Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde fået tilbud på udbygning af vores anlæg. Overførte det aftalte beløb da arbejdet skulle udføres aflyste de pga sygdom. Ny date blev aftalt til 8 dage efter men der kom ingen og samme dag var fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu haft anlægget fra ProSolar som består af Huawei komponenter samt Sunpower performance 7 paneler, i lidt over 3 måneder og må sige det køre bare. Emma styringen indkøber strøm i de billige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde Dennis på besøg som skulle se på vores forhold, så vi kunne få sat et solcelleanlæg op. Han var utrolig dygtig og professionel. Dejligt at møde et menneske, som har styr på tingene. Alt blev... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter et langt forløb med mange Firmaer valgte jeg Prosolar da de var det eneste der ikke kun tænkte på pris. Pris er ok men en god snak om afstemning at hvilken kvalitet man går efter. En montage... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  2. Fournisseur d'énergie verte
  3. Société d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

ProSolar har stor erfaring inden for solcelleløsninger og leverer kvalitetsløsninger til både private og erhvervskunder. Vi tilbyder en komplet pakkeløsning, der dækker alt fra beregning og design til levering af paneler, montage og elinstallation. Ved kun at anvende vores egne uddannede fagfolk, der er specialiserede i solcelleanlæg, sikrer vi et højt niveau af dygtighed og ekspertise. For vores erhvervskunder tilbyder vi skræddersyede solcelleløsninger, der passer til virksomheder af alle størrelser. Uanset om du driver en mindre virksomhed eller en større organisation, kan vi hjælpe dig med at reducere energiregningerne og øge bæredygtigheden. En investering i solceller er både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig, da det reducerer driftsomkostningerne og sikrer langsigtede besparelser. Vi tager os af al myndighedsbehandling, så du kan nyde en problemfri grøn omstilling. Hvis du søger en æstetisk, bæredygtig og økonomisk fornuftig energiløsning, er ProSolar dit sikre valg

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for at kunne anmelde min…

Jeg er glad for at kunne anmelde min solcelleinstallation.

Hele processen var en positiv oplevelse. Installationsholdet var professionelle, effektive og kyndige. De sørgede for, at alle paneler blev korrekt monteret og forbundet til vores eksisterende elnet. Solcelleanlægget fungerer fremragende og producerer en betydelig mængde ren energi, hvilket har resulteret i en markant reduktion af vores elregning.

Kundeservice var også gode, og de besvarede alle vores spørgsmål og fulgte op med os efter installationen.

Jeg er meget tilfreds med min solcelleinstallation af privatanlæg og vil varmt anbefale det til andre, der ønsker at drage fordel af solenergi.

29 juin 2023

Réponse de Prosolar ApS

Tilfreds fra A til Z, så kan vi da ikke bede om mere. 1000 tak for at tage dig til til at anmelde os :-)

Prof og nem service

Prof og nem service - og performer som lovet, så anbefaling her fra

29 juin 2023

Réponse de Prosolar ApS

Tak fordi du valgte os til din solcelleinstallation og for at dele din oplevelse!

Solceller

Alle tiders kan anbefales

13 juin 2023

mange tak :-)

solcelleanlæg fra Prosolar

Jeg valgte Prosolar som leverandør til mit nye hybridanlæg, bla fordi solcellerne er helt sorte og ikke reflekterende.
Firmaet startede om morgenen, med montering af solcellerne på taget.
sidste på dagen kom teknikkerne og monterede inverter og batteri.
Anlægget fungerer perfekt, jeg er meget tilfreds
mit anlæg er 6,5 kw med batteri på 5 kw

27 mars 2023

Réponse de Prosolar ApS

Hurtig og professionel ekspedition. Tak for din anmeldelse!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus