vender tilbage når jeg får et nyt. Har stadig min PC hos jer er vældig godt tilfreds med det.

Dårligt
de sælger en hastighed på +300 mbit
men i store perioder er der under 60 mbit og noglegange under 30 mbit
har haft det i 2 mrd.
havde det også i samme område for 3 år siden samme problem

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Rigtig god internet udbyder. Aldrig problemer og til fornuftig pris

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Jeg opsiger KUN mit abonnement hos Parknet fordi jeg skal flytte, det er sådan de gør hos Parknet. Man opsiger sit nuværende abonnement og bestiller nyt til den nye adresse.
Heldigvis leverer Parknet også internet på min nye adresse så jeg har allerede bestilt internet til min nye adresse.
Jeg har haft Parknet i et par år og har været yderst tilfreds. Altid venlig betjening ved kontakt og jeg har kun oplevet 1 gang hvor der var nedbrud og der kunne jeg straks, på min telefon, se på Parknets hjemmeside hvad problemet var.
Jeg er en MEGET tilfreds kunde og fortsætter med Parknet.

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Vi havde problemer med vores internet. Ringede til kundeservice og blev vejledt af Johan, en af de bedste kundeservice medarbejdere, som jeg har været i forbindelse med. Mine IT kompetencer er ikke de skarpeste, men blev mødt af tålmodighed og kyndig vejledning. Giver Parknet mine bedste anbefalinger!

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Over længere tid har forbindelsen været meget ustabil o ifm. med udskiftning af nogle installationer, er internettet helt værk i 1-2 uger. Parknet har ikke orienteret om det. Ringe service. Okay, det er billigt, men for hvad? Dyrt, når det alligevel ikke virker.
Tilføjelse. Kommentar til Parknets svar: Jo, der har der. Det virker ikke på anden uge. Ikke kun mig, men mange andre i boligforeningen. Jeg har skiftet udbyder.

Nice and cheep internet
Tv fine, but the Time is smart tv

Foreningen bispebjergbakke 2400 NV: uden internetter i flere dage:
Planlagde arbejde med udskiftning af udstyr på bispebjergbakke foreningens internet forbindelsen er ikke gjørt ordentligt igennem, det er flere af os uden internettet i 4 dage træk. Parknet har ikke sikkret at alle forbindelse er op. Ringede til support 2 gange i træk og svaret er teknikker kan komme 2 dag efter, de har travlt. Sikker en service ØØØ ☹

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Jeg har været kunde i 2 år og må opsige, da jeg flytter. Jeg har aldrig oplevet problemer i al den tid jeg har været kunde til billig pris.
Mange tak for god service, ParkNet!

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Rigtig go service , rigtig go kundeservice og rigtigt godt internet til prisen.

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Ganske godt tilfreds. Især internet og prisen.
Der har kun været kortvarige enkelte tv afbrydelser i gennem flere år vi har haft Parknet.
Der er god kommunikation med Parknet.

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Det er ikke helt godt, 1. Januar uden net eller en ordentlig melding omkring det. Ventede i kø i 2 timer, hvor en af de timer var som nummer 1. Jeg opgav, da klokken blev 21:30, da jeg var opsat på den / de der vi på arbejde var taget hjem. Elendig udmelding på hjemmeside, da der hverken står noget under igangværende, eller under planlagte driftsproblemer.

Réponse de Parknet F.M.B.A.
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd!
Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice - køen går ufatteligt langsomt.
Man kan ikke læse sig til driftsforstyrrelser på jeres hjemmeside. Dårlig service og et produkt der sejler. Har troubleshootet både router og kabel - ingen løsning fundet. Sender I en gratis tekniker ud?

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Efter at have ventet i 3 timer for at komme igennem til jeres medarbejdere, da mit internet ikke virker, bliver jeg smidt af opkaldet da jeg er nummer 1 i køen. Jeg er samtidig ikke blevet ringet op efterfølgende... Hvad er det for noget kundeservice!?

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Jeg ringer for at fejlmelde mit internet, da det ikke virker. Starter som nr 22 i køen og venter i næsten 3 timer, for at jeg så bliver smidt af og der bliver lagt på da jeg er nr 2 i køen.
Bliver ikke ringet op igen.
Jeg vælger at ringe op igen, på trods af der nu kun er en time til i lukker og jeg er nr 21 i køen igen. Jeg hænger i kø i knap 3 timer engang til, for at jeg så bliver smidt af igen da jeg er nummer 1 i køen.
Jeg har også sendt mail, som der ikke er blevet svaret på.
Det er VIRKELIG dårlig kundeservice!

Réponse de Parknet F.M.B.A.
utrolig langsomt net . uden router
PING ms
DOWNLOAD Mbps
46.05
UPLOAD Mbps
0.97

Réponse de Parknet F.M.B.A.
Super billigt internet og tv pakke. Og så skulle man tro kvaliteten og kundeservice ikke eksisterede - men det er lige modsat. Vi har kun oplevet meget få udfald på de godt 5 år vi har haft parknet. Og også kundeservice er i top, altid super hurtigt og kompetent svar.
Eneste grund til at vi netop har opsagt parknet er at vi flytter. Men vi vil klart anbefale parknet til de nye.
Keep up the good work!
En savoir plus sur les différents types d'avis.