Rafn Larsen Automobiler, Ballerup Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt to biler hos Rafn-Larsen. Det er aldrig tvivl om aftaler og de er altid venlige og imødekommende. De ved hvad de sælger og værkstedet er til at stole på. Når tid er, køber vi nok endnu e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utrolig venlig betjening

Utrolig venlig betjening. Virkelig god service. Vi skulle se på en brugt bil, de havde gjort den klar til vi kunne prøve den. Vi købte bilen. Afhentning var også helt i top, bilen var ny serviceret, olien skiftet, selv om det ikke var tid. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en behagelig oplevelse.

10 octobre 2025

Meget fin kundeoplevelse

Meget fin kundeoplevelse. Søgte vejledning i forbindelse med et potentielt problem med min MX-5. Salgschefen kunne i princippet nemt have været afvisende, men var hjælpsom og gav gode råd. Kigger forbi næste gang jeg skal have bil.

5 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

1 stjerne, 1 stjerne for meget!

Efter 5 år med Mazda, så er det slut nu.
Flere dårlige oplevelser med værkfører..

Min Mazda 3, har headup display, det stykke plastik som sidden hen over, er smeltet i sommervarmen. Det er endt med at det nu har en virkelig irriterende knirke/rasle lyd konstant.
Jeg ringer derfor til værkstedet for at høre om der er noget reklamation som dækker, da det er en meget kendt fejl.
Jeg får fat i en værkfører, fortæller ham om problemet, og fortæller at jeg har læst at mange har fået det skiftet på garanti, selvom bilen er mere end de 3 år, og netop fordi det er en meget kendt fejl.
Hans svar, bilen er jo mere end 3 år, så selvfølgelig er der ikke garanti. jeg spørg så hvad det vil koste at få skiftet dette. Han fortæller at han ikke kan oplyse prisen, da han skal se hvad der er galt. jeg fortæller igen at det er det stykke plastik som sidden henover, der er smeltet og tydeligt kan mærkes, så det er KUN det jeg ønsker en pris på. Igen er hans svar at han skal se det før han kan give en pris.
Jeg prøver igen at fortælle det KUN er det stykke plastik jeg skal ha en pris på, intet andet. men det vil han ikke oplyse mig om.
Jeg siger så at jeg vil prøve at ringe til et andet værksted for at få en pris, og hans svar- SMIDER RØRET PÅ!

Jeg sidder helt paf tilbage og tænker, hvordan kan man være et firma som skal leverer god service, tjene penge på kunder og så gøre sådan?!

Jeg er ihvertfald 100% færdig med at bruge det værksted, og med Mazda!

Så 0 stjerner herfra!
Og endnu en dårlig historie/oplevelse at fortælle til andre som overvejer Mazda og det værksted.

26 août 2025

Hej Mickey,
Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse herude, og stort set alle andre steder du også har anmeldt på Trustpilot.

Det er ærgerligt at du bliver utilfreds over at vi ikke må besigtige opgaven før vi kan komme med et tilbud på den. Det er simpelthen for risikabelt at slynge priser ud på noget vi ikke har haft inde på værkstedet, så vores uddannet personale nøjagtigt kan fastslå hvad der skal repareres.
Vi har meget dårlige erfaringer med folk der selv har Googlet eller Youtube't sig frem til hvad det kan være, for så at opleve når bilen kommer ind, skal have lavet noget helt andet eller yderligere arbejde end først antaget.
Af denne årsag vil vi gerne selv diagnosticere fejlen og komme med et bud på hvad opgaven vil koste at få udført.
Det beder vi dig venligst respektere.

Desværre udløber fabriksgarantien efter 3 år, så vi kan ikke tilbyde at udbedre fejlen under garanti.
Men vi vil meget gerne hjælpe med en præcis pris og en løsning, hvis du lader os vurdere bilen konkret.

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet vanskeligheder og følelsen af dårlig service.
Vi beklager oprigtigt, at samtalen ikke levede op til dine forventninger, og at du fik følelsen af, at vi "smider røret på". Det er bestemt ikke vores standard.

Kan du sende os en mail til info@rafn-larsen.dk eller ringe på 44771500, så finder vi et tid, der passer dig — og sikrer, at du får både klarhed og kvalitet.

Super tilfreds

Har fået service og repareret en bule - der blev leveret over forventning, og hurtigt og jeg er super tilfreds :)

14 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik min Isuzu ind på værksted Torsdag…

Fik min Isuzu ind på værksted Torsdag den 28. november om morgenen hvor den var gået i nødprogram, de tog den hurtig ind og fortalte det var en pumpe til turboen de ville med det samme kontakte Isuzu da der er garanti på den. Jeg måtte derefter lade bilen stå og de fortalte de vil tage den hurtigst muligt. Fik endelig kontakt med dem tirsdagen efter hvor de fortalte dele var bestilt og garanti i orden. Derefter venter jeg til om torsdagen den 5. december om eftermiddagen ringer jeg op og får fat i dem de fortæller mig der er op til 3 ugers ventetid på værksted. Da min bil er leaset får jeg fredag morgen den 6. december mit leasing selskab til og ringe op til dem, de kan så fortælle der ikke er taget hånd om bilen og dele ikke er bestilt hjem som de tidligere har forklaret. Derefter er min bil blevet hentet og kørt til andet værksted hvor den kan tages med det samme. Hvorfor skal i lyve en op i hovedet og komme med 117 forklaringer det er den dårligste service jeg til dato har fået, samt de er på ingen måde service minded, jeg kommer aldrig til og sætte mine ben på dette værksted, så minus stjerner herfra

28 novembre 2024

Hej Bo,
Jeg vælger personligt selv at vende tilbage på denne anmeldelse, da jeg har været inde over forløbet fra start til slut, og jeg har ikke den samme oplevelse af forløbet som du beskriver.

Du ankommer med en bil der ikke kan køre, Torsdag 28. November tidlig morgen, hvor du bliver oplyst om at vi har mellem 2-3 ugers ventetid på værkstedet, men at vi vil forsøge at finde et hul til dig for at diagnosticere fejlen.
Meget kort tid efter samme dag, får vi sat vores tekniker på din bil, som kan diagnosticere sig frem til fejlen, som vurderes vil være dækket af Isuzu fabriksgaranti.
Vi bestiller reservedelen på en hasteordre, og aftalen herfra er, at vi ringer til dig, så snart vi modtager reservedelen.
Inden du forlader os, bliver du mindet om, at vi (stadig) har 2-3 ugers ventetid, men med samme besked om at vi gerne vil prioritere din bil såfremt vi får et hul i kalenderen.

Vi får bestilt delene på en hasteordre, og i dagene efter oplever vi adskillige opkald fra både dig & dit leasingselskab, om hvor langt vi er med din bil - på trods af grundig information om forløbet.
Vi oplyser både dig og leasingselskabet (igen), at vi først kan give en status når reservedelen modtages og at vi beder jer have tålmodighed indtil vi har nyt til jer.
Det virker til at du og dit leasingselskab har snakket forbi hinanden, da i begge to hver dag ringer til os og presser unødvendigt på.
Efter en uges tid, får vi en meget uhøflig medarbejder fra dit leasingselskab i røret som mener han aldrig nogensinde har oplevet så dårlig service.
Jeg tror han glemmer, at vi i ugen op til denne sag, modtog en af deres andre biler med vejhjælp, hvor vi ringede til kunden få timer efter samme dag(!) og meddelte at han kunne hente sin bil.

Dbh Ivan
Rafn-Larsen Automobiler

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige haft bilen på værksted ang…

Har lige haft bilen på værksted ang kabineblæser, det var en større operation, tænk, de kørte mig hjem og hentede mig da den var færdig, (bor i byen) den service har jeg aldrig fårt andre steder, mange tak til Rafn-Larsen Automobiler,,
Mvh Jørgen Tange.

9 octobre 2024

Hej Jørgen,
Vi takker for den pæne anmeldelse. Det varmer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt værksted og søde mennesker

Vi købte ny bil med service- og reparationsaftale og altid haft god gavn af service delen. Forleden lyste en advarselslampe og bilen blev kort efter hentet af vejhjælp. De ringede et par timer senere og fortalte hvad der var galt (dækket af reparationsaftale) og at vi kunne hente den dagen efter. God og hurtig service samt søde mennesker.

13 septembre 2024

Hej Marc,
Tak for den flotte anmeldelse, det var pænt af dig at give dig tid til at skrive et par linjer om din oplevelse.

De overholder tider

De overholder tider, dejligt personale, go' kaffe. Anbefales hermed.

28 août 2024

Hej Michael,
Tak for positiv feedback!

Ikke i orden service

Ikke i orden service, kommer ikke til anbefale eller bruge dette til service eller reservedele igen, ringer ikke igen selv om de siger de ringer så må ringe flere gange på dagen for at kunne bestille en ting som åbenbart en anden ikke kunne tag over og gøre, og spørger om pris med moms kunne de så eller ikke finde ud af, så bøvlet når man for en forkert pris og men har anden til at hente typisk når det ikke en selv der hente og kommer med korrekte oplysninger og pænt ligeglad når man ringer…

25 juillet 2024

Kære Christian,
Tak for din anmeldelse
Vi er naturligvis kede af din oplevelse og især din bedømmelse af os som vi ikke finder helt rimelig. Din reaktion sker nok mest fordi du er ny kunde i huset og ikke kender os og dermed ikke ved at vi altid har de bedste intentioner og knokler det bedste vi kan for at gøre kunden tilfreds. Og skulle der være noget, ja så kommer man bare tilbage til os. Så drøfter vi det og løser det sammen.
Vores oplevelse af forløbet: Du har talt med vores værkfører og efterfølgende flere gange med Frederik i Reservedele. Du var ikke tilfreds med udgiften til reservedelen til din Subaru selvom du fik en fin rabat. Vi er enige i at Frederik for overskuelighedens skyld burde have oplyst prisen med momsen indregnet og ikke bare sige 2900 kr plus moms. Det kan godt misforståes og det har vi taget til os. Efter mange samtaler ønskede du ikke varen i første omgang men ringede næste dag efter lukketid hvor vores værkfører svarer ,men ikke kunne bestille varen hjemmefra (når han tager telefonen er det mest hvis der skulle være et nedbrud der kan afhjælpes).
Vi har fuld forståelse for at det altid er ubelejligt og ærgerligt når noget i bilen går i stykker og koster. Du spurgte om delen kunne bestilles i færre dele (for at gøre det billigere antager vi), men når der er tale om et (1) varenummer, er det ikke noget vi som forhandler kan ændre på.
Du har nu fået din reservedel og vi håber at alt går godt herfra. Vi håber at du skifter mening og giver os alle en chance mere sammen Det fortjener vi, så du, forhåbentligt, vil kunne ændre den beskedne ene stjerne til noget bedre 😊. Du skal i hvert fald være velkommen.
Med venlig hilsen Kenneth Rafn-Larsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og effektiv service

Super god og effektiv service. Jeg fik en motorfejl i Sverige, og efter hjemtransport tog værkstedet meget venligt og kompetent mod bilen, og fik den repareret med kort varsel midt i sommerferien.

24 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus