SILVAN - Esbjerg Avis

TrustScore 4 sur 5

Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 143 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du fik et godt råd. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Stor hjælp og venlighed af personalet

Stor hjælp og venlighed af personalet

4 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at vores personale var hjælpsomme og venlige. Tak for din positive tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god service og meget kompetent…

Utrolig god service og meget kompetent og hjælpsom personale.
Kommer gerne igen.

1 juillet 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Vi beklager meget udfordringerne med denne ordre direkte fra vores leverandør.

Vi kan se, at Silvan kundeservice har påbegyndt krediteringsprocessen af ordren ved vores ordreteam samt leverandør.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den unge mand fortjener ros

Den unge mand som klargjorde min ordre, ringede til mig for at spørge nærmere ind til det. Stor ros til ham👌🏻

8 juin 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode service, du har modtaget. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Noté 2 sur 5 étoiles

Silvan Esbjerg....kom nu!

Silvan Esbjerg....kom nu!
For lidt personale pinselørdag, og jeres bure med blomster, og sommerblomster generelt er en skandale!!
De er halvdøde, brækkede i stænglerne, stuvet sammen på burene uden plads til at strække sig og ikke mindst blive vandet.
Priserne er noget tilbuds agtigt, men jeres kasse apparater registrere det ikke.

I kan simpelthen ikke være det bekendt !!!

7 juin 2025
Avis spontané

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Super serviceog hjælpsomhed

29 mai 2025

Mange tak for de 5 stjerner 😊

God hurtig service

God hurtig service

25 mai 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt og hurtig at hente og…

Det var nemt og hurtig at hente og aflevere. Sød og imødekommende personale. Værktøjet jeg lejet virket upåklagelig, med god instruktion til brugsanvisningen👍

22 mai 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Fantastisk at høre, at både udlejningsservice og produkter levede op til dine forventninger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte nogle terassebrædder samt…

Jeg bestilte nogle terassebrædder samt nogle regler som skal bruges til strøer.
De regler som var blevet lagt til side i “click and collect”, er så skæve at det ikke kan anvendes.

23 mai 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Noté 2 sur 5 étoiles

Min ordre var ikke registreret trods…

Min ordre var ikke registreret trods betaling, medarbejder kunne ikke finde varen da vi bad om hjælp.

21 mai 2025

Mange tak for din tid.

Fint produkt

Fint produkt, venlig service

27 avril 2025

Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt oplevelse med bestil online og hent ½ time senere

Har bestilt 1 dunk algefjerner , til en god pris online, til afhentning i butik, fik et SMS / mail 20 minutter senere ,at varen var klar til afhentning.
Super hurtig service .

29 avril 2025

Réponse de SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du oplevede så hurtig service med din ordre af algefjerner. Tak for din positive feedback!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus