Ik heb al meerdere spullen bij PrikkabelLED besteld en de levering is altijd vlot en in orde. De support bij een defect is direct en netjes afgehandeld. Communicatie is keurig en je krijgt ook snel be... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na een defecte dimmer direct een nieuwe ontvangen, erg goede service en snelle communicatie. Ook na 5 jaar nog steeds tevreden over de producten (prikkabel met lampjes en dimmer op afstandsbediening).... Voir plus
Vorig jaar een 10 meter platte prikkabel gekocht met bevestingsmateriaal en 2x11 ledlampen van twee verschillende kelvin waarde welke geadviseerd werden bij deze prikkabel. Kabel netjes gemonteerd ond... Voir plus
Vorig jaar een ledsnoer met zonnepaneel gekocht voor in onze tuin. Helaas is deze ermee opgehouden. Kan gebeuren. Na een mail te hebben gestuurd, vrij snel reactie gekregen en na hun tip geprobeerd t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.
Coordonnées de contact
Euregioweg 277, 7532 SM, Enschede, Pays-Bas
- +31857731906
- info@prikkabelled.nl
- www.prikkabelled.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snelle duidelijke reactie op vraag. Mooi product
Snelle duidelijke reactie op een mail met vragen over een product. Daarna product besteld: snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit. Levensduur moet nog blijken uiteraard
Snel geleverd en goed kwaliteit van…
Snel geleverd en goed kwaliteit van lampjes!
Snel duidelijk top
Wauw
Wauw, fantastisch geholpen vandaag. Er werd super snel gereageerd op mijn mail en krijg kosteloos een nieuwe kabel opgestuurd dat eigenlijk een onderdeel is dat niet besteld kan worden. Door ons eigen toedoen was de kabel kapot. En ze dachten met ons mee en hebben een kabel aangeboden van een defecte lamp die bij hun lag. Super fijn, vriendelijk en snel geholpen.
Direct gratis vervangend product na defect!
Ik heb een Prikkabel inclusief dimmer besteld. Deze prikkabels met LED's zijn van hoge kwaliteit. De dimmer werkte niet helemaal naar behoren. Nadat ik contact had opgenomen werd er direct een nieuwe dimmer opgestuurd.
Snel contact en goede service!
Uitstekend advies
Uitstekend advies, enthousiasme, klantgerichtheid en super vriendelijk geholpen! En de geboden oplossing voor ons tuinverlichting werkt perfect. Ik ben fan!
Analyse, meedenken & oplossen
Door goed mijn vraag te analyseren, door mee te denken en een oplossing aan te bieden

Réponse de PrikkabelLED.nl
Snelle levering, na een klein probleem met de afstandsbediening van de dimmer heel netjes geholpen door een aardige medewerker (Simri Pool). Top👍👍

Fijn bedrijf
Degelijke materialen, snel geleverd en een hele goede service achteraf

Goede spullen
Goede spullen, mooie kwaliteit.
Snel bezorgd. Zelfs nog even gebeld voor advies en Heel vriendelijk en deskundige geholpen.

Réponse de PrikkabelLED.nl
Via WhatsApp een hele snelle reactie…
Via WhatsApp een hele snelle reactie ontvangen. Prettig communiceren met medewerker

Aanrader
Prima geholpen bij mijn keuze door de klantendienst. Snelle verzending en degelijk product. Onze nieuwe prikkabel maakt onze poolhouse volledig af!

Snel geleverd
Lampen een dag na bestelling al ontvangen. Prima lampen bovendien.

Réponse de PrikkabelLED.nl
Perfecte service na verkoop!
Mijn initële bestelling bij PrikkabelLED ging heel vlot. Na bijna 2 jaar had ik enkele defecte lampen. Nadat ik enkele foto's had doorgestuurd, werden onmiddellijk nieuwe lampen opgestuurd en zelfs nog 1 extra. Dit is pas een perfecte service na verkoop! Zeker een aanrader, want ook de kwaliteit van hun prikkabels en accessoires zijn dik in orde.

Super service!
Super service bij een niet werkende dimmer! Denken mee en blijven helpen totdat het opgelost is.

Prima service en aftersales👌🏼
Een half jaar geleden heb ik lampjes gekocht via prikkabelled na een eerdere goede ervaring met hun lampen. Helaas was 1 lamp kapot gegaan van de nieuwe set, deze knipperde plaatselijk, na een mailtje gestuurd te hebben en een video van het defect kreeg ik al snel een nieuwe lamp toegestuurd zonder dat hiervoor kosten in rekening werden gebracht. Ondanks dat de lamp al 6 maanden oud was werd dit gewoon onder garantie vervangen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun service.