À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,0

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurstelling bij Pavarotti Kijkduin…

Vandaag bij Pavarotti Kijkduin neergestreken voor koffie en een ijsje
Het was heel rustig, bijna alle buitenzitjes waren vrij. Ze waren ook allemaal smoezelig....kussens met vlekken aan twee kanten, papiertjes op de grond en onafgeruimde viezige tafeltjes. Echt geen reclame voor deze leuke tent. En toen de koffie ook nog slecht smaakte dacht ik: dit is de laatste keer...

15 juillet 2026

Niet voor mij

Qua locatie is Kijkduin natuurlijk leuk. Echter kijk je tegen zand en gras aan. Het restaurant is beneden. Boven is to go. Je ziet wel mensen lopen, maar het mooie uitzicht op zee is er niet. Jammer.

Je begint natuurlijk om het menu te bekijken. Wat een verschrikkelijke menukaart (ik bedoel dan echt het papierwerk). Je klapt het open en moet steeds de kaart draaien (ja echt waar), maar gegeven moment weet je niet meer welke kant je moet draaien dus je kan verder gaan of weer terug naar het begin.

Keuze van gerechten is volop aanwezig.
Vroeg of de club sandwich echt kippenborst filet had. Nee was het antwoord. Je krijgt een plakje (misschien 3) gerookte kipfilet. (😱😱😱😱). Club sandwich is met gebraden kipfilet. Punt. Dus geen opties

Mijn dochter had de carbonara. Werd met room klaargemaakt (nee, elke Italiaan zal je zeggen dat je dat moet weggooien) en volgens mijn dochter droop het van de olie. Ze werd er letterlijk misselijk van. Ik moest haar een dropje geven om het gevoel weg te krijgen (had alleen drop bij me).

Ik had uiteindelijk Vitello tonatto met ciabatta.
Zag er mooi uit echter de tonijnsaus was zo minimaal dat je gewoon een broodje kalfsvlees at, maar dat is niet de bedoeling. De tonatto (tonijnsaus)hoort erbij . Ik vroeg om extra saus (de jongeman die ons serveerde wist niet eens wat voor saus het was en keek als een hert in koplampen) en kreeg op de rekening €2,50 extra. Nou sorry, daar ben ik niet van gediend. Heb het bedrag wel teruggekregen.

Qua volume van de porties mag het wat mij betreft iets meer zijn voor dat geld.

Nu moet ik erbij vermelden dat ik de serie van de familie boogaart had gezien en het idee had dat ik bij hun wel goed verzorgd zou zijn. Aangezien het een horeca familie is.

De vraag is nu “ga je nog een x terug naar Pavarotti “?
Antwoord: Nee, ik heb beter en lekkerder gegeten. Ook qua volume, locatie

Maar mensen, als het jullie locatie is dan zeg ik bij deze ENJOY

12 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag een ijsje gegeten bij Pavarotti…

Vandaag een ijsje gegeten bij Pavarotti Dolce Kijkduin. De bolletjes waren al teleurstellend... 2 pingpongballetjes in een mini bakje voor E5,-. Maar de smaak... mijn god... met 4 personen daar ijs gegeten en allemaal dezelfde mening: nooit zo'n vies ijs gegeten. Mijn mond heeft uren daarna nog een chemische smaak. De watermeloen smaakte naar wasverzachter. Hoge verwachtingen maar zwaar teleurstellend!!!

12 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Teleurstellend!

Hoewel we eerder hier prima hebben gegeten was het gister een teleurstelling. De pasta was prima, 2 van de drie pizza waren oké maar karig belegd. Mijn pizza met burrata was slecht. Burrata hoort op kamertemperatuur op een hete pizza gelegd te worden. Deze kwam denk ik rechtstreeks uit de koelkast op een pizza die al even stond, waardoor niet alleen de buitenrand lauw was, maar het hele belegde gedeelte van de pizza koud was. Bij navraag was het antwoord, dit hoort zo,sorry. Zelfs bij het afruimen werd ook niet meer de vraag gesteld of het gesmaakt had of alles naar wens was. Ik heb zo'n pizza vaker besteld en dit was niet hoe het hoort. Zonde van mijn geld.

22 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Gezellige sfeer, uitstekend eten

Gisteren met mijn zoon gegeten bij Pavaroti te Zoetermeer. Mijn zoon een pizza en ik heb ravioli gegeten, de kwaliteit was fantastisch! Ook het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Bij het weggaan werd er vriendelijk gedag gezegd, een absolute aanrader om hier te eten.

11 mars 2026

Ciabatta (Johma) tonijnsalade

Vanmiddag bij Pavarotti in Kijkduin een ciabatta tonijnsalade besteld. Ik verwachtte voor €13,50 wel iets beters dan een ciabatta met rucola en een kwak Johma tonijnsalade. Echt teleurstellend en ook helemaal niet lekker, zo'n vette mayonaise hap met tonijn smaak.
Excuus vind ik niet genoeg, en met mijn opmerking wordt natuurlijk ook niks gedaan, klanten genoeg. Maar ik was er voor het laatst, de verhouding prijs kwaliteit is ver te zoeken.

10 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

mensen bestel daar niet bestel 2x…

mensen bestel daar niet bestel 2x kapsalon groot en een patat zakje patat zit nog meer in dan die 2 kapsalon en kippen vlees moet je zoeken ze gooien er zoveel groente op dat het heel wat lijkt maar is niks trouwens dit is op de aalsmeerderweg in aalsmeer en thuisbezorgd doet er ook niks aan

26 mai 2025

Pavarotti dolce ijssalon Zoetermeer

Haal graag een lekker ijsje op zijn tijd. Zojuist 2 bolletjes, pistache en hazelnoot-praline. Wil je het in een groter bakje doen want ik wil er ook slagroom op. Nee dat mag niet van mijn baas en die is hier tegenover. De bestelling wordt afgemaakt met een piepklein toefje slagroom. Mocht van de baas ook wel wat minder net als de bolletjes die sinds kort afgepast in het te kleine bakje worden gedaan. Dat is dan 5.25 euro! 😳De laatste keer was het 4.75. Ruim 10% qua prijs maar zeker 25% qua hoeveelheid ijs en slagroom. Echt schandalig. Ik ben verloren als klant. Beter voor mijn lijn maar slechter voor jullie omzet. Ik denk dat heel veel mensen het met mij eens zijn.

13 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus