Preston Palace Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij vonden het goed leuk mooi en gezellig. Ik ben gekomen met 3 kids van de leeftijd 12 8 en 2 en we hebben genoten en helemaal van het eten. Er is genoeg te doen en het zijn leuke faciliteit... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Eten slecht hele nacht buikklachten gehad.. Preston Palace officieel ingelicht ZE DOEN ER NIKS MEE! NEGEREN HET! Wij adviseren PrestonPalace niet aan.. het is je geld niet waard service is supersle... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. De kamers zijn helemaal prima en het eten en drinken erg goed. Helaas hebben wij ons zeer geërgerd aan het harde geluid overal. Dit was de vorige kere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Met 6 volwassene en een kleinkind 2 nachten geweest Kamers schoon en mooi,heerlijke matrassen Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel vooral in de restaurants In Midtown heerlijk geget... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Restaurant américain
  6. Restaurant de type buffet
  7. Restaurant italien

Écrit par l'entreprise

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

212 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

water is veel kouder dan eerder

water is veel kouder dan eerder
over liggen plukken haren vooral bij douchen gewoon echt vies , de kleedhokjes het zelfde daar wil je niet eens met je blote voeten lopen vind het echt flink achter uit gegaan

25 janvier 2026

Beste heer/mevrouw Gerritsen,

Wat vervelend om te horen dat u uw bezoek als minder prettig heeft ervaren. Het is jammer dat bepaalde aspecten voor u niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldeden. Wij nemen uw beleving serieus en zouden graag uw ervaring verder willen doornemen.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt in het zwemparadijs, zodat wij u direct van dienst konden zijn? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het eten in Ribbelton was uitmuntend.

Het eten in Ribbelton was uitmuntend.
Mooie ruimtes met veel activiteiten, en mooi design.
Hapjes en drankjes in overvloed.
Zeer goed geslapen op de boxspring.

19 janvier 2026

Beste heer/mevrouw Jonkman,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van het eten in Ribbleton en van de vele faciliteiten en het sfeervolle design.

Ook geweldig om te horen dat u goed heeft geslapen op de boxspring, daar doen we het voor.

Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen voor een volgend ontspannen verblijf. Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben topweer heerlijk genoten met…

We hebben weer heerlijk genoten met onze kleinzonen!

17 janvier 2026

Beste heer Opsteegh,

Hartelijk dank voor uw warme reactie! Wat ontzettend leuk om te horen dat u samen met uw kleinzonen zo genoten heeft. Zulke waardevolle momenten samen maken een verblijf extra bijzonder.

We hopen u in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen voor weer zo'n fijne tijd met elkaar.

we hebben weer genoten.

Wij komen al ruim 34 jaar bij preston palace, zeker al 80x geweest, maar nu al 3 jaar niet, wij vonden het jammer dat na de corona de muziek niet meer in de grote zaal was, maar in de koffiecorner, en het eten was niet geweldig meer. Maar nu na 3 jaar toch weer heen gegaan, er was veel bij gekomen, nieuwe bowlingbanen, en bij de centrale hal was een prachtig podium gebouwd voor de muziek, en dan het eten, dat was gelukkig weer geweldig, zoveel keus bij de lunch en het diner. We hebben weer genoten, en komen zeker weer snel terug.

Beste heer/mevrouw Groen,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van het eten en dat er voor uw kinderen van alles te doen was!

Wat betreft uw opmerking over de kussens en matrassen: wij streven ernaar om zoveel mogelijk comfort te bieden dat aansluit bij de wensen van het overgrote deel van onze gasten. Tegelijkertijd begrijpen we dat comfortbeleving heel persoonlijk is, en we waarderen het dat u dit met ons deelt.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een fijn verblijf. Heel graag tot ziens!

Het was echt geweldig!

Het was echt geweldig!
Eten was super en ook vanalles te doen voor onze kinderen

Een nadeel:
Erg dikke kussens en harde matrassen.

15 janvier 2026

Beste mevrouw Lenaerts,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo’n geweldig verblijf heeft gehad, heeft genoten van het eten en dat er zoveel te doen was voor de kinderen. Dat is precies de beleving die wij onze gasten graag bieden. Heel graag tot ziens!

Kein All-inclusive, lohnt nicht

Ich empfehle dieses Hotel nicht weiter. Es wird als all inklusive beworben, aber im Zimmer gibt es nicht Mal einen Kühlschrank. Ich brauchte nachts Wasser für mein Baby, gab es nirgendwo. Und von draußen durfte man nichts mit reinnehmen. Das Schwimmbad war ganz ok, bei der Indoor Kirmes war die Hälfte außer Betrieb. Essen schmeckt pampig, nicht frisch. Haben für eine Übernachtung 230 Euro gezahlt für NULL Service, NULL Geschmack, NULL spaß. Nie wieder!

Sehr geehrte(r) Herr/Frau K.,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat.

Zur Klarstellung möchten wir gerne erwähnen, dass all unsere Hotelzimmer und Suiten – mit Ausnahme der Budget Classic Zimmer – mit einem Kühlschrank ausgestattet sind.

Wenn Sie bei der Buchung oder im voorfeld spezielle Wünsche angeben, denken wir selbstverständlich gerne mit Ihnen mit, insbesondere in Fällen wie der Zubereitung von Babynahrung oder dem Wunsch nach Wasser auf dem Zimmer.

Haben Sie Ihre Unzufriedenheit während Ihres Aufenthaltes direkt an unsere diensthabenden Kollegen gemeldet, damit wir gemeinsam nach einer Lösung hätten zoeken können?

Falls nicht, würden wir uns freuen, wenn Sie uns Ihre ausführliche Rückmeldung mit Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl senden.

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe.

Mit freundlichen Grüßen,

Telleurstellend

Beste,

Wij zijn van 19 januari tot 20 januari bij jullie geweest.
Mijn Dochter was 19 januari 11 geworden en wilden dit graag bij jullie vieren.
Maar wat een enorme telleurstelling is het voor ons geweest.
Toen wij aankwamen bleek er al meerendeels gesloten te zijn en met het avondeten vond ik het ook verschrikkelijk tegenvallen.
Het warme eten was koud, niet lekker en hebben het maar bij stokbrood en kruidenboter gehouden.
Het all inn eten en drinken moesten we echt naar zoeken dus ook weer een tegenvaller.
Vervolgens de kermis leek dicht de attracties wel, dus zijn we later op de avond gegaan toen er uiteindelijk wel personeel liep maar vervolgens ging het om 22:00 dicht.
Mijn dochter kon haar tickets niet meer inleveren.
Dat kon de dag erna bij de speedway.
Nou vooruit dan maar.
Smorgens zijn we gaan ontbijten maar ook dit viel tegen!
Bij de speedway zag mijn dochter niet wat ze graag wilde want dat was bij de kermis maar die ging pas om 2 uur open en wij moesten om 11 uur uitchecken!
Wij hebben hier weken naar uitgekeken en hard voor gespaard zodat wij (dachten we) de super verjaardag voor me dochter zouden hebben.
Maar dit doen wij nooit meer en raden het anderen sterk af om te gaan.

Afz A.Bunschoten

19 janvier 2026

Beste heer/mevrouw Bunschoten,

Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw dochter! Wat bijzonder dat u ervoor gekozen heeft om deze speciale gelegenheid samen bij ons te vieren, dat waarderen wij enorm.

Het is spijtig om te horen dat uw ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Wij doen er alles aan om onze gasten een feestelijk en onbezorgd verblijf te bieden, zeker tijdens zulke mooie momenten.

Heeft u uw ongenoegen ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat wij direct in gesprek konden gaan en een controle konden uitvoeren? Dat stelt ons namelijk in staat om nog tijdens het verblijf iets voor u te betekenen.

Mocht dit niet gebeurd zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Viel iets tegen

Viel iets tegen.
We zijn al meerdere keren geweest, normaal gesproken houden we er een goed gevoel eraan over, maar nu niet.
De pizzeria en midtown waren heel goed.
Ribbleton had minder keus en was rond 19:30 koud.
Geen zanger meer in de scheepsbar, hier haal je een hoop gezelligheid weg.
In de centrale hal was elke dag een zanger(es). Je kon heel duidelijk zien dat deze net kwamen kijken, maar na een beetje aansturing wilde ze echt wel.
Ik hoop dat het de volgende keer weer beter is, anders zou dat zomaar de laatste keer kunnen zijn.

14 janvier 2026

Beste meneer Alex,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Wat fijn dat u heeft genoten van Pizza van Enzo en Midtown, al is het jammer dat uw verblijf dit keer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Heeft u uw bevindingen ook ter plaatse gemeld? Doe dat gerust, wij helpen graag direct en staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard nemen wij uw review ook mee in onze evaluatie.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Positieve beleving

Vrijdag voor het eerst een nachtje geweest. Genoten met mijn 2 zoontjes van 10 en 11 jaar. Er was genoeg te beleven. Wel jammer dat er zoveel apparaten zijn waar je zelf weer geld in moet gooien.
Ook vind ik het jammer dat je bij het zwembad moet betalen als je een snack wil eten.
En vond ik de hal boven wel erg gedateerd. Eten was lekker. En het wij hadden het geluk dat het rustig was die dag bij aankomst

16 janvier 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u samen met uw zoontjes heeft genoten van jullie verblijf! Wat leuk dat er genoeg te beleven was en dat het eten in de smaak viel.

Wat betreft de snacks in het zwemparadijs: deze vallen buiten het all-inclusive aanbod omdat het Riviera zwemparadijs ook toegankelijk is voor dagbezoekers.

Uw opmerkingen over de extra kosten en de uitstraling van de hal nemen wij mee in onze evaluatie.

Dank u wel voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Noté 3 sur 5 étoiles

de indoor kermis is meer betalen dan gratis. het is een all-in boeking.

Wij zijn afgelopen weekend met onze kinderen en kleinkinderen van vrijdag t/m zondag geweest. vroeger ingecheckt en later uitgecheckt. ik vind het erg jammer dat bij de indoor kermis heel veel speelautomaten staan waarin geld in moet om te kunnen spelen. wij hadden 4 kinderen onder de 12 jaar en die vonden het erg leuk om daar te zijn. Alleen de auto en paardenrenbaan was erg leuk en gewild omdat daar geen geld in moest. Er werd zo veel gebruik van gemaakt dat de ballen vaak vastliepen.
De Speedway gamehall daar weet je dat er geld in moet. Voor de hal met kinderen zou ik het meeste zonder geld laten spelen. Het spel alleen is voldoende, dan hoeven er geen prijzen aan gekoppeld te worden. (misschien een idee)
Verder was het er prima vertoeven. We hebben het allemaal naar ons zin gehad.

Beste familie Deelen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn dat u samen met uw (klein)kinderen een fijn weekend bij ons heeft gehad!

In ons all-in concept zijn vrijwel alle faciliteiten inbegrepen, zoals eten en drinken, het zwemparadijs, indoor kermis, bowling, minigolf, en nog veel meer.

Binnen de indoor kermis zijn er inderdaad attracties die inclusief zijn, maar ook enkele automaten waarbij een extra bijdrage geldt, met name als er prijzen te behalen zijn.

Uw suggestie om meer spellen gratis toegankelijk te maken zonder prijzensysteem waarderen wij zeer. We nemen dit graag mee in onze evaluaties – dank voor het meedenken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat ooit een echt all-in concept was

Wat ooit een echt all-in concept was, is nu niets meer dan een uitgeknepen commerciële melkkoe. Absurd hoge prijzen, beperkte keuze, kleine porties en teleurstellende kwaliteit. Reserveren is overal nodig en alsnog krijg je middelmatigheid voorgeschoteld. Het niveau is dramatisch gedaald. Voor dit geld word je hier simpelweg afgezet — elders krijg je aanzienlijk meer kwaliteit voor minder.

30 décembre 2025

Beste heer/mevrouw.

Graag willen wij uw opmerkingen zorgvuldig kunnen bekijken.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl, zodat wij kunnen verifiëren of u daadwerkelijk bij ons te gast bent geweest en ook wederhoor kunnen toepassen?

Daarnaast zijn wij benieuwd of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager, zodat er eventueel direct naar een passende oplossing gekeken had kunnen worden.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Angeliqu

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring

Mijn ervaring bij Preston Palace was helaas allesbehalve positief. Ik ben slecht behandeld door het personeel en voelde me totaal niet serieus genomen. Er is geen duidelijke of goede uitleg gegeven over de voorwaarden, wat uiteindelijk tot verwarring en frustratie heeft geleid.

Toen ik hier vragen over stelde, werd ik op een neerbuigende manier aangesproken, waardoor ik me zelfs gekleineerd voelde. Dit vind ik absoluut niet passen bij een bedrijf dat gastvrijheid zou moeten uitstralen.

Al met al een erg teleurstellende ervaring. Ik had hier veel meer van verwacht en kom hier niet snel terug

10 janvier 2026

Beste mevrouw Lauwerends,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar iedere gast met respect en gastvrijheid te behandelen, en het spijt ons te horen dat u dit anders heeft ervaren.

Graag willen wij uw ervaring intern bespreken en wederhoor plegen.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Eten was pittig slecht

Eten was pittig slecht, voedselvergiftiging opgelopen. Geen goeie uitleg gegeven over de voorwaarden. Werd met een bepaalde attitudde met me gesproken en ben daar niet van gediend.

10 janvier 2026

Beste heer Van Geens,

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij willen uw ervaring graag intern doornemen.

Der Service

Der Service, das All-In Angebot einfach alles was man braucht in Überfluss.
Bedauerlicherweise sehr teuer zu diesem Zeitpunkt

28 décembre 2025

Beste heer Stephan,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Fijn dat u tevreden bent over het all-in aanbod en de service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi concept voor jong en oud

Mooi concept voor jong en oud . Kwaliteit en hygiëne zijn zijn zeer goed

3 janvier 2026

Beste mevrouw Joyce,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en hygiëne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super organisiert - Essen am Buffet immer vorhanden, keine Menschenschlangen, Getränke gingen super fix

Kinder waren beschäftigt, man hat nicht gemerkt, dass das Hotel ausgebucht war...super Organisation! Essen war durchweg lecker ob am Buffet oder in den Restaurants, die Kinder hatten viel Spaß bei den Karussells, dem Schwimmbad, dem Billiard und dass es durchweg Essen und Trinken gab. Eine kleine Getränkekarte mit alkoholischen Getränken wäre vorteilhaft.

8 janvier 2026

Sehr geehrte(r) Herr/Frau,

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle und begeisterte Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie und Ihre Kinder den Aufenthalt rundum genossen haben. Ihren Hinweis zur Getränkekarte nehmen wir gerne mit in unsere Auswertung auf.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Mit freundlichen Grüßen,

Uitstekende service!

Wij hadden een familie­weekend geboekt bij Preston Palace, maar door verslechterde medische omstandigheden binnen de familie moesten we de boeking helaas annuleren.

Na het sturen van een e-mail kregen we nog dezelfde dag een vriendelijke reactie en werd er direct meegedacht. Er werd een zeer nette en begripvolle oplossing geboden: het volledige betaalde bedrag is aan ons teruggestort.

Deze persoonlijke en meelevende service waarderen wij enorm. Hopelijk kunnen we op een later moment alsnog bij Preston Palace verblijven. Voor ons een voorbeeld van echte, klantgerichte service!

6 janvier 2026

Beste heer/mevrouw Yo,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat onze service als persoonlijk en meelevend is ervaren, daar doen we het voor. We hopen van harte dat u op een later moment alsnog van een verblijf bij ons kunt genieten.

We wensen u sterkte toe en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Fijn resort

Vriendelijk personeel, goed eten, mooi zwembad.

Minpunt: jammer dat het niet reserveren voor het diner.
Vanaf 00.00 uur kun je geen snack of zoutje meer halen.
Jammer dat de live muziek niet meer in de koffie corner is. Hier was een fijne vloer bij waar je kon stijldansen.

5 janvier 2026

Beste mevrouw Lenting,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u zo positief bent over onze collega's, het eten en het zwemparadijs.

Alleen voor het diner hoeft u vooraf te reserveren, omdat u de keuze krijgt uit diverse à la carte of buffetrestaurants. Zo zorgen wij ervoor dat alles goed wordt gepland en u optimaal kan genieten van een heerlijk diner

Uw opmerkingen over de snacks en de locatie van de live muziek nemen wij mee in onze evaluaties.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij waren er met oud en nieuw.

Wij waren er met oud en nieuw.
Alles was goed geregeld het eten was wederom weer enorm goed.
Alleen vind in het ribbleton wat mindere kwaliteit.
Op oudjaarsavond was er eerst een band, deze was goed alleen het aftellen ging van 5 naar 0 en ging in een razend tempo.
Het enige wat ik miste was een echt nieuwjaarsnummer na het aftellen.

31 décembre 2025

Beste heer Neervoort,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring tijdens oud en nieuw.

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u heeft genoten van het eten! Uw opmerkingen over Ribbleton en het moment van aftellen nemen wij zeker mee in onze evaluaties.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn eerste ervaring met Preston Palace…

Mijn eerste ervaring met Preston Palace is helaas teleurstellend verlopen.
Ik heb last-minute geboekt voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Tijdens het boeken lukte het systeemtechnisch niet om het derde kind aan een kamer toe te voegen. Omdat dit niet duidelijk was, heb ik de boeking afgerond met het idee dit telefonisch te regelen, wat normaal bij een booking.com ook kan dus niet gek dat ik dit dacht.
Vandaag heb ik vriendelijk contact opgenomen om te vragen of het derde kind alsnog toegevoegd kon worden. Ondanks dat ik zelf rustig en beleefd bleef en meedacht in oplossingen, werd ik op een arrogante manier te woord gestaan en kreeg gelijk nee kan niet had je beter moeten lezen.
De medewerkster vergat vervolgens op te hangen en sprak negatief over mij tegen een collega, terwijl ik nog aan de lijn was en alles kon horen. Toen ik haar hier op wees, bood zij haar excuses aan. Tegelijk gaf zij aan dat zij het van míj niet netjes vond dat ik hier een punt van maakte.
Dit vind ik onprofessioneel en niet passend bij een hotel dat bekendstaat om gastvrijheid. Het heeft mijn voorpret voor ons eerste verblijf volledig weggenomen. Ik hoop dat Preston Palace deze melding serieus neemt en hier intern aandacht aan besteedt.

1 janvier 2026

Beste heer/mevrouw Yaacoubi,

Wat spijtig om te lezen dat uw eerste ervaring met Preston Palace niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij hechten veel waarde aan een gastvrije en respectvolle benadering en willen uw ervaring graag intern bespreken.

Angelique

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus