Ontzettend professioneel en vriendelijk geholpen door Bowie en Ron van Sanisale Zaandam. Denken mee, reageren heel snel op je mail, en zijn oprecht betrokken hoe het resultaat eruit moet zien. Onze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben ontzettend tevreden over de service bij Sani Sale. Stephanie heeft mij geweldig geholpen met het uitzoeken van de juiste elementen voor onze badkamer. Ze nam de tijd om naar onze wensen te luis... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hebben een prachtige badkamer en wc van sanisale. Daar ook een vloer gekocht. Blijkbaar geen deskundigheid in huis. Van badkamertegels 13m2 over, wordt niet teruggenomen, van vloer 5m2 tekort, verk... Voir plus
L'entreprise a répondu
In eerste instantie lijkt het prima. Kwaliteit is prima en prijs verhouding ook. Als er helaas iets mis gaat (bij ons een kast die beschadigd geleverd werd) duurt het weken voordat hij bij hun binne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sanisale.nl is een jong dynamisch bedrijf met meer dan 30 jaar verkoopervaring op het gebied van sanitair. De doelstelling van Sanisale.nl is het bereiken van de nummer 1 positie op het internet in de Benelux. Dit bereiken wij door onze prijzen lager te houden dan de gemiddelde online badkamer winkel en 75% uit voorraad te leveren. De 'state of the art' website helpt daarbij ook de consument in het aankoopproces. Een professionele helpdesk, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 24:00 uur is daarbij uniek.
Écrit par l'entreprise

E-commercepark Vredenberg D-11 U, Willemstad, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
In Leiderdorp bij Sanisale een mooie badkamer uitgezocht voor ons nieuwe appartement. Geweldig en met veel geduld van verkoper Nico stond alles op papier en 3d foto`s. Het plaatsen van de badkamer werd met grote vakkundigheid door Taric ter hand genomen. Toen hij door prive omstandigheden uitviel werd er gelijk een collega ingezet. Ook de aftersales was prima geregeld door Valon. Kortom een hele goede zaak om een nieuwe badkamer te kopen. Sanisale Leiderdorp bedankt voor alles!
We hebben een mooie badkamer maar voordat het zover was hebben we diverse keren contact moeten hebben omdat diverse spullen vergeten waren te bestellen.
Wel konden wij de douche 2 keer betegelen omdat wel ruim 21 m snijverlies hadden was berekend door de verkoper ondanks vele mailtjes geen reactie gekregen
Dus zal deze zaak in Almere niet aanbevelen
Geweldig! Na een zeer slechte ervaring bij Grando, kwam ik bij Sanisale Nijkerk terecht. Ik werd hartelijk ontvangen en heel goed geholpen bij het maken van keuzes. Via Sanisale heeft aannemer Levi-Montage de volledige badkamerrenovatie uitgevoerd. Het ziet er fantastisch uit! Net of ik in een hotel ben:-)
Sanisale, en in het bijzonder Ezra, heel erg veel dank!
3D tekening laten maken door Valon van SaniSale in Leiderdorp.
Meedenkend en zeer blij met de indeling.
Een pak tegels kwamen helaas beschadigd aan, maar is netjes opgelost doordat er een nieuw pak tegels is toegestuurd.
Oude badkamer is volledige verwijderd en er is vervolgens vakkundig een complete nieuwe badkamer geplaatst door Jean en zijn team.
Jean is zeer goed bereikbaar en heeft ons ook netjes advies gegeven.
Zeer blij met het eindresultaat.
Jean, mocht je dit lezen, nogmaals hartelijk dank!
Riano van sanisale leidendorp had een mooi otwerp gemaakt sommige spullen waren vertraagd of moesten we omruilen omdat er wat veranderd was maar dat kon allemaal enige klein min puntje was dat als ze zeiden dat ze eeover terug zouden bellen niet altijd gebeurde maar ik begrijp heel goed dat het in deze tijd extreem druk hebben omdat iedereen aan het klussen is. Onze nieuwe badkamer +wc is geplaats door een aannemer van leiderdorp sanisale het team van servco renovatie heeft er een prachtige badkamer en wc van gemaakt wij zijn zeer te vreden over de hardwerkende mannen niets was te veel had overal een oplossing voor werken heel hard door en netjes en overlegde overal mee wij zijn erg blij ermee
Vestiging Almere: zij snappen wat klantvriendelijkheid, service en binding is! Superfijn team! Goede 3d tekening en goed advies gekregen. Transparante offerte met zeer redelijke prijsstellingen. Bedankt voor al jullie hulp Melvin en team!
Sanisale Alphen aan de Rijn.
Als je komt om je te oriënteren voor een badkamer en je laat een 3D tekening maken. Dan kom je niet weg voor je een handtekening onder de offerte hebt gezet. Zeer opdringerig .
Als je een mail stuurt, moet je erg geduldig zijn om een mail terug te krijgen. Als ze al terug mailen.
En als je belt en ze zeggen terug te bellen, nou vergeet het maar.
Dan zeggen ze A merken tegen dump prijzen. Nou Als je op internet gaat googlen kom je het goedkoper tegen.
Maar ja dan heb je al getekend.
En de service is zeer slecht daar.
We hadden een wastafelkraan van 487 euro die was mede door hun verkeerd besteld. Ik kon hem om komen ruilen voor een andere kraan. Op internet gekeken wat deze kraan koste. Die was 275 euro. Maar het verschil krijg ik niet terug. Ze moeten de oude kraan opsturen dus ze hebben retourkosten en de doos was open die moeten ze dicht plakken.
Ik zeg dat is nooit geen 200 euro. Maar krijg niks terug. Mocht al blij zijn dat ze hem omruilen.
Dus wees gewaarschuwd. Controleer eerst voordat je ja zegt.
Nadat dit geplaatst was op sanisale site. Werd ik gelijk gebeld en gemaild met wat ze konden doen om mij tevreden te stellen. Ik gezegd verschil van de kraan terug en de douchegoot retour nemen.
Ze hadden geïnformeerd bij Pjoter. Die zei dat ik had gezegd dat de aannemer al het gat verkeerd had gezaagd voor de kraan. Wat helemaal niet zo was en wat ik ook niet gezegd heb. Ze liegen ook nog is.
Vervolgens hoor je niks meer terug.
Wat een rot bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden over Sanisale.
We hadden een kraan defect en verkoper Stijn wist dit in een week op te lossen door ons het onderdeel toe te laten sturen. Bij drain bleek iets vanaf de fabriek niet goed afgestuurd. Maar ook dat was door Stijn snel verholpen. Nu kwamen we 3 pakketten tegels tekort. Maar ook nu weer worden ze binnen 3 dagen nagestuurd.
Wij zijn blij dat we daar onze twee badkamers gekocht hebben.
Wat een geweldige service.
M.v.g. fam. Dankers
Een paar weken geleden mijn badkamer besteld bij SaniSale Amstelveen bij Taylor. Tijdens de bestelling werd mij beloofd de week erna op woensdag alles uit te kunnen leveren. Voor mijn wasbak nog gebeld om te controleren of er een sifon bijzit, met als antwoord “Tuurlijk zit deze erbij, dat heb ik toch gewoon voor je geregeld!”.
Op woensdag met veel verschillende excuses/smoezen uiteindelijk te horen gekregen dat dit donderdag werd, maar wederom donderdag verschillende verhalen waarom het er toch niet was donderdag. Uiteindelijk vrijdag de spullen kunnen ophalen, maar incompleet. Wasbak geleverd zonder sifon (ondertussen stonden de aannemers al twee dagen zonder werk en lopen de kosten voor mij op). Vaak gebeld voor een status update en veel terugbel afspraken gemaakt, deze terugbel afspraken zijn op 1 keer na (dankzij Danny) nooit nagekomen.
Het constante liegen en niet nakomen van afspraken is wat mij vooral in het verkeerde keelgat is geschoten. Maak geen beloftes als je deze niet waar kan maken, controleer of alles is goed gegaan en doe geen aannames als je twijfelt. Als er open en eerlijke communicatie was kon ik mijn planning hierop afstemmen, maar zij maken een goede planning, mede dankzij de onbereikbaarheid, simpelweg onmogelijk.
Gebeld om een klacht in te dienen, moeder van Taylor aan de lijn gehad en zij leek mij serieus te nemen. Ik zou maandag gebeld worden, wederom geen gehoor. Dinsdagmiddag zelf maar gebeld om te horen te krijgen dat zij maandag vrij was (ze heeft zelf met mij maandag afgesproken om terug te bellen). Vervolgens zou ik dinsdag voor sluitingstijd gebeld worden, wederom geen gehoor. Vrijdag weer gebeld, met 10 minuten zou ik teruggebeld worden en je raadt het al: wederom geen belletje.
Service is ver te zoeken bij deze locatie en een excuus moet je er zelf uittrekken. Van meedenken is geen sprake.
Door de bekendheid via RTL kunnen ze de druk niet meer aan lijkt wel. Dit houd de winkel nu goed in de lucht, maar op de langer termijn helpen deze grote missers het bedrijf om zeep. Het betreft een Franchise dus er zullen ook goede winkels zijn dat geloof ik wel. Sanisale Amstelveen is helaas een zeer slechte zaak en ik zal hun dan ook zeker niet aanbevelen. In november ben ik daar naar toe gegaan voor advies bij een aankoop van een nieuwe badkamer. Mooie showroom met genoeg keus zo ook in de tegels. Je kiest de tegel vanuit een pilaar met lades. Op de tegels zit een sticker die aangeeft dat er verschil in tint en structuur kan zitten, maar je denkt dat is prima en gaat er vanuit dat het om een nuance gaat. Bij de aflevering zitten de tegels in pakken van 3 stuks. De tegel die bovenop lag was de tegel die ik besteld had dus nergens had ik uit op kunnen maken dat het niet klopte. Pas toen de tegelaar een halve muur getegeld had kwam het naar voren dat er hele grote kleurverschillen in zitten. De verkoper gebeld, maar die had het te druk om mij te woord te staan. Pas na twee dagen heb ik hem eindelijk te pakken gekregen. Hij gaf zelf toe dat hij geschrokken was van mijn foto's en dat hij dit niet geweten heeft, maar dat hij mij wel de bestelde tegels had geleverd. Sanisale werkt met codes op de koopovereenkomst en dat geeft niet duidelijk weer wat je koopt. Ik heb er een advocaat op gezet, maar je staat om die reden machteloos. Ik wil daarom iedereen waarschuwen de tegels niet bij Sanisale te kopen en mocht je toch tot kopen overgaan laat dan goed vastleggen wat je koopt. Ik zelf ga nooit meer terug naar deze winkel. Ik geef liever iets meer geld uit voor het gewenste resultaat. Nu zit ik met een badkamer van rond de € 15000.00 en deze is niet naar mijn zin. Heel verdrietig!
Badkamer incl montage gekocht bij Sanisale Capelle aan den IJssel. Op een zeer prettige en kalme manier geholpen door Gerard. Aanpassingen die achteraf nog wenselijk waren zijn moeiteloos opgepakt door Gerard. Redelijk lang moeten wachten op het monteren maar dat is nu eenmaal zo in deze tijd. Elke euro wordt in huis uitgegeven tegenwoordig. Wat betreft het monteren kwam Felix langs. Nog meer lof voor deze kerel, wat een vakwerk. Over alles meegedacht en niets was te veel werk voor hem. Wij zijn zelfs een midweek weg gegaan en onze huissleutel overhandigd aan hem. kwaliteit en afwerking is werkelijk fantastisch. Al met al, een bijzonder goede ervaring en een prachtige badkamer rijker! Bedankt hiervoor!
RTL doet zaken met SaniSale, maar dat is duidelijk geen garantie voor succes. Wij zijn in de vestiging in Alphen aan de Rijn geweest. We hadden matig advies voor wat betreft de tegels waardoor we achteraf alsnog zelf andere tegels hebben uitgekozen. Toen we daarna nog de kleur van het badmeubel veranderde, leverde dat ons een prijs van het badmeubel op á 5.000 euro. SaniSale was toen al slecht bereikbaar voor uitleg.
Vervolgens begon de aannemer die door SaniSale geregeld was bij ons. Zaken die bij SaniSale vanaf minuut 1 bekend waren, zijn niet doorgegegven aan de aannemer. Gevolg: meerwerk op ons bord nog voordat er gestart was met de badkamer(800 euro ongeveer).
Daarna het volgende probleem: SaniSale doet niet aan een warme overdracht naar de aannemers waarmee zij werken. Gevolg: verkeerde tegels op de muur geplakt door de aannemer wat een hoop stress opleverde. Volgens SaniSale is dat allemaal de verantwoordelijkheid van de klant. Het zou echter een kleine moeite zijn voor een badkamerwinkel om gewoon even het merk en type tegel dat bij de muur hoort door te geven aan de aannemer. Dit noteren zij niet op de offerte (schaduwnamen hanteren ze voor de tegels).Wij hebben namelijk de badkamer laten plaatsen voordat wij in de woning woonde en waren zeker niet altijd aanwezig.
Toen de aannemer zo aan het einde van de badkamer beland en het wasmeubel wilde ophangen, bleek dit wasmeubel niet compleet te zijn. Inmiddels ligt geïrriteerd hierover gebeld zo een 4 dagen nadat ik hier ook een mail over had gezonden en van verkoper Pjotr te horen gekregen dat hij echt niet harder ging lopen van mijn geïrriteerde houding.
Uiteindelijk zijn we nog niet helemaal tevreden met bijvoorbeeld het wasmeubel van 5.000 euro, maar we zijn zo klaar met dit bedrijf, dat we even de energie niet hebben om hier ook weer achteraan te gaan.
Advies: hier niet heen gaan. Ze zijn ontzettend laks.
Geholpen bij vestiging in Zaandam door Darren en Lucas bij het uitzoeken van een badmeubel. Goed geholpen en duidelijk
Super goed geadviseerd en geholpen door Sander van Sanisale in Zwaag.
Altijd bereikbaar en bereid om mee te denken.
Aannemer kon eerder beginnen en badkamer werd ook 4 weken eerder opgeleverd dan afgesproken.Dat maak je zelden mee.
Prachtige badkamers en goede prijs.
Bedankt Sander, en de rest van Sanisale Zwaag!
Zeer goede ervaring mee!
Sebas Breggeman van Sanisale Spijkenisse heeft ons met veel geduld en kennis van zaken geholpen om een badkamer en toilet te ontwerpen. Op ons verzoek heeft hij ons ontzorgd bij de uitvoering van dit project. Toen bleek dat de uitvoering een paar weken eerder als aanvankelijk gepland kon plaatsvinden heeft hij er voor gezorgd dat de gekochte onderdelen tijdig konden worden geleverd. En bleek in de toelevering van onderdelen iets mis te zijn gegaan dan werd dat na een berichtje aan Sebas direct opgelost. De planning was 2,5 a 3 weken maar Mustafa, de uitvoerder, zag kans om dit project in 2 weken af te ronden waarbij werk van hoge kwaliteit is geleverd. Prettig daarbij was dat onze wensen als klant waar mogelijk steeds werden ingewilligd en waar nodig adviezen van zijn kant tot nog betere resultaten leiden. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Bedankt Sebas!
Deze maand tegels gevonden voor zelf te bouwen badkamer .
Keurig ontvangst door Ronald Mulder, met koffie .
Heerlijk dat iemand met je meedenkt en je als amateur verder helpt met realisatie van droom badkamer.
De prachtige 3D print was een zeer handig middel hierbij.
Je voelt je erg op je gemak als DHZ'er.
Duidelijke uitleg wat je zelf wel , of juist niet zelf kan uitvoeren.
Mijn dank is groot voor de heren van Sanisale Zaandam. Zij hebben mij uit de brand geholpen met een ophangbeugel die moeilijk te vinden was.
Nogmaals bedankt heren voor een topservice en geduld.
Mooie producten gekocht bij SaniSale Leiderdorp.
Prima voorgelicht door Nick.
Werk vakkundig uitgevoerd door Jean.
Samenwerking door beide bedrijven zeer goed.
Enkel schade frontje geconstateerd door vervoer.
Is netjes opgelost.
Prima service.
Zowel Nick als Jean waren makkelijk te bereiken.
Prettig in omgang.
Ze hebben een zeer mooie badkamer achter gelaten.
Nogmaals bedankt hiervoor. 👍
Wij waren zaterdag 10 April met een afspraak bij Sanisale Zaandam voor een nieuwe badkamer.ontvangst en behulpzaamheid was geweldig. Darren hielp ons en zijn deskundigheid en vriendelijkheid was een 10 wij zijn daarom zeer tevreden.
Wij hebben de badkamer gekocht bij Sanisale Leiderdorp.
De spullen zijn netjes tot aan de voordeur bezorgd door Koeriersdienst Heerhugowaard.
De badkamer is perfect opgeleverd door Jean, echt geweldig om hem als installateur te hebben.
Hij is altijd en direct bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na, hij is erg flexibel en werkt erg netjes.
Alles in huis was 's avonds netjes opgeruimd, ook buiten en rond de afvalcontainer.
Wij hebben het als zeer prettig ervaren en hebben een prachtige badkamer, echt een genot.