PrikkabelLED.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al meerdere spullen bij PrikkabelLED besteld en de levering is altijd vlot en in orde. De support bij een defect is direct en netjes afgehandeld. Communicatie is keurig en je krijgt ook snel be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een defecte dimmer direct een nieuwe ontvangen, erg goede service en snelle communicatie. Ook na 5 jaar nog steeds tevreden over de producten (prikkabel met lampjes en dimmer op afstandsbediening).... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vorig jaar een 10 meter platte prikkabel gekocht met bevestingsmateriaal en 2x11 ledlampen van twee verschillende kelvin waarde welke geadviseerd werden bij deze prikkabel. Kabel netjes gemonteerd ond... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar een ledsnoer met zonnepaneel gekocht voor in onze tuin. Helaas is deze ermee opgehouden. Kan gebeuren. Na een mail te hebben gestuurd, vrij snel reactie gekregen en na hun tip geprobeerd t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'électronique
  3. Conseil en technique d'éclairage

Écrit par l'entreprise

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer goede leverancier

Zeer goede leverancier! Super snelle reactie na vragen over productstoring en uitmuntende garantieverlening zelfs 1,5 jaar na aankoop. Klasse!

3 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een heel fijn bedrijf

Echt een heel fijn bedrijf!
Zeer goed en snel contact met klantenservice, denken echt oplossingsgericht!
Mooi lichtsnoer voor in de tuin. Blij mee!

2 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een service en geste!

Zo onwijs blij en gehecht aan mijn lampjeskabel, deze blijkt niet meer te werken zoals gewend. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar de lampjes weer te laten branden zoals ze het zouden moeten doen. Dankzij Herman met allerlei tips en adviezen, heb ik een prachtig aanbod gekregen waarbij ik weer van mijn lampjes kan genieten. Wat een service en geste! heel veel dank hiervoor. Ga zo door met jullie prachtige bedrijf LUMENXL!

2 décembre 2025

Fijn bedrijf

Goed bereikbaar voor vragen en vervolgens zeer goed geholpen, levering keurig op tijd: gewoon dik voor elkaar!

22 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

lampen half vol met water

Ik kocht bij PrikkabelLED.nl LED-lampen om mijn professionele prikkabeldraad te vervangen, een kabel die ik jaren probleemloos gebruikte met gewone gloeilampen tijdens grote kerstinstallaties.

Na korte tijd stonden alle nieuwe LED-lampen halfvol water. Geen condens, maar letterlijk water in elke lamp.

Hun uitleg dat het “aan de kabel” zou liggen is belachelijk: dezelfde kabel werkte altijd perfect. De enige logische reden is dat de lampen niet waterdicht zijn, punt.

Hun oplossing? Een kortingsbon om opnieuw lampen te kopen. Alsof ik nog één cent zou uitgeven aan een bedrijf dat zulke rommel verkoopt.

Waarschuwing: koop hier niet. Slechte kwaliteit, misleidende info en nul verantwoordelijkheid.

11 novembre 2025
Logo de PrikkabelLED.nl

Réponse de PrikkabelLED.nl

Beste Alexis,

We kunnen zien dat dit je 2e beoordeling voor dezelfde klacht is.

Het spijt ons te horen dat de prikkabel lampen water hebben opgenomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij nastreven.

Zoals de klantendienst al heeft aangegeven zijn helaas niet alle prikkabels/ fittingen niet geschikt, dit is geen universeel product.

Dit is ook de reden dat we in de productomschrijving aangeven dat je het eerst even moet testen, door o.a. in de fitting te blazen.

De klantendienst heeft je te allen tijde vriendelijk te woord gestaan en duidelijk uitleg gegeven.

Onze klantendienst neemt nog even contact met je op voor eventuele vragen of opmerkingen.

Team van PrikkabelLED.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden over de service

Bedrijf antwoordde mijn mail en telefoon direct. Antwoord op mijn vraag kwam snel en kapotte onderdeel werd per omgaande na betaling afgestuurd. Binnen 3 dagen heb ik het spul weer werkend

31 octobre 2025

Topservice

Topservice, dikke 10.
Product werkte na een paar keer gebruiken niet meer. Gemeld en direct zonder discussie opgelost, met open en snelle communicatie. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden en bestel hier zeker weer.

16 octobre 2025

Gewoon super service.

Ze hebben een super goede service verleend aan het probleem wat wij kregen met het zonnepaneeltje van de kabellampjes.

13 août 2025

Super! Aanrader.

Paar jaar geleden al een paar keer hier besteld en toen al een super fijne ervaring. En nu ook weer. Snelle levering, snelle reactie bij vragen of niet werkende lampjes en altijd direct keurig opgelost. Echt super! Mijn tuin is nog gezelliger en klaar voor mijn tuinfeest!

10 août 2025

Geweldige service

Ik heb hier nu twee keer besteld. Beide keren waren een zeer goede ervaring.

De eerste keer had ik vragen over de installatie van de lichtslang. Ik werd meteen netjes te woord gestaan en er werd daarna ook nog een mail met uitleg gestuurd.

Tweede keer deed de dimmerset van mijn priksnoer het niet. Na wat korte vragen over de telefoon en via de mail werd de conclusie getrokken dat deze inderdaad kapot was en de volgende dag werd er een nieuwe bezorgd.

Als elke zaak nou eens zulke service zou bieden!!!

22 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had vorig jaar lampen besteld bij…

Ik had vorig jaar lampen besteld bij Prikkabelled.nl en wilde dit jaar dezelfde lampen bijbestellen om een aantal te vervangen. Toen ik merkte dat deze niet meer beschikbaar waren, nam ik contact met hen op.

Ze reageerden snel en dachten meteen met me mee. Omdat de lampen uit de batch van vorig jaar niet meer leverbaar waren, gingen ze op zoek naar een passende oplossing. Niet veel later kwamen ze met een alternatief dat qua kleur en uitstraling perfect aansluit bij mijn bestaande set.

Ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben. Prikkabelled.nl levert niet alleen mooie producten, maar ook uitstekende service.

17 juillet 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus