Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik oprettet en forbindelse som virkede upåklageligt. Jeg fik tilsendt fakturaen til den forkerte adresse, hvorefter jeg fik tilsendt rykkere til samme adresse. Efter kort tid blev forbindel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god internet udbyder og de kan virkelig anbefales. De holder også hvad de lover mundtlig over telefonen. Det var heller ikke noget problem overhovedet, at kunne få NAT Type 1 hos dem. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og stabilt netværk. Har være kunde i mange år, men flytter til anden adresse, der ikke har Parknet som udbyder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Parknet de seneste 9 år. Har både haft TV og internet og været superglad for Parknets altid imødekommende kundeservice. Desværre er jeg, og andre lejere i min forening, fan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

À propos de Parknet F.M.B.A.

Écrit par l'entreprise

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Ustabilt og langsomt internet

Hele vores andelsforening bruger parknet, men desværre har jeg aldrig oplevet så ustabilt og langsomt internet. Ville ha skiftet hvis det var muligt. Deres kundeservice er dog hurtig og god, derfor to stjerner i stedet for nul.

20 septembre 2022

Hej Catarina,

Tak for din anmeldelse af Parknet, vi er kede af at høre, at du ikke har fået det optimale ud af den forbindelse vi har leveret til dig.
Jeg kan ikke se, at vi har talt sammen, ud over behandling af opsigelse, og det synes jeg er ærgerligt; som du selv siger er vores kundeservice hurtig og god, og vil hjælper også gerne med forbindelsesproblemer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tricky termination rule by sending email

Be very careful of the termination. I sent termination email about 3 months ago, but apparently, no matter how early you did it, as long as Parknet didn't reply on it to confirm, then you need to keep paying for it. Which means, if parknet forgot or intended not to take any action on your termination request, it's your fault. Are you an internet provider or mafia? ''we have a firewall so maybe that's why we didn't receive your email.'' why should I pay for your firewall problem? No matter how rare this happens, it's not fair to the customers involved in the rare cases. We should not pay for your mistakes Parknet!!!

5 septembre 2022

Dear Alex,

Thank you for reviewing Parknet. We are sorry to hear about your experience with our termination procedures, but we can not terminate subscriptions without receiving a termination notice.
I can assure you that we are not trying to cheat our customers, and that all terminations we receive are handled within due time.

Best wishes

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig billigt og virkelig hurtigt

Jeg har været glad bruger af parknets internet de sidste mange år. Prisen er virkelig lav, på en rigtig hurtig forbindelse. Jeg har ikke oplevet særligt mange afbrydelser i gennem de år jeg har brugt deres internet. Jeg ville ønske jeg kunne fortsætte med parknet på min nye adresse, kan varmt anbefales.

25 juillet 2022

Hej Asger,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores forbindelse.

Elendig forbindelse stabilitet

Elendig forbindelse stabilitet. Af og på gennem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid. Det er bare ikke godt nok. Og nu har tålmodigheden nået sin grænse.

19 juillet 2022

Hej Carsten,

Jeg har kontrolleret forbindelsen til din bolig, og der er ingen afbrydelser på den.
Jeg vil anbefale, at du kontakter brugerservice. Så vidt jeg kan se, har vi ikke hørt fra dig, siden du blev oprettet som bruger hos os for ca. 2 år siden, og vi kan hjælpe med at løse langt de fleste problemer.

Stabilt internet

Stabilt internet. Super hjælpsom kundeservice.

11 juillet 2022

Hej Benjamin,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med brugerservice.

Noté 3 sur 5 étoiles

Rigtig god service

Rigtig god service, men knap godt internet. Har haft en del gange hvor forbindelsen har været rigtige ringe og meget svag. Men ellers tilfreds.

10 juillet 2022

Hej Thea,

Tak for din anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre, at du overordnet har været tilfreds med din forbindelse, men det er selvfølgelig irriterende, hvis du har oplevet udfald. Du er altid velkommen til at kontakte brugerservice, hvis du oplever problemer med din forbindelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Godt net mangler 700 mbit for at nå 1000/1000 som de lovede

Det er ærgeligt at man ikke får 1000/1000 som jeg har bestilt, men det er så billigt at jeg må nøjes med 300/160 Mbit

3 juillet 2022

Hej Mevlan,

Det lyder som om, at der er en fejl et sted på din forbindelse, for uanset den lave pris, burde du kunne få betydeligt højere hastigheder. Vi sender gerne en tekniker ud til dig, for at se hvad der skulle være årsagen. Du skal bare kontakte brugerservice (f.eks på tlf. 36 90 60 00), så laver vi en aftale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandvittig billigt i forhold til alt…

Vandvittig billigt i forhold til alt andet på markedet, stabilt, hurtig service, vi har været meget tilfredse med parknet de sidste 7-8 år. Kæmpe anbefaling!

1 juillet 2022

Hej Carsten,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din oplevelse med vores forbindelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er netop i dag flyttet og glemte at få…

Er netop i dag flyttet og glemte at få tilmeldt internet. Heldigvis har Parknet åbent på telefonerne i weekenden, så jeg kunne få hjælp hurtigt. Jeg skulle selv ind og opsige og tilmelde, og fik i den forbindelse skrevet tilmelding d. 26/6. Jeg ringede igen til kundeservice og de ændrede det med det samme. Vitterligt ti minutter efter havde vi internet. Vanvittig god service, tak til Oliver :)

11 juin 2022

Hej Cecilie,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er godt at høre, at vi har kunnet hjælpe dig hurtigt på nettet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Er ovenud tilfreds med parknet

Er ovenud tilfreds med parknet
Mangler dog i den grad at de laver en app så man kan se tv på sin mobil tablet etc
Stort set alle andre tv udbydere har en app
Så parknet kom ind i kampen

7 juin 2022

Hej Henrik,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Jeg tager din feedback om TV-streaming videre til dem der planlægger vores produktsammensætning.

Noté 5 sur 5 étoiles

The best internet provider in Denmark.

The best internet provider in Denmark.
Sorry to leave you guys after so many good years without any unannounced brakedowns

5 juin 2022

Dear Bjørn,

Thank you for taking time to review Parknet. We are delighted to hear about your experience with us.

Best wishes,

Har været overordentlig tilfreds

Har været overordentlig tilfreds. Meget billigere end alle andre udbydere. Virkelig god service. Kun fordi jeg flytter, at jeg ikke kan bruge Parknet mere. Vil arbejde for, at vi får det i den boligforening, jeg flytter til.

1 juin 2022

Hej Gitte,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om muligheder for Parknet i din nye boligforening.

Perfekt

Godt internet til billig mønt, altid mødt af god service.
Kommer til at savne nettet, prisen og servicen.
Mvh

31 mai 2022

Hej Thomas,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser over hele linjen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great & friendly service at a mighty…

Great & friendly service at a mighty competitive price. Highly recommended!

25 mai 2022

Dear JSP,

Thank you for taking time to review and recommend Parknet.

Best wishes,

Noté 4 sur 5 étoiles

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for Internettet men.. // 5 ⭐⭐⭐⭐⭐for the the internet but..

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for Internettet fordi det er super billigt og dejligt hurtigt (omkring 1000 megabit) men kun 3 ⭐⭐⭐ for tv abonnementet, fordi det er ikke er billigt, det koster cirka det samme som hos alle andre udbydere (knap tusind kr per måned for den store pakke med 30-40 kanaler ) og så var der genudsendelser ad-libitum på mange af kanalerne, mest History 1 og 2 (som I øvrigt burde omdøbes til "conspiracy Channel 1 og 2) tlc, Discovery science, discovery Alm., national geographic og nat Geo wild, så nu har jeg opsagt tv abonnementet og satser på nettet som underholdning. Det er mig en gåde hvorfor live tv er så dyrt mens streaming tjenester Maks koster 120kr per måned?? //
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for the Internet because it is super cheap and fast (about 1000 megabits) but only 3 ⭐⭐⭐ for the TV subscription, because it is not cheap, it costs about the same as with all other providers (barely a thousand kr per month for the big package of 30-40 channels) and then there were reruns ad-libitum on many of the channels, mostly History 1 and 2 (which should be renamed "conspiracy Channel 1 and 2), tlc, Discovery science, discovery, national geographic and nat Geo wild, so now I've cancelled the TV subscription and will be betting on the web as entertainment. It's a mystery to me why live TV is so expensive while streaming services Max cost 120kr per month??

12 mai 2022

Hej Tobi,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er dejligt at høre, at du har været glad for din internetforbindelse.

Der er ikke rigtig noget vi kan gøre ved indholdet i de TV-kanaler vi sender ud, men jeg kan dog oplyse at prisen på ca. 1000 kr er pr. kvartal, og inkluderer TV-pakke, TV-tilvalg og internetforbindelse -- det synes vi ikke er så galt.

Ustabilt

Billigt. Men meget meget meget ustabilt

24 avril 2022

Hej Michael,

Jeg kan se, at du har været i kontakt med brugerservice umiddelbart inden du lavede din anmeldelse, og at I har aftalt at du skal prøve nogle ting ift. din internetforbindelse, som vi ikke kan se fejl på.
Jeg vil anbefale, at du vender tilbage til os, hvis de anbefalinger du har fået af os, ikke viser sig at løse dit problem.

Godt

Fungerer og er billigt sammenlignet med andre udbydere.

7 avril 2022

Hej Henrik,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus