Fin service hvor de pænt ringede op og fortalte hvad der skulle laves og hvad det ville koste. Alt var som det skulle være og de var flinke og servicemindede
Lisez les avis des autres
I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Voir plus
Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Voir plus
Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.
Coordonnées de contact
Energivej 16, 2750, Ballerup, Danemark
- info@rafn-larsen.dk
- www.rafn-larsen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Ja så har jeg været ude og få min radio…
Ja så har jeg været ude og få min radio opdateret da dén ikke rigtigt ville modtage. En stor tak til service og reservedele afdelingen hos rafn-larsen 👍😎😀

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Har fået lavet en "større" autoskade på…
Har fået lavet en "større" autoskade på min CX5 efter et ordentlig kys med en anden bil.
Bilen blev afleveret som aftalt. Lånebil stod klar.
Sluttelig da bilen var klar blev den kørt mig i møde og vi kunne bytte bil på vejen. (jeg kunne ikke nå at komme forbi værksted inden fyraften) og lånebil kørt retur. Det er da service der vil noget.
For øvrigt vældig rare og imødekommende personer der tager imod. Kunden er i centrum.

Ikke godt nok, Rafn-Larsen Automobiler
Det er med blandede følelser, at jeg desværre ser mig nødsaget til at offentliggøre denne anmeldelse af Rafn-Larsen Automobiler.
Jeg har været fast kunde i adskillige år, og jeg vil gerne understrege at det er min oplevelse at medarbejderne normalt altid er flinke, rare og imødekommende – specielt så længe alting er som det skal være.
Men… Desværre oplever jeg nu at noget som minder om at kortsigtet grådighed, sættes over ønsket om at fastholde loyale kunder i butikken.
Værksted:
Oplevelsen er at priserne er skruet voldsomt op, samtidig med at man får fornemmelsen af at præcision og omhyggelighed, gradvist er erstattet af overspringshandlinger og superoptimering af kortest muligt faktisk tidsforbrug, faktureret til absolut højest mulige pris.
Igennem årene har mine biler f.eks. altid fået bremserens / -smøring som kræver adskillelse, inkluderet i samtlige serviceeftersyn, til væsentligt lavere priser end i dag, hvor man end ikke gør sig den ulejlighed, at afmontere hjulene som en del af et serviceeftersyn. Bremser er nu nedprioriteret til en visuel inspektion, hvor en mekaniker kaster et blik på dem, gennem hullerne i fælgene. Dette er bekræftet af værkfører Kenneth Dueholm, og spørgsmålet er så, hvor man ellers springer over hvor gærdet er lavest?
Det har efterfølgende vist sig at de værkstedskoder der anvendes til eftersyn af min bil, ikke er korrekte. Konkret viser det sig i at f.eks. timeforbrug er højere end det korrekte, jfr. Korrekte værkstedskoder, fra Mazda Danmark. Det højere tidsforbrug, bidrager til for høje regninger og forkerte værkstedskoder, bidrager til usikkerhed om, hvorvidt bilen nu også er serviceret efter Mazda’s forskrifter for præcis denne bil.
Disse ting, kombineret med dialoger med værkføreren, bidrager til tvivl og skaber mistillid til den udførte servicering af bilen hos Rafn-Larsen Automobiler.
Værkføreren Kenneth Dueholm har ved flere lejligheder, medgivet at min seneste faktura er for høj (Ca. 5.400,- for et lille eftersyn), og han har flere gange lovet at udstede en kreditnota, så det seneste 60.000 km eftersyn skulle komme ned i et realistisk leje, dog uden endnu at have sat præcist beløb på, hvor stor en kreditnota, der er tale om. Jeg har ikke forsøgt at formulere krav til størrelsen af kreditnotaen, selvom jeg selvfølgelig har en holdning til det.
Jeg har nu i mere end 3 måneder, både via mails, ved personligt fremmøde og via telefonopringninger, forsøgt at få afsluttet denne sag, omkring den lovede kreditnota.
Når jeg ringer eller møder op, får jeg en sludder for en sladder, uden konkret indhold.
Når jeg sender en mail, så ignoreres jeg, hver eneste gang. Jeg får simpelthen ingen svar.
Min ellers ret lange tålmodighed, er nu brugt op, og jeg har erkendt at man har valgt at løbe fra løftet om en kreditnota. Min seneste mail, indeholdt blot det simple spørgsmål, om jeg ville få en kreditnota, eller om jeg ikke ville få en kreditnota – dette uden krav eller ønsker om andre supplerende kommentarer. Også dette simple spørgsmål, bliver ignoreret.
Jeg ville gerne have anmeldt bilbutikken også, men tyrustpilot tillader ikke tilstrækkeligt mange karakterer, og jeg kan ikke skrive 2 anmeldelser
--------
Svar til Rafn-larsen Automobiler.
Hvis Kenneth Dueholm siger at han ikke har lovet en kreditnota, så er han fuld af LØGN, hvilket min hustru kan bevidne. han har gentaget det mindst 3 gange, hvor han lovede lige at komme tilbage.
Tilbudet om afslag på næste regning, afviste jeg kategorisk, da det blev fremsat.
En værkfører må anses som ledende medarber så ledelsen er kontatetet.
Jeg giver også udtryk for at medarbejderne er flinke og rare, og alting kan gøres anderledes, men jeg fik NOK, og føler mig oprigtigt taget, snydt & forsøgt snydt (med en samlet prisdiff på ca. 65.000 i samme handel med samme financiering). Jeg hat mistet tilliden til værkstedet, og fastholder mit indtryk af overspringshandlinger til absurde priser.
Jeg mener oprigtigt at al kritikken er fuldt fortjent.

Serviceminded og effektivt værksted
Jeg har haft en god oplevelse af værkstedet efter min CX-3 fik en skade på bagkofangeren. Jeg blev mødt af et meget flinkt og serviceminded personale på værkstedet, der hurtigt fik repareret skaden. Kan klart anbefales.
Dejligt at få en fin og rengjort bil…
Dejligt at få en fin og rengjort bil tilbage efter de havde lavet den ny igen efter en bule. Tak. Vh. Per
Egentlig er tilfreds med servicet hos…
Egentlig er tilfreds med servicet hos dem, men nogle måneder efter hvert service ringer de og påstår at jeg ikke har betalt regningen. Når jeg siger at det har jeg, så svarer det, ja, så er alt fint. Jeg tror at de mangler lidt penge for at få årsregnskabet til at holde og så ringer de for st se om der er nogen der er dumme nok.
3 gange kan ikke være et tilfælde.
Selve servicet af bilen er 100% i orden og til tiden.

Tog 6 måned repere skade
Tog 6 måned repere skade.
Rigtig dårlig service,
rigtig dårlig kommunikation.
Vil aldrig anbefale
God oplevelse med første Mazda i familien
Første Mazda i familien blev købt efter en meget kompetent og tillidsvækkende sælger (Ivan) præsenterede os for en flot brugt CX-3.
Seriøs gennemgang af hvad CX-3 er for en bil samt finansieringsmuligheder.
Ved overdragelsen af bilen gav Ivan sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, så vi trygt kunne bevæge os ud på den første køretur.
Vi er stadig nogle dage efter leveringen overvældet over den gode behandling som gav ro i maven.
Kan varmt anbefale salgsafdelingen hos Rafn-Larsen.
Håber de næste års erfaringer fastholder lysten til at fortsætte i Mazda.
Skade tog 2,5 måned at reparere
D. 04.04. fik jeg leveret en ny Mazda MX 5. Få dage efter opdagede jeg, at venstre dør og forskærm havde en lysere stribe på hver side af samlingen mellem de to dele. Forhandleren reparerede fejlen, men det er ikke acceptabelt at modtaget en defekt bil, så kvalitetskontrollen var ikke i orden fra forhandlerens side.
D. 31.05. blev bilen påkørt i en rundkørsel og kørt til Rafn Larsen i Ballerup. Jeg fik oplyst, at værksteder ville vurdere skaden mandag d. 03.06. Efter 14 dagen stod bilen stadig uden for værkstedet. Til trods for gentagne telefoniske henvendelser skete der intet.
D. 28.06. besøgte jeg værkstedet igen. Værkføreren oplyste, at han nu skulle til at bestille reservedele, og at hverken pladesmed eller maler skulle have ferie. Sælgeren bekræftede, at der var kapacitet på værkstedet fra d. 01.07.
D. 15.07. besøgte jeg atter værkstedet og konstaterede, at reparationen endnu ikke var påbegyndt. Pladesmeden er lige kommet fra ferie, oplyste en kollega - værkføreren sagde, at han havde været syg. Værkføreren oplyser ligeledes, at der mangler et fjederben, men til Mazda importøren oplyser han en fælg - selv en lægmand ville kunne se, at den skulle skiftes, så jeg undrer mig over det sene bestillingstidspunkt.
Mazda importøren i Danmark blev kontaktet ca. midt i forløbet. Efter mit besøg på værkstedet d. 15.07. gik al kontakt via importøren, da jeg ikke ønskede at få flere ukorrekte informationer. Importøren sendte en mand ud til værkstedet ca. uge 31. Bilen forventes færdig i løbet af ugen.
Der gik dog yderligere ca. 14 dage og først d. 14.08. kunne jeg hente bilen, som så nydelig ud.
I taksator rapporten er reparationstiden sat til 8 arbejdsdage, men reelt blev den 2,5 måned. Dette er totalt uacceptabelt. Dette tillige med manglende kommunikation fra værkstedet - første opringning fra deres side var d. 05.08. - og mange fejlagtige informationer, når jeg selv søgte dem, gør, at jeg ikke kan anbefale værkstedet hos Rafn Larsen, Ballerup.

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Det er det bedste bilhus jeg har købt…
Det er det bedste bilhus jeg har købt bil i super flink sælger som har styr på tingene så jeg kan kun anbefale hvis man skal have en ny bil
Godt bilkøb Mazda CX5
Jeg har købt en Mazda CX5 hos Rafn Larsen og jeg har fået super god service.
Bilen blev leveret som aftalt og Ivan Djurisic ydede en ekstra indsat så familien kunne køre på skiferie i den nye CX5.
De bedste anbefalinger
Kasper

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Kæmpe tak til Rafn Larsen i Ballerup…
Kæmpe tak til Rafn Larsen i Ballerup for handlen af vores nye Mazda.
5 fortjente stjerner til Ivan Djurisic for en yderst kompetent og god service samt rådgivning inden vores køb. Han tog sig god tid til os inden og efter køb og kunne give os alle de svar vi havde brug for.
Jeg var hos fire forskellige forhandlere inden vores køb, men Ivan gjorde udslaget til vi valgte at handle hos Rafn Larsen i Ballerup.
De bedste anbefalinger skal lyde herfra.
/Thomas Carlsson

Bedre service fås ikke!
Bedre service fås ikke!
Jeg har netop hentet min helt nye Mazda 3 hos Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup, og tør godt at påstå, at bedre service findes ikke. Venligt personale, flotte biler og rigtig god betjening fra den indledende snak til og med afhentning af den klargjorte bil. Jeg kan kun anbefale denne Mazda forhandler.

Rigtigt godt bil køb
Rigtigt god service, ingen problemer med en god handel, kan anbefales til andre hvis de skal have en Mazda 😃
Jeg er rigtig glad for min nye Mazda 3😃😃

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
De har mine varmeste anbefalinger.
De har mine varmeste anbefalinger.
Vi har lige købt en cx3 crossover hos dem, og alt klappede og kørte lige efter bogen.
Super service og hurtig levering.

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Jeg har haft flere biler til rep og…
Jeg har haft flere biler til rep og Service hos Mazda Ballerup. Både med Mazda og andre mærker.
Rafn Larsen er og bliver mit foretrukne værksted - altid god Service :)
Både teknisk og kundeservice under al kritik.
Værkstedet modtog min bil til service og undersøgelse af rystelser ved nedbremsning.
De har skiftet dele, som ikke havde med problemet at gøre, men værre: de har skadet bilen på flere måder:
- efter besøget hos dem, begyndte bilen at ryste kraftigt ved almindelig kørsel
- en bundplade faldt af under kørsel
- et dæk blev mast, eller på anden måde skadet, så meget, at det ikke kunne balanceres og skulle skiftes ud.
Såvel det oprindelige problem som skaderne, som de har påført min bil, var jeg nødt til at få ordnet et andet sted.
Værkstedet ignorerer skriftlige henvendelser, mens de sender for høje regninger for arbejde, de ikke har lavet. For eksempel skulle servicen bl.a. omfatte påfyld af sprinklervæske - men 2 dage efter jeg modtog bilen, fyldt jeg selv en hel litter på. De vil ikke påtage sig ansvaret for de ekstra udgifter, besøget hos dem har medført, og man får ikke et svar, hverken på skrift eller tale.
Både det tekniske arbejde og deres håndtering af klage er under al kritik - jeg vil fremover holde mig på god afstand fra det værksted.
Jeg skulle have skiftet fra Sommer til …
Jeg skulle have skiftet fra Sommer til vinterdæk, hvilket for det første tog en hel time.. Et par dage efter var mit ene hjul helt fladt. Det viser sig så at ventilen er blevet bøjet under hjulskift og luften dermed løb ud. Da jeg konfrontere Mazda med dette og at jeg har måtte betale for afhentning af bil + reparation, er de totalt ligeglade.. har nu prøvet at kontakte dem en gang om ugen i over en måned. Uden andet svær end at de vil undersøge sagen. Mega dårlig service....
Topscore til Rafn Larsen ved køb af demobil
Efter 40 år med Nissan måtte vi vælge Mazda 6 for at få en god stationcar. Vi kom en fredag en halv time før lukketid og mødte en tillidsvækkende sælger med solid viden om bilen. Han gav sig god tid, og da vi efter en gennemgang og prøvetur havde besluttet os for at købe en demobil (som kun havde kørt 124 km), blev han en halv time efter lukketid for at ordne papirerne.
Da vi hentede bilen 4 sep. 2017 var den toptrimmet, og sælgeren tog sig tid til at gå alle funktioner igennem.
Så helt igennem en god start på et nyt Mazda eventyr. Topscore til Rafn Larsen.
L’expérience Trustpilot