Väntat 6 månader innan de hanterat min klagomål ( min baggage har fått rejäl smäl och innehållet gick sönder),såklart med negativ svar för mig . Kundservice under all kritik . De kunde be om ur... Voir plus
Fick just veta att flyget till spanien är ombokat med en mellanlandning i Köpenhamn med lång väntan i Köpenhamn. Ingen ersättning och ingen ersättning som mat på flyget. Har alltid varit nöjd med SAS,... Voir plus
I have lost my EuroBonus account through my old company email. There is now way to find any contact information who and where to reach to vlaim back my old account. Only a very unhelpful ai bot, that... Voir plus
SAS måste vara världens sämsta flygbolag. Tredje gången på rad som vi bokar en direktflight utomlands och tredje gången på rad vi får besked om att ”your flight has been changed or cancelled” (som... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Boka billiga resor, flygbiljetter och hotell hos SAS. Vi erbjuder billiga inrikes flyg, lågpris flygbiljetter för weekendresan samt bekväma direktflyg för affärsresan. Boka flygbiljetten på sas.se.
Mitt flyg va försenat i 1 timme idag
Mitt flyg va försenat i 1 timme idag. Jag ska flyga till Malmö för jobb så behöver åka 2 flygresor. Mitt flyg till Stockholm va försenad i 1 timme så jag hann inte med mitt flyg till Malmö får ingen kompensation. Jag kommer komma sent till mitt jobb imorgon då nästa flyg till Malmö åker kl 8 + jobbet är utanför Malmö.
Flygen är ALLTID sena jag vet inte vad ni har för problem med era flyg men det är inte okej, folk åker ju till jobb och har inte tid att vänta i flygplatsen för att era flyg alltid har något teknisk problem!! ( flygplanen är alltid sena till eller från Östersund) Fy på er!
FInns ingen sämre hemsida än detta
FInns ingen sämre hemsida än detta. SKaffa inte SAS kort. Kommer fortsätta lämna omdömen tills ni löser den här skiten
Inställt flyg
Inställt flyg. Ingen information, ingen finns att prata med på flygplatsen, kundtjänst stängt.automatiskt ombokad till värdelöst alternativ. Det rimliga finns inte att välja på trots att platser finns kvar att boka. Clowner.
Obefintlig kundservice
Köpte två biljetter för den 25 oktober men bokade om till den 27 oktober. Fick uppgift om att det skulle kosta 750 SEK per person. SAS drog sedan 2250 SEK per person. När jag kontaktade dem om detta sade kundtjänst att de kunde se att något hänt och att frågan skulle eskaleras och att jag skulle bli kontaktad inom några dagar. Jag fick aldrig någon återkoppling och ringde upp igen. Svaret jag fick då är att de kunde höra på talinspelningen att jag fått fel uppgifter men att de inget kunde göra. När jag insisterade slängde personen på luren. Jag ringde då upp igen och nästa person hänvisade till en länk på nätet där jag kunde göra en anmälan. Jag gjorde detta och fick till svar att de inget kunde göra eftersom resan inte var avslutad och att jag återigen fick ringa SAS kundtjänst. Eftersom detta är lönlöst så begärde jag ut inspelningen enligt GDPR för att göra en anmälan till allmänna reklamationsnämnden, men det tar 30 dagar att få svar på sådana förfrågningar och alla inspelningar raderas efter 30 dagar.
They refuse to compensate for cancelled…
They refuse to compensate for cancelled flights.
SAS har den sämsta support!
SAS har den sämsta support!
Ringt dit 8 gånger. Får ingen hjälp - mycket unga människor som svarar.
Har väntat sedan 15 sept att kunna logga in. Idag 23 okt. Och inget har hänt.
Jag har inte access till min gamla mail.
Har ny mail.
Du får vänta - ingen vet när kanske om 1 år.
De kan boka resa till mig.
Jag kan inte göra onlineköp.
Currently with holding £400 of our money
This airline have currently stolen £400 from us due to false advertising. They moved the time of our flight which meant we couldn’t make our connecting boat any more. In the email it says, click here for a refund. At no point in the email did it say the delay was not long enough to cancel and that they would just take all our money instead! Please go to an ombudsman who will investigate your complaint if the organisation takes too long to resolve it. You might also be able to ask your bank for help - check the ombudsman website.
This has been really upsetting for my husband who has tried to plan a nice trip for my birthday. They say they will look into it now but at first they said no! we’ve been waiting since mid September.
Humiliation by Flight Attendant
I was flying from Mallorca to Stockholm on flight SK 1806 on October 11th.
My seat number was 31D. I was taking the aisle seat and did not lower the window blind between my row and the row behind me. When the Asian female flight attendant asked me to open it, I said:
„Can you ask the person behind me?“
Her attitude was surprisingly humiliating:
„Ha! It’s just a window. Everyone can open it.“
She said that so loudly that everyone around could hear it.
Before I got off the plane, I waited until everyone was gone as I did not want to make a scene. I said to her:
„You made me feel very uncomfortable by saying that.“
She repeated what she said in the same forcing way.
I talked to other flight attendants and one female in another uniform said:
„She said sorry. Now you have to go. We have a new flight.“
None of them meant sorry. I never felt humiliated on a plane and this should not have happened. It must not happen again.
I need someone to actually do something.
Jag bokade nyligen en flygresa till…
Jag bokade nyligen en flygresa till Island, vilket var en riktig utmaning. Webbplatsen är oöverskådlig och överbelastad, och kundtjänsten är endast tillgänglig via telefon vid vissa tider. Det finns mycket att förbättra!
Problem med gatebyten
Deras gatebyte gjorde att jag missade flyget. Visst, jag skulle varit mer uppmärksam men att inte bara boka om mig på nästa flyg kändes dåligt.
SAS bör skämmas
Skulle rest 05.20. Pga oförutsägbara händelser fördröjt till 09.30. När passagerarna köar för ombordstigning säger personalen vid incheckningen att man glömt städa planet inatt så därför dröjer det ännu längre. Otroligt uselt av SAS, det företaget tänker jag undvika vid resor i fortsättningen.
Noll stjärna till SAS Kundtjänst
Vill ge noll stjärna till SAS Kundservice som är icke existerande! Och den blir inte bättre. Det är skamligt för ett så stort flygbolag!
Jonotin yrityksen asiakaspalveluun…
Jonotin yrityksen asiakaspalveluun 1,5h. Asiani ei sillä soitolla ratkennut, mutta minulle luvattiin, että koska asiani on "urgent", joku soittaisi minulle takaisin vielä seuraavan puolentoista tunnin sisään. Soittoa ei koskaan kuulunut, ja sitä odottelen yhäkin...
Ej lösningsfokuserade
Står 25 pers vid gaten i tid efter sen anslutning och planet med öppen dörr men vi får inte boarda för att gate-personalen råkat trycka på boarding completed. De äger inte misstaget och ger ingen info. Svårt att undvika sas inrikes tyvärr.
Problem vid avbokning
Haft problem med återbetalning och avbokning av flygbiljetter. Där de debiterat mig dubbelt för avbokningsavgiften. Svårt att komma fram till deras kundtjänst. Dock är deras Eurobonus-program och allians med Skyteam bra.
SAS har fortfarande inte fixat till…
SAS har fortfarande inte fixat till det. jag lade till 345 kr för 23 kg bagage. fanns det med på biljetten vid incheckning? Nej förstås inte. varför erbjuds sådant när det inte funkar? att ringa= 60 min vänt, chatt = 160 före mig. så nu får jag ställa mig vid nån disk i morgon i stället för bag drop. SAS blir aldrig bättre.
Svärmors försök att resa med SAS
Svärmor, 83 år ska resa från Sturup. Planet blir inställt - kan hända den bästa. Men hanteringen efter är under all kritik. Hon får ett meddelande att hämta väskorna och sitta ned och avvakta information. Hon ringer supportnummer där de lovar att ringa upp inom 20 minuter. Inget händer, alla medresenärer försvinner och ingen ytterligare information från SAS. När supporten ringer är de engelsktalande…, jag ringer supporten och trots att inga knappval passar får jag tag i en hjälpsam människa som kan se att hon fått erbjudande om flyg nästa dag. Vi lyckas acceptera bokningen åt henne. SAS erbjuder ingen hjälp med transport och hotell. Nästa gång blir det SJ. SAS-appen är dessutom värdelös om man har problem, bara till för merförsäljning. Skärpning SAS.
Inställt flyg från Tivat Montebegro
Vårt flyg från Tivat Montebegro blev inställt.
Skulle kunna skriva en bok om hur dåligt SAS behandlar sina kunder.
Vi får sms/mail om att flyget är inställt, sedan är det tystare än i graven, kundtjänst har stängt.
Efterdyningarna är om möjligt ännu sämre. Vi ligger ute med 16.000 kr och efter 3 veckor har vi inte fått tillbaka pengarna. SAS har gjort en förfrågan på ett kvitto på 7,40 euro, vi köpte vatten för temperaturen stod på 35 gr varmt, pinsamt för SAS!
När allt flyter på är oftast företagen bra, men när något händer då visar dom sitt rätta jag.
Hitta gärna andra flygbolag!
Sjukt dålig kundservice
Bokade biljetter för mig och min familj idag och råkade boka fel helg. Detta har aldrig varit ett problem tidigare, då de haft 24 t öppet köp. Detta har de nu tydligen tagit bort, utan att det informeras om på deras hemsida. Då jag ringer kundservice för att rätta till misstaget och boka om till rätt helg är de helt ovilliga att låta mig boka om utan att jag måste betala halva priset av vad biljetterna först kostade, samt i tillägg betala för den nya biljetten. Noll engagemang och förståelse från personalen som är slö, tyken och bara hänvisar till att de enbart följer reglerna och att det är upp till mig själv att se till vilka regler det är som gäller. Trots att de precis själva ändrat dessa utan att de informerar tydligt på hemsidan. Helt otroligt dåligt sätt att bemöta en lojal kund genom många år. Jag är otroligt besviken. Kommer aldrig boka resor med SAS igen.
Dishonest and profiteering.
I don't think people need any more reason to despise this airline, but I'll add my pain to the pile
They will routinely cancel your flight and then rebook you on the cheapest possible option, usually the next day. Then, when you try to claim a refund to cancel the trip, they will refuse and lie to you by saying that you are the one initiating the cancellation.
They are cheap, profiteering and find sneaky and shady ways of stripping away passenger comforts. It would be better if they simply embraced their status as a cheap, low end discount carrier, which they are. But they try to dress themselves up as a legitimate national carrier. The company is run by private equity pirates who find clever ways of extracting money from people in vulnerable moments.