Svindåligt!!!!! Gör en beställning och får en bekräftelse! Och sen händer inte någonting!!! När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på m... Voir plus
otroligt otrevliga och dålig service Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säg... Voir plus
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Voir plus
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.
Suède
- www.robotexperten.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Reklamerade poolrobot
Kan tyvärr inte lämna nåt omdöme än då roboten ej fungerade. Reklamerade och hoppas att jag får en fungerande.
Mvh Kent Borg

Snabb leverans.
Lite lång väntan på batteriet men det…
Lite lång väntan på batteriet men det kan accepteras. Värre är det med vår robot och den så avlägsna servicen. När roboten ändå inte fungerar planerar vi att kasta ut den och istället inhandla en robot med nära och fungerande service.

Oseriöst företag
Detta företag skickar nu sina paket med pajasföretaget Budbee och dessa levererar inte till kunderna. Så man blir blåst på sina pengar för det man betalat.

Réponse de RobotExperten.se
Kan inte lämna något omdöme då det är…
Kan inte lämna något omdöme då det är 10 dagar sen jag beställde och jag har fortfarande inte fått varan

Snabbt levererat👍
Jag älskar min robot
Jag älskar min robot, men det som irriterande är att man inte kan ställa in osynliga väggar på själva roboten utan man måste köpa till någon liten maskin som ska stå på golven och hindrar dammsugaren att gå på vissa ställen. Min förra robot hade en sådan inställning i maskinen.
Snabb och effektiv hantering
Snabb leverans av produkt.
Snabb leverans av produkt.
Har haft en 70e förut sedan många år
Den har fungerat väldigt bra.Hoppas den nya
fungerar lika bra.
Kommunikationen mellan er och Postnord…
Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekräftelse står det lev 1-4 vardagar men det är inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom kan leverera när dom känner för det!!!
Har försökt få kontakt med er men inget svar där heller, kanske därför jag får detta, vem vet?

Snabbt o bra.
Roboten blev som ny den tar sig fram…
Roboten blev som ny den tar sig fram överallt nu,men varför inte ha såna hjul på från början
😎
Enkel och smidig handläggning
Enkel och smidig handläggning. Leveransen kom dessutom på utlovad tid! Levererat till dörren. Mycket smidigt!
Jag är nöjd med både pris
Jag är nöjd med både pris, leverans och produktkvalitet.
Ingmar Lindahl
Dammbehållare 980
Snabb leverans allt funkade perfekt och våran 980:ia är också nöjd med sin nya dammbehållare.
Snabb leverans!
En savoir plus sur les différents types d'avis.