Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde fået tilbud på udbygning af vores anlæg. Overførte det aftalte beløb da arbejdet skulle udføres aflyste de pga sygdom. Ny date blev aftalt til 8 dage efter men der kom ingen og samme dag var fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu haft anlægget fra ProSolar som består af Huawei komponenter samt Sunpower performance 7 paneler, i lidt over 3 måneder og må sige det køre bare. Emma styringen indkøber strøm i de billige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde Dennis på besøg som skulle se på vores forhold, så vi kunne få sat et solcelleanlæg op. Han var utrolig dygtig og professionel. Dejligt at møde et menneske, som har styr på tingene. Alt blev... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter et langt forløb med mange Firmaer valgte jeg Prosolar da de var det eneste der ikke kun tænkte på pris. Pris er ok men en god snak om afstemning at hvilken kvalitet man går efter. En montage... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  2. Fournisseur d'énergie verte
  3. Société d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

ProSolar har stor erfaring inden for solcelleløsninger og leverer kvalitetsløsninger til både private og erhvervskunder. Vi tilbyder en komplet pakkeløsning, der dækker alt fra beregning og design til levering af paneler, montage og elinstallation. Ved kun at anvende vores egne uddannede fagfolk, der er specialiserede i solcelleanlæg, sikrer vi et højt niveau af dygtighed og ekspertise. For vores erhvervskunder tilbyder vi skræddersyede solcelleløsninger, der passer til virksomheder af alle størrelser. Uanset om du driver en mindre virksomhed eller en større organisation, kan vi hjælpe dig med at reducere energiregningerne og øge bæredygtigheden. En investering i solceller er både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig, da det reducerer driftsomkostningerne og sikrer langsigtede besparelser. Vi tager os af al myndighedsbehandling, så du kan nyde en problemfri grøn omstilling. Hvis du søger en æstetisk, bæredygtig og økonomisk fornuftig energiløsning, er ProSolar dit sikre valg

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Topkvalitet og professionel service fra Prosolar

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til hele teamet for deres professionalisme, engagement og samarbejdsevner. I løste en vigtig opgave for mig på imponerende kort tid og gjorde det muligt for mig at nyde min ferie med ro i sindet – trods udfordringer undervejs.
En særlig tak til André, som under pres hurtigt fandt løsninger og samlede et stærkt hold fra hele landet. Lone skal også have ros for sin tillid og respektfulde tilgang.
Fabian fortjener en helt særlig anerkendelse – han er ikke bare en dygtig sælger, men også en fantastisk menneskekender. Han formår at lytte, moderere og skabe en behagelig dialog, selv i pressede situationer. Med sit rolige overblik og sin evne til at få tingene til at glide problemfrit, har han virkelig sat et positivt præg på hele forløbet.
Det unge, energiske og erfarne installationsteam – med Tomas, Mike, Casper, Kenneth og Rasmus – leverede langt over mine forventninger. I udviste disciplin, ansvarlighed, godt humør og bidrog med kreative idéer. Det er tydeligt, at I er folk, man kan stole på.
Tusind tak for indsatsen – og god sommer til jer alle!

26 juin 2025

Kære Constantin

Tusind tak for din varme og generøse anbefaling – det betyder utroligt meget for os alle sammen.

Vi er glade for, at vi kunne løse opgaven på en måde, der gav dig ro i sindet og mulighed for at nyde din ferie, trods de udfordringer der opstod undervejs. Det er netop i sådanne situationer, at samarbejde og dedikation for alvor kommer til udtryk – og vi er stolte af, at du oplevede netop dét.

Tak for de flotte ord til både teamet og de enkelte personer – det giver en kæmpe motivation og glæde at vide, at vores indsats gør en reel forskel. Din anerkendelse af Fabian, André, Lone og installationsteamet vil uden tvivl blive taget til hjerte.

Vi sætter stor pris på tilliden – og vi ønsker dig også en rigtig god sommer!

ProSolar-teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

I oktober 2024 fik vi sat et 10 Kw…

Er i dag den 27. Juni 2025 blevet ringet op af en medarbejder der lovede at bringe orden i ledningerne der hænger uden på huset, derfor ophøjet til 5 stjerner, så jeg er tilfreds med Prosolar nu. I oktober 2024 fik vi sat et 10 Kw solcelle anlæg op, vi spurgte om det kunne undviges ( det kunne det godt sagde sælger ) men da elektrikeren kom og satte konverteren op fortalte han at den ikke havde mere kapacitet, så der skulle et helt nyt solanlæg op hvis vi ville udvide.
I maj 2025 modtog vi mail om vi var glad for vores anlæg, og om der var noget de ellers kunne hjælpe os med ( jeg har nu ringet 2 gange 1 gang sendt mail uden tilbage reaktion ) nogle af kablerne er ikke sat op men hænger ned langs muren, trods helt tilbage i oktober 2024 blev vi lovet at de blev ordentlig sat op.

10 octobre 2024

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din flotte anbefaling og din ærlige feedback.

Vi er glade for, at du nu er tilfreds med forløbet, og at vi har kunnet følge op og få styr på de sidste detaljer. Din ros til teamet – og de enkelte personer – betyder meget og bliver delt videre med stor glæde.

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet undervejs, især omkring kommunikationen og kabelføringen. Det er ikke den standard, vi stræber efter, og vi tager dine input alvorligt.

Tak for din tålmodighed – og for at give os mulighed for at rette op.

Opgradering af solcelleanlæg

Har bestilt en opgradering af vores solcelleanlæg med backup og Intelligent styring. Til trods for, at ProSolar ikke har leveret det oprindelige anlæg har de (Villads) været super-løsningsorienterede for at finde den bedste løsning til os. Vi glæder os til at se det nye udstyr i funktion.

26 juin 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for den positive tilbagemelding! Det betyder meget for os, at I har følt jer godt taget hånd om – også selvom vi ikke stod for det oprindelige anlæg. Villads og resten af teamet brænder for at finde de bedste løsninger, og det glæder os, at det har kunnet mærkes.

Vi ser frem til at få det nye udstyr sat i drift og håber, I bliver rigtig glade for både backup og den intelligente styring. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Tak for tilliden – vi glæder os til det næste skridt sammen!

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med "jagten" på et…

I forbindelse med "jagten" på et solcelle anlæg til vores lille hus, da brugte Michael Berg fra Prosolar tid på at guide og hjælpe mig i den retning. Vi endte ikke med at sige ja til hans iøvrigt skarpe tilbud, men hele hans facon og hjælp har sammenholdt med alle andre vi har snakket med, i den grad også være med til at hjælpe os godt på vej. Tak for en ærlig, ordentlig og god betjening.

20 juin 2025

Kære Thomas,
Tusind tak for de pæne ord – det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning og service, selvom det blot var en kantstenslevering, og du endte med at vælge en anden løsning.
Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker dig held og lykke med solcelleanlægget. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremadrettet.
Med venlig hilsen,

Fremragende oplevelse med solsystemet

Jeg vil gerne dele min overvejende positive oplevelse med ProSolar efter at have fået installeret et solsystem til mit hjem. Fra start til slut var samarbejdet med ProSolar-teamet ekstremt behageligt og professionelt. Hele rejsen begyndte med en omfattende konsultation i tilbudsfasen, hvor alle de nødvendige oplysninger blev formidlet til mig på en klar og gennemsigtig måde. Lona, min kontaktperson hos ProSolar, var altid tålmodig og klar til at besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt taget hånd om og informeret gennem hele processen, hvilket gav mig selvtillid.

Efter at have accepteret tilbuddet gik jeg ind i en klart struktureret kontraktproces. Alle detaljer blev grundigt forklaret og præsenteret gennemsigtigt, så jeg altid vidste, hvad jeg gik ind til. Kontrakten var fair og uden skjulte omkostninger, hvilket ikke er noget, man kan tage for givet i disse dage.

Et højpunkt i min oplevelse var den rettidige levering af solsystemet. Mindre end fem uger gik der fra min bestilling til systemets drift – en imponerende hurtig behandling, som jeg ikke havde forventet. Dette taler bestemt for ProSolars effektive arbejdsgange og det fremragende organisationsteam.

Den professionelle installation af solsystemet var næste skridt, og jeg blev heller ikke skuffet her. Installationsteamet arbejdede hurtigt og ordentligt, samtidig med at de altid overholdt de højeste kvalitetsstandarder. Det var tydeligt, at teknikerne fra ProSolar havde stor erfaring og ekspertise inden for solenergi. De afsluttede installationen på ingen tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg var især imponeret over udvalget af moderne solpaneler fra Huawei. Kvaliteten af disse moduler er i top, og de giver effektiv energiproduktion. Derudover styres systemet via en brugervenlig app, der gør det muligt for mig at overvåge dets ydeevne når som helst. Appen er ikke kun intuitiv, men giver også nyttige oplysninger om driften af mit solsystem.

Det, jeg værdsætter mest, er dog den løbende støtte efter købet. ProSolar tilbyder fremragende eftersalgsservice uden ekstra omkostninger. Teknikerne overvåger systemet døgnet rundt, så jeg aldrig behøver at bekymre mig om potentielle problemer. Skulle der opstå spørgsmål eller tekniske problemer, er det kompetente team hos ProSolar altid klar til at hjælpe. Denne støtte efter købet er et afgørende aspekt for mig, der understreger virksomhedens professionalisme og giver mig tryghed.

Afslutningsvis kan jeg varmt anbefale ProSolar til alle, der overvejer at installere et solsystem. Kombinationen af ekspertvurdering, hurtig installation, højkvalitetsprodukter og førsteklasses eftersalgsservice gør virksomheden til en fremragende udbyder. Jeg er fuldstændig tilfreds med min beslutning om at vælge ProSolar og er glad for at bidrage til brugen af vedvarende energi. Mit solsystem fungerer nu perfekt, og jeg er sikker på, at jeg også har truffet det rigtige valg med ProSolar for fremtiden.

5 juin 2025

Hej Jens

Tusind tak for din grundige og varme tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med ProSolar, og at både rådgivning (Fabian), installation og support har levet op til dine forventninger.

Vi sætter især pris på dine rosende ord om Lone og vores installationsteam – det er medarbejdere som dem, der hver dag gør en forskel for vores kunder. Det glæder os også at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af Huawei-solpanelerne og den brugervenlige app.

At du fremhæver vores eftersalgsservice som et afgørende element i din oplevelse, gør os særligt stolte – vi lægger nemlig stor vægt på at være der for vores kunder hele vejen, også efter installationen. Dette har været en essentielt fundament over vores nylige omstrukturering.

Tak fordi du valgte ProSolar, og fordi du er med til at fremme den grønne omstilling. Vi står altid klar, hvis du skulle få brug for os fremover.

Teamet hos ProSolar

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra. De kom med et godt tilbud. De var rigtigt hurtige og effektive til montagen. Og systemet virker upåklageligt.
Men jeg vil anbefale at de bliver endnu bedre til at afgive deres tilbud. Vi havde faktisk fået accepteret et tilbud med flere solpaneler end der var plads til. Det gennemskuede deres montør med det samme, da han dukkede op. Det var lidt ærgerligt at det ikke blev opdaget tidligere. Men alt i alt en rigtig god oplevelse.

10 juin 2024

Kære Martin

Tusind tak for din varme anbefaling og de pæne ord om både tilbud, montage og systemets drift – det glæder os virkelig at høre, at du overordnet har haft en god oplevelse med os.

Samtidig takker vi for din konstruktive feedback omkring det oprindelige tilbud. Du har helt ret – det burde selvfølgelig være opdaget tidligere i processen, og det tager vi med os som en vigtig påmindelse om at sikre endnu bedre koordinering mellem rådgivning og opmåling fremover.

Vi sætter stor pris på din ærlighed og på, at du tager dig tid til at dele både det gode og det, vi kan forbedre. Det er netop den slags tilbagemeldinger, der hjælper os med at blive endnu skarpere.

Tak for tilliden – og rigtig god fornøjelse med dit anlæg ☀️

Teamet hos ProSolar ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Fortsat tilfredshed med 10 kWh solcelleanlæg…

Efter køb af et 10 kWh solcelleanlæg for 2 1/2 år siden, vil jeg kun bekræfte vores store tilfredshed med anlægget. Samtidigt er det betryggende, at firmaet hvert år kontakter os for at høre, om vi (fortsat) er tilfredse.

5 juin 2025

Hej Jan
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det glæder os meget at høre, at du fortsat er tilfreds med dit solcelleanlæg — og at du værdsætter vores løbende opfølgning.
Vi ser frem til fortsat at have dig som glad kunde mange år frem.
De bedste hilsner,

Professionel vejledning

Har kun positivt og sige om Prosolar Aps.
Min kontakt med Fabian var hele vejen positiv,
Han yder en meget professionel vejledning omkring solceller, og kan varmt anbefales

25 mai 2025

Hej Inger,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!

Det glæder mig særligt, at du har oplevet rådgivningen som professionel og positiv. Hos ProSolar lægger vi stor vægt på ærlig og grundig vejledning, så du som kunde føler dig tryg og velinformeret hele vejen.

Tak for din tillid – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

God begyndelse, dårlig mindste og god afslutning

Fik installeret et anlæg i august sidste år. Alt spillede med god service, imødekommen sælger som gør det ekstra. Montering af anlæg og efterfølgende drift går uden problemer.

Men nu, 9 måneder efter hvor jeg har anskaffet el bil, selv investere og får monteret en Huawei charger opstår problemerne.
Det er ikke muligt selv at tilkoble ens nye charger til ens solcelleanlæg uden at ProSolar skal have en mand ud.

De vedkender at det er mit anlæg, men jeg har ikke råderet over det med mindre jeg bestiller en tekniker.

Kommunikation om vilkår for yderlig tilslutning af enheder var ikke tydelig i den indledende fase, som medvirkede til frustration.
Det er klart et udviklingspotentiale som der skal være fokus på fra ProSolar.

Efter flere dialoger frem og tilbage er vi kommet frem til en fornuftigt løsning på udfordringerne så systemet nu køre uden problemer.

16 mai 2025

Kære Michael

Tak for din anmeldelse og for at dele både dine gode og udfordrende oplevelser med os.

Vi er glade for at høre, at installationen af dit solcelleanlæg og den efterfølgende drift har fungeret upåklageligt, og at du har oplevet en imødekommende og engageret service i starten – det betyder meget for os.

Vi er samtidig kede af, at der opstod en misforståelse i forbindelse med integrationen af din Huawei-lader. Vi forstår, at det skabte frustration, særligt når kommunikationen ikke oplevedes som klar nok. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi har taget det til os.

Vi er dog glade for, at vi fik løst problemet sammen, og at dit system i dag fungerer som det skal. For at sikre os, at alt fortsat kører som forventet, har vi forsøgt at kontakte dig telefonisk flere gange over de seneste uger – uden held. Vores intention var blot at lave et hurtigt kontrolopkald og sikre os, at du stadig er tilfreds.

Skulle du stadig have spørgsmål eller behov for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe.

Teamet hos ProSolar

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg opsøgte vejledning og information…

Jeg opsøgte vejledning og information om installation af solceller og blev mødt af en grundig og sober dialog.
Selvom jeg for nu har valgt at udskyde investeringen, er jeg blevet klogere gennem snakken med Fabian hos Prosolar og tænker, at det er hos dem, jeg vil handle, hvis det bliver aktuelt.

20 mai 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om dialogen med Fabian. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt vejledt – også selvom beslutningen om solceller er sat på pause for nu.

Vi lægger stor vægt på ærlig, grundig rådgivning uden salgs­pres, og det glæder os at høre, at du har fået noget ud af samtalen. Du skal være mere end velkommen hos os, hvis og når du vælger at tage næste skridt.

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening og god vejledning.

Fik god vejledning og installation som aftalt. Blev også informeret om konsekvensen af at installere to ladere, hvor hovedsikringen ude ved vejen ikke kunne bære strømmen og info om pris på at øge sikringsstørrelsen.

2 mars 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Vi er glade for at høre, at både vejledningen og installationen levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os at give ærlig og fyldestgørende information – også når det gælder tekniske begrænsninger som kapaciteten på hovedsikringen.

Vi sætter pris på din tillid og håber, du får stor glæde af løsningen.

Professionel vejledning

Jeg oplevede god & konstruktiv vejledning i forbindelse med dimensioning af skræddersyet solceller anlæg. Villads hjalp os med vejledning, og lyttede af vores specielle ønsker.

14 mai 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder mig rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med Villads, og at I følte jer hørt og godt vejledt i processen. Vi ved, at hvert solcelleanlæg skal tilpasses det enkelte behov – og det betyder meget for os, at I oplevede rådgivningen som både konstruktiv og professionel.

Tak fordi I valgte ProSolar 🌞

Tak for forstålse

Tak for forståelse og professionel dialog

Hej Fabian,

Mange tak for din venlige mail og for den positive tilgang til vores dialog om solcelleløsningen. Vi sætter stor pris på den åbne og informative kommunikation gennem hele processen, samt den respekt, I har vist for vores beslutning om ikke at gå videre i denne omgang.

Vi vil helt sikkert huske jeres engagement og ekspertise, hvis vi i fremtiden genovervejer mulighederne for solcelleanlæg.

I øvrigt er vi meget tilfredse med den service og rådgivning, vi har modtaget, og ønsker jer al succes med jeres fortsatte arbejde.

Ebrahim

9 mai 2025

Kære Ebrahim,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder mig, at du har oplevet dialogen med Fabian som positiv og respektfuld. Hos ProSolar lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og ordentlighed – også når kunder vælger ikke at gå videre. Vi har stor respekt for jeres beslutning og sætter stor pris på jeres anerkendelse af både rådgivning og service.

Skulle I en dag genoverveje solceller, står vi altid klar til at hjælpe jer videre.

Alt det bedste til jer!

Venlig og imødekommende

Selv om vi ikke købte i første omgang var de venlige og behandling og var ikke anmassende

5 mai 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du oplevede dialogen med os som venlig og uden pres. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt behandlet – uanset om man vælger at købe eller ej.

Du skal være hjertelig velkommen tilbage, hvis du en dag vil tage dialogen op igen.

Jeg kan varmt anbefale ProSolar

Jeg kan varmt anbefale ProSolar. Fra første kontakt har hele forløbet været professionelt, trygt og utroligt effektivt. Rådgivningen var ærlig og kompetent, og jeg følte mig godt informeret hele vejen.

Montørerne kom som aftalt og anlægget blev færdigmeldt uden problemer, og jeg var løbende opdateret om næste skridt i processen. Det hele blev afsluttet til tiden – og anlægget producerer allerede strøm som forventet (faktisk lidt over).

Bonuspoint for den brugervenlige app og muligheden for intelligent styring via EMMA. Jeg føler virkelig, jeg har fået en moderne og fremtidssikret løsning.

3 mars 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din varme anbefaling og den grundige tilbagemelding – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret hele vejen – fra første kontakt til det færdige anlæg. Vi gør os umage for at levere både høj faglighed og god service, så det glæder mig at høre, at det er lykkedes.

Skønt at EMMA og appen allerede gør gavn – og fantastisk at høre, at anlægget leverer lidt over forventning!

Tak fordi du valgte ProSolar 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Som privatkunde var det vigtigt for os…

Som privatkunde var det vigtigt for os at finde en leverandør, vi kunne stole på – og det fandt vi i ProSolar. Hele forløbet har været præget af gennemsigtighed, god kommunikation og dygtig rådgivning.

Fra det første møde blev vi guidet igennem vores muligheder med en rådgiver, der virkelig forstod både vores behov og økonomi. Der var ingen pres, kun ærlig og faglig stærk vejledning, hvilket gjorde os trygge ved at træffe beslutningen.

Selve processen – fra bestilling til installation – forløb helt problemfrit. Vi blev løbende informeret, og alle deadlines blev overholdt. Installatørerne var punktlige, høflige og efterlod det hele pænt og ordentligt.

Nu står vi med en flot og effektiv solcelleløsning, som vi er virkelig glade for. Vi føler, vi har fået en samlet løsning, hvor både produkt og service har været i top.

Vi kan kun anbefale ProSolar til andre private, der ønsker en god og tryg oplevelse med solceller.

1 avril 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse Mona – den betyder virkelig meget for os!

Det glæder os at høre, at I har følt jer trygge og godt vejledt gennem hele forløbet. Vi lægger stor vægt på netop gennemsigtighed, faglighed og ærlig rådgivning, så det er fantastisk at få bekræftet, at det er sådan, I har oplevet os.

Vi er også glade for, at både processen og installationen har levet op til jeres forventninger – og ikke mindst, at I er tilfredse med jeres nye solcelleløsning. Det er præcis den slags feedback, der motiverer os i hverdagen.

Tak fordi I valgte ProSolar – og for at anbefale os videre. Det sætter vi stor pris på!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse. Jeg har købt et anlæg og kablerne på taget er smeltet. Jeg prøver at ringe, men kan ikke komme igennem.

28 mars 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest: Vi er kede af at høre om din oplevelse, som vi aldrig har været ude for før.

Det lyder som et alvorligt problem, og derfor sendte vi en elektriker forbi dig i går for at hjælpe med udbedring og identificering af problemet.

Anne fra ProSolar

Solceller

Efter næsten 5 måneder uden kontakt har de endelig kontakte os og der er fundet en rimelig løsning og dette er vi glade for.
Solcelle systemet fungerer perfekt og vi er glade for det.
Vi er dog stadig lidt irriteret over at når der er lavet en aftale om noget så gjorde de noget andet og når man så prøvede og kontakte dem så kunne man aldrig komme igennem på tlf en og det virkede som om at der blev lagt på

24 février 2025

Stor anbefaling herfra...

God kommunikation med Prosolar hele vejen - selv ved en e-mail-forespørgsel søndag eftermiddag blev besvaret indenfor en time.
Super professionelle og behagelige tømrere/elektrikere, der lavede et rigtig flot arbejde.
Appen er meget informativ og giver et godt overblik over produktion, forbrug m.m.
Kan kun anbefale Prosolar.

12 février 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tak for din flotte anmeldelse, Thomas! 🌟 Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – selv på en søndag! 😊 Vores team gør altid deres bedste for at levere professionelt arbejde og god service, så det betyder meget at høre, at det blev værdsat. Skønt at du også er glad for appens funktioner!

Tak fordi du valgte ProSolar – vi ønsker dig masser af solrige dage! ☀️🔋

Mvh.

God proaktiv service

God proaktiv service. Rimelig pris. Hurtig professionel installation!

20 janvier 2025

Réponse de Prosolar ApS

Tak for din anmeldelse, Ebbe! 🌟 Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som proaktiv og professionel – og til en rimelig pris! Vi stræber altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder.

Tak fordi du valgte ProSolar! ☀️🔋

Mvh.
Anne fra Team ProSolar

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus