RobotEksperten.dk Avis

3 374
TrustScore 2 sur 5

2,2

Bestilte min varer den 8 august og har stadigvæk ikke modtaget nogle varer ved ikke om det er et stort firma eller de bare enormt længe om at behandle ordrerne men jeg står og skal bruge det jeg har... Voir plus

Jeg har købt flere tilbehørs produkter til min dreame x40. Jeg modtog det hele et par dage efter jeg bestilte det. Alt virker som det skal, jeg har ingen anmærkninger overhovedet. Kan sagtens anbefale... Voir plus

Jeg bestilte reservedele til min iRobot j7+ modtager det som jeg tjekkede flere gange skulle passe til min støvsuger. Men gæt en gang - det passer ikke. Pakker det sammen og vil sende retur. Får... Voir plus

Jeg købte en vedligeholdelsespakke hos Robotexperten til min Dreame L40. Produktet var placeret under kategorien for Dreame L40 på hjemmesiden, så jeg havde naturligvis en forventning om, at det... Voir plus

1. Magasin d'électronique

À propos de RobotEksperten.dk

Informations provenant de diverses sources externes

RobotEksperten.dk er din danske leverandør af robotter til hjemmet. Vi har siden år 2008 leveret robotter til de danske hjem. Vi er eksperter indenfor vores område, og ønsker altid at give dig den bedste rådgivning. Du kan se hele udvalget på RobotEksperten.dk. Forhandler bl.a.: iRobot - Robomow - Neato - Gardena.

Bas

TrustScore 2 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 5 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 374)

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

ROBOTEKSPERTEN DÅRLIG SERVICE…

Vi har købt en robotstøvsuger via roboteksperten,
For det første var der ingen dansk brugsvejledning hvilken ikke stod nogen steder.
Da den pga div fejl blev sendt tilbage ( indenfor garanti) gik der 3 uger uden nogen form for information vi måtte selv tage kontakt til roboteksperten som efter flere mails frem og tilbage kunne sige at producenten havde sendt os en ny ...vi ventede og ventede og til sidst skrev vi en mail om at vi stadig ingen støvsuger havde fået ..efter endnu flere. Mails frem og tilbage kom det frem at den ( pakken ) var blevet væk ...og så undskylder roboteksperten og vil gi os en ny , men de har ikke flere af netop den robotstøvsuger, så de vil vende tilbage når der var/er nyt i sagen
Vi skrev så tilbage med en mulig løsning, men fik intet svar.
Vi skrev og vi ringede og lagde flere tlf beskeder om at en bestemt medarbejdere skulle ringe tilbage men stadig intet er sket.
Vi har nu for 2 dage siden skrevet at vi vil have pengene retur. Da vi har købt en ny .....vi har stadig ikke hørt fra ROBOTEKSPERTEN :-(

17 novembre 2022

Virkelig skuffet over deres service

Virkelig skuffet over deres service. Min robotstøvsuger har været i stykker flere gange under garantien. Det tager meget lang tid at få den repareret den bliver sendt til udlandet, og sidste gang fik jeg at vide at jeg selv skulle betale selvom den var under garantien. Siger den ikke var rengjort, men det ved jeg den er. De forlanger 2000 kr
Min anbefaling er aldrig at handle med dem !!!!

10 novembre 2022
Logo de RobotEksperten.dk

Réponse de RobotEksperten.dk

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager at du har haft problemer med dit produkt.

Vi hjælper naturligvis altid gerne med udbedring af fejl der opstår på robotten, dette gøres i samarbejde med vores autoriserede service værksteder.

I tilfælde hvor det konstateres at produktet ikke er korrekt vedligeholdt er det desværre ikke muligt at udbedre fejlen under reklamationsretten.

Derfor fremsendes et prisoverslag hvis man ønsker at få udbedret fejlen.

Vi gør vores bedste for at hjælpe alle kunder godt videre, og beklager at du ikke har været tilfreds med forløbet.

Med venlig hilsen
Julie
Kundeservice.

God hjælp til køb af produktet

God hjælp til køb af produktet. Uden hjælpen var sandsynligheden for at “købe forkert” en stor faktor.
Så ikke noget med at returnere og bytte.
Varen er lige i skabet.

22 octobre 2022

Modtog pakken efter 5 dagen

Modtog pakken efter 5 dagen selv om der står 2-4 dage på deres side.
Super nem at sidde op på appen. Produktet virker ubeklagelig og er positiv over hvad robotten kan gøre 👌🏽

16 octobre 2022

Aldrig handel ved roboteksperten

Aldrig handel ved roboteksperten. Det kan godt være det hele køre fint i forbindelse med handelen, men ligeså snart at ens produkt inden for garantien svigter, er du videresendt til fabrikanten og så stopper al fornuft hvor du er efterladt til at gentagne gange at skulle gentage dig selv at skidtet ikke virker. Man står med følelsen af at man taler med en robot som kun kan svare standard uden at du føler at dine rettigheder bliver efterlevet. Det er absolut sidste gang jeg handler her.

20 septembre 2022

Tager intet ansvar ved reklamation

Har for halvandet år siden, købt en Grouw robotplæneklipper. Udover den altid har haft en masse problemer (grundet den lave kvalitet) har den for nyligt fået den fejl, at den ikke kan huske de instillinger man sætter op. Det vil sige at den i stedet for at kører alle dage i 8 timer, kun kører de default 5 dage i 3 timer. Det kan min plæne ikke nøjes med, hvilket betyder jeg skal indstille den hver morgen. Ikke super smart, og tydeligt en fejl. Maskinen kan heller ikke huske den pinkode jeg har sat, eller opdateres efter producentens egen manual.

Jeg skriver derfor til roboteksperten, der på deres hjemmeside har følgende stående. "Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.", at jeg har problemer. Maskinen skal så sendes ind, men der er ingen forståelse for, at jeg ikke har en kasse og pakkefyld til en så stor og tung maskine, men får bare et råd om at få en kasse hos min købmand og at jeg kan putte et tæppe ned i kassen. Det ville for det første slet ikke leve op til den guide de har delt fra GLS om sikker fragt, men er også komisk at man føler at jeg skal ofre et tæppe på, at få fixet mit produkt. Faktisk ville jeg foretrække mine penge retur, grundet de mange andre problemer og udfordringer jeg har haft med den, men det har jeg allerede udelukket, baseret på andre anmeldelser og det at de kun vil have maskinen ind, uden oplader. Så mon ikke jeg bare får den tilbage halvt fixet, som alle de andmeldelser, der har problemer med deres støvsuger.

TLDR: Hvis jeg vil have min robotplæneklipper til reparation, må jeg selv smide 150-200 kr. på kasse og bobleplast, samt stå med ansvar og risiko for at der ikke sker den noget under transport. Jeg syntes det er for dårligt, at man ikke viser hensyn til, at der ikke er tale om en mindre genstand som en telefon eller lign. men en stor og tung plæneklipper. Det er desuden komisk at bede kunder bruge deres indbo til pakkefyld...

(Andmeldelsen opdateret efter det videre forløb)

29 septembre 2022

Overholder ikke deres reklamation

Jeg har haft købt en robotstøvsuger hos Roboteksperten, som er gået i stykker.
Efter 37 mails frem og tilbage hen over en periode på 9-10 måneder har jeg sendt min robot så mange gange at jeg ikke kan huske det præcise antal gange! På et tidspunkt fik den skiftet batteri hvorefter at den virkede som den skulle i et par uger, hvorefter at det var det samme igen. Jeg kan se at jeg langt fra er den eneste herinde som har haft den oplevelse med Roboteksperten. Nu er den blevet sendt ind igen, hvor de påstår igen, igen, igen... at der ikke er noget galt. De venter vel bare på at kunderne giver op

22 septembre 2022

Den er bare klasse

Den er bare klasse, bruger den primært i rum, hvor vovsen sover, så derfor sand og hundehår, men robotten klarer det super godt ;-)

22 septembre 2022