Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Établissement
Changer d'établissementRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Écrit par l'entreprise
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Écrit par l'entreprise

Roersvej 33, 5000, Odense, Danemark
Demande des avis aux clients
Der er generelt altid fornem service…
Der er generelt altid fornem service hos Silvan. Køb af produkter herfra anbefales.

Réponse de SILVAN - Odense
Desværre var to Felix krukker ikke…
Desværre var to Felix krukker ikke emballeret forsvarligt. Så begge var defekte ved levering. Her håber at få tilsendt to nye snarest, pakket godt ind. Hver for sig så de ikke chasher igen. Glædede mig til en utrolig flot krukke, men øv øv øv. Der kommer nok hurtigt en løsning

God service ved Morten
Ringer til Silvan i Odense. Får fat i Morten. Får også fat i den mest hjælpsomme person finder jeg ud af. For Morten beder mig sende et billede af “problemet”. Der går 20 min. og så ringer Morten tilbage og har haft fat i leverandøren til det produkt jeg har købt, og forklare mig hvordan jeg skal klare opgaven.
Kæmpe ros til Silvan og specielt til Morten.
Silvan har i øvrigt været så flinke, at vi der har børn på rosengårdskolen kan parkere hver morgen på deres parkeringsplads hvilket er en kæmpe hjælp til os forældre.

Réponse de SILVAN - Odense
De læggekartofler jeg fik leveret var…
De læggekartofler jeg fik leveret var alt for spirede :-(

Bestilte sort taphane
Bestilte sort taphane, fik utæt hvid. Opdagede først fejlen 50 km væk. 😕

Réponse de SILVAN - Odense
Jeg fik byttet en forkert vare af…
Jeg fik byttet en forkert vare af venlige og forstående medarbejdere i Silvan i Odense V, også selv om jeg ikke havde gemt bonen og desuden havde åbnet den forkerte vare.
Det er rigtig god service. 🤩👍

Réponse de SILVAN - Odense
Meget hurtigt levering til afhentning i…
Meget hurtigt levering til afhentning i deres Klik og Hent..

Alt virkede perfekt
Jeg lejede en benzindrevet plænelufter. Det var nemt at gøre på Silvan hjemmeside.
Fint med sms notifikationer da den var klar til afhentning og en time før lejeperiodens udløb.
Maskinen virkede perfekt.

Réponse de SILVAN - Odense
Medarbejder der er utrolig sød og…
Medarbejder der er utrolig sød og hjælpsom.
Mine varer blev beskadiget under fragten med GLS og blev derfor sendt retur. Efter lidt eftersøgning ringede en sød medarbejder og undskyldte og sendte det straks igen men med danske fragtmænd og jeg fik det et døgn efter, godt nok besværligt når de kom på en palle der blev læsset af foran trappen selv om jeg havde bedt dem om at sætte det i carporten, men det kan Silvan jo ikke gøre for . Så anbefaler gerne Silvan

Réponse de SILVAN - Odense
Mødt af positiv medarbejder som var…
Mødt af positiv medarbejder som var klar til at hjælpe