Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementØstre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
Lisez les avis des autres
Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Voir plus
L'entreprise a répondu
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Écrit par l'entreprise

Coordonnées de contact
Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg køre forbi silvan esbjerg i dag for…
Jeg køre forbi silvan esbjerg i dag for lidt spontant at leje en maskine til at tage limed gulvtæppe af med, går ind og ser at de har maskinen og går til kassen hvor der står en unge pige og mand ( de har ikke travlt ) jeg spørger pigen om hvad sådan en koster at leje for en dag , hun vender sig om og siger, Det kan du se på nettet. Hvis det er den servis de giver i silvan forstår jeg godt at deres butik mere eller mindre altid er tom , for servis er der ikke noget af .

Tæppe stripper
Maskinen jeg skulle leje var klar til tiden, i orden or rengjort, desuden synes jeg prisen var rimelig. Helt sikkert noget jeg vil gøre brug af en anden gang

Réponse de SILVAN - Esbjerg
Meget sød ekspedition og de havde det…
Meget sød ekspedition og de havde det jeg skulle bruge

Super behandling i Silvan Esbjerg
I juletravheden var vi i Silvan i Esbjerg, for at sende pakker og breve med dao. Vi havde læst på dao, at vi kunne sende breve fra Silvan, men lige hvordan?
En ung medarbejder tilbød at hjælpe os. Brevene blev sendt og nåede frem før jul. Tak for super behandling.

Høflig betjening
Som altid en god og imødekommende service i selve butikken i Esbjerg. Nem bestilling og hurtig ekspedition.

Réponse de SILVAN - Esbjerg
Der er altid kompetent og venlig betjening. De er behjælpelige med råd og vejledning uanset hvilken prisklasse man handler for. Kan klart anbefales

Réponse de SILVAN - Esbjerg
Prisen på træbetonlofter var rigtig god…
Prisen på træbetonlofter var rigtig god og oplevelsen ved udlevering til 5 stjerner!!!

Manglende personale
Manglende personale
Det er samme person der skal tage imod varer, lave nøgler, hjælpe dem i køen og pakke service.

Réponse de SILVAN - Esbjerg
Købte en lyskæde på Silvan .dk ti…
Købte en lyskæde på Silvan .dk ti afhentning i esbjerg. Da jeg hentede kassen var den åben og lyskæden lå løst i kassen og ikke i original emballage, da jeg kom hjem og satte den til strøm virkede den ikke. Er sikker på at det er en returvarer som i har forsøgt at sælge uden at tjekke om den virkede. Fik mine penge retur, men ingen beklagelse fra jer om spildt tid.

fantastisk serviceoplevelse
I går var jeg ude og købe et par ting, og personalet var så hjælpsomme, og det var en fantastisk serviceoplevelse.

L’expérience Trustpilot