SILVAN - Odense M Avis

TrustScore 4 sur 5

Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Desværre ikke godt med blomsterløgene: Liatris Spicata Blue De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint. Ved nærmer... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 143 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service & priser

Super god service & priser
Vi købte gulvtæppe som blev skåret på mål, købte Laminatgulv og bestilte bademøbler / inventar til to badeværelse, vi er igang med en større husrenovering og køber gerne materialer ved Silvan igen😃👍🏻🏡

Simon/Odense

21 janvier 2026

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service og priser. Vi sætter stor pris på, at du vælger at handle hos os under din husrenovering, og vi ser frem til at hjælpe dig igen😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og nem service.

24 décembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores service var hurtig og nem for dig.

Nemt

Det var nemt og hurtigt

9 décembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at du oplevede nem og hurtig betjening og god service. Tak for din positive anmeldelse.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, og hurtigt at hente i lokal Silvan.

9 décembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at bestillingen var nem og afhentningen hurtig i din lokale Silvan! Tak for din feedback og de flotte stjerner.

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve ekspeditionen var fin

Selve ekspeditionen var fin, men tæpperenseren var ikke tømt for vand fra den sidste kunde. Og det lille mundstykke var gået i stykker, hvilket gjorde det en anelse besværligt at rengøre en sofa.
Sofaen blev ren, men lidt ærgerligt at leje en vare, der ikke er fuldt funktionel og rengjort, når det nu står beskrevet ved udlejning, at den skal tømmes for vand og rengøres.

26 novembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi lejede tapet damper af to omgange

Vi lejede tapet damper af to omgange. Og de var i så ringe stand og har givet os andre problemer. Lige meget hvor længe vi ventede på at de kom i gang så pissede det ud af dem med vand. Og det oplyste vi os ved afleveringen begge gange. Men det blev det så ikke bedre af. Så det kan bestemt ikke anbefales.

28 novembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er vild med Silvans udlejning af…

Jeg er vild med Silvans udlejning af udstyr. Jeg skulle bruge en rampe til at flytte en motorcykel: 30 kr. for to styk i et døgn, ja tak. 🙌

25 novembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for at udlejningen af udstyr var en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig bestilling og lige så hurtig…

Hurtig bestilling og lige så hurtig afhentning med Click&Collect. Varene var pakket på en vogn og lat gik smertefrit.

18 octobre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og problemfri bestilling og afhentning med Click&Collect. Vi sætter pris på din feedback.

Kompetent hjælp

God og kompetent hjælp

14 octobre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at vores hjælp var god og kompetent. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vælger bauhaus næste gang

Vi skulle hente en tæpperenser, da vi kom derud var den defekt og vi havde ikke fået en e-mail om det ( vi bor ikke lige i nærheden Silvan) 😠

10 octobre 2025
Avis spontané

Mange tak for din tid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget nemt at booke og afhente.

Meget nemt at booke og afhente.. har brugt muligheden et par gange og vil gøre det igen..

Tæpperenseren var perfekt og løste opgaven 👍🏻

10 septembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at booke og afhente. Tak for din positive feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skæv tilskæring af træplade!

Min oplevelse i Silvan var virkelig god og servicen var helt i top 👌🏻

Grunden til min bedømmelse er, at jeg skulle have skåret en træplad til efter specielle mål.

Det viser så, at pladen er skåret skæv.
Fik den rettet til i en anden Silvan, men
Da jeg så kommer hjem og ville sætte hylden i var den stadigvæk skæv.

Der mistede jeg simpelthen tålmodigheden og har med møg - og besvær og på bedste vis, selv høvlet den til.

Det er første gang, at jeg har oplevet så meget besvær.
Har før fået skåret en plade til, efter samme mål i et andet byggemarked uden problemer.

Mvh

7 septembre 2025

Réponse de SILVAN - Odense M

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

First time experience of renting tools…

First time experience of renting tools from Silvan was great. Got an almost new Jigsaw from Hilti product. Easy pickup, and return the day after 👍🏻

30 août 2025
Avis spontané

Réponse de SILVAN - Odense M

Thanks for taking the time to share your experience with us. We're glad you had a positive one 😊

Kind regards

Noté 2 sur 5 étoiles

Det dårligste køb jeg har foretaget

Det dårligste køb jeg har foretaget.
Købte to stk pileflethegn. Pilegrenene er skrøbelige og knækker for et godt ord. Klagede og fik da også refunderet lidt. Fik at vide at det var 2. Klasses sorteringsvarer ( det stod der ikke i brochuren).. da jeg ikke selv har trailer var det ikke muligt at returnere dem…

13 juin 2025

Hej Karen

Vi beklager meget din dårlige oplevelse.

Vi vil anbefale dig at sende en mail til kundeservice@silvan.dk med billeder af problemstillingen samt dit webordrenr. Du må gerne referere til denne anmeldelse, så ser vi nærmere på sagen hurtigst muligt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus