Roskilde Køreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Virkelig god køreskole. Jeg havde Cüneyt, som kørelærer. Han hjalp mig hurtigt i mål med kørekortet og bestod også begge prøver i første forsøg. Fik en helt fair mængde af ekstra køretimer, blev... Voir plus

Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Voir plus

Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rig... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

336 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg havde Cuneyt som kørerlærer

Jeg havde Cuneyt som kørerlærer, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Han var meget rar, tålmodig og støttende og hjalp mig hele vejen igennem forløbet og han var altid god til at forklare tingene på en måde, så man forstod det. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Takket være Cuneyt.

27 janvier 2026

Virkelig god køreskole

Det er en virkelig god køreskole. Kørelæreren jeg havde, Cüneyt, var altid mega rar at snakke med og en virkelig god lærer. Det var altid nemt at lave aftaler om køretimer og det var altid en god oplevelse når jeg var ude at køre. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg og der er en stor tak til min kørelærer for at være en god lærer.

3 décembre 2025

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Undervisningen var lærerig, og jeg følte mig godt forberedt til min køreprøve. Min kørelærer, Anees, var dygtig og venlig, og han skabte en god atmosfære, hvor jeg følte mig tryg og motiveret til at lære. Jeg kan anbefale både køreskolen og Anees som kørelærer.

27 août 2025

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg havde Anees som kørelærer, som underviser på en måde, så alle forstår det.
Utrolig venlig og rolig kørelærer, som jeg klart kan anbefale!

Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Tak for en lærerig oplevelse.

24 juin 2025

Hvis i ønsker jeres kørekort skal tages…

Hvis i ønsker jeres kørekort skal tages et ordentligt sted så kan jeg 100% anbefale Roskilde køreskole, jeg fik glæden af at få Anees som min kørelærer og jeg må bare sige ham gør hans job til perfektion, han har en masse forståelse, godt humør og hjælper dig hele vejen igennem rejsen. Ikke andet end et kæmpe smil fra mig

15 mai 2025

Fremragende køreskole

Super flinke kørelærere, og god service. Kørte personligt med Anees, som var fantastisk en fantastisk kørelærer, hjalp mig med at komme igennem på ingen tid!

10 février 2025

Kan kun anbefale Roskilde køreskole 🙌🏼

Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten forsvandt lidt. Gav tryghed under kørslen, som gjord det meget behageligt at tage køre timer med Malik.

6 février 2025

Fantastisk forløb hos Roskilde Køreskole

Jeg har haft et fantastik forløb hos Roskilde køreskole, min kørelærer var Cüneyt. Han er en rigtig god kørelærer, han får en til at føle sig tryg ved at kører, og han er rigtig god til at sige tingene, så man forstår det bedre.

29 janvier 2025

Super køreskole

Har taget kørekort ved Roskilde køreskole, og havde Anees, som kørelære. Han er super dygtig og tålmodig (speciel når jeg kørte til den forkerte venstre for 100 gange😉) har en rolig tilgang til sine elever, hvilket gør det meget mere trygt at køre med ham, og så er han god til at få en til at tro på sig selv
... Super god oplevelse, og kan kun anbefales

6 décembre 2024

Helt igennem god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Anees som kørelære. Han snakkede roligt og havde masser af tålmodig samt struktur, hvilket kan være meget rart, når man skal ud på vejene for første gang.😊

29 octobre 2024

Jeg kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg kan varmt anbefale Roskilde køreskole og min fantastiske teori og kørelærer, Cüneyt! 🚗✨
Fra start til slut har det været en virkelig god oplevelse.
Min kørelærer var både utrolig tålmodig og motiverende, og sørgede for, at jeg følte mig tryg bag rattet.
Hvis du leder efter en god køreskole med god undervisning og engageret kørelærer, er det her stedet! 🙌

27 novembre 2024