Jag får en påminnelse för en kontrollavgift i Botkyrka trots att jag aldrig befunnit mig norr om Borås. Vid det aktuella tillfället befann jag mig i Köpenhamn. Nu besvärar Smart Parkering mig med en m... Voir plus
Otroligt outvecklad app, inte speciellt trevlig kundtjänst och att inte ens ha fler betalningsalternativ än 1. Katastrof, om det av någon anledning inte kan dras så GÅR DET INTE att skicka om, det här... Voir plus
Otroligt dåligt! Leta först om detta var ett bluff företag. Deras agenter ger falska uppgifter för att tjäna pengar trots tydlig skyltning. Tar medvetet inte bild på framrutan när P-skiva är tillåtet.... Voir plus
Fruktansvärt otrevlig kundtjänst som säger att jag är ute i sista minuten, frågar flera dagar innan de skall ta över parkeringen. Jag ber att få veta hur jag skall parkera när det går över till dom... Voir plus
- Parking public
- Parking couvert payant
- Espace de parking
- Parking pour motos
- Société de gestion immobilière
Smart Parkering Sverige AB är inte bara ett parkeringsbolag, vi är ett teknikföretag inom parkeringstjänster. Våra digitala system hanterar hyresadministration, för alla parkeringsplatser tillhörande fastigheter, lägenheter, lokaler, hyreskontrakt samt kontraktsparter. Digital signering av avtal och uppsägning, avisering, kvitton. Innovativa betallösningar för besökande, APP, SMS, Swish och kortbetalning samt autogiro. Automatisk in/-utcheckning med Smart Camera Control System. Smart Parkering betallösningar skräddarsys för att passa alla kundprofiler och behov. Smart Camera Control System (SCCS) Automatiskt in/-utcheckning skapar en positiv parkeringsupplevelse och bidrar till ett ökat kundförvärv. Systemet underlättar för bilister att snabbt och enkelt hitta en ledig plats vilket förbättrar både tillgänglighet, framkomlighet och miljö. SCCS Automatiskt in/-utcheckning är ett unikt egenutvecklat system som är kompatibelt helt efter fastighetsägarens mål och visioner för en merservice.
256 58, Suède
- 0771-80 88 80
- info@smartp.se
- www.smartp.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Parkeringsvakt som ljuger
Fick en påminnelse för att betala en kontrollavgift. Hade varken fått kontrollavgiften på bilen eller i handen, så jag bestred fakturan. Fick svaret att jag vägrat ta emot kontrollavgiften från parkeringsvakten, vilket är en ren lögn, men svårt för mig att bevisa.
Fick en P-bot trots att jag öppnat…
Fick en P-bot trots att jag öppnat bilen och är på väg därifrån.
Hade inte ens stått en timme på "1 timme P-skiva" och min P-skiva visade ca 17.05 istället för 17.00, så den var "felaktigt" inställd enl dom. 1100kr hejdå. P-vakten som jag pratade med bad om ursäkt att han "inte såg mig" och hänvisade till deras överklagansystem, men där hittade man inga fel....
Pirater och lögnare !!!
Trots 2 bestridanden gällande " ogiltig p-skiva" vägrar de att erkänna sina misstag. De anklagar mig för manipulation av pskiva då den är elektrisk ( batteri driven) trots start och stopp funktion. Vakten kunde på inget sätt påvisa manipulation utan utgick enbart från att modellen var elektrisk därmed manipulerad. Dessa p bolag är inget annat än pirater och tjuvar som tjänar pengar genom att bedra vanligt folk. Jag har både foto och kamera bevis men det gäller tydligen inte hos dem heller.
Detta företag är helt oseriöst
Detta företag är helt oseriöst. Får man en kontrollavgift som är felaktig har man en skenbar möjlighet att överklaga, men svaren är ett notoriskt avslag. Deras motiveringar följer inte reglerna i trafikförordningen och de använder sig av en "fri tolkning" av skyltningens betydelse för att motivera kontrollavgiften. Sedan hotar det med tingsrätten för att skrämma en till att betala ändå.
Betala inte om du är säker på din sak. De lär inte driva det vidare, för fall när de har uppenbart fel. De vill bara skrämma dig till betalning.
Går det att sätta 0st stjärnor???
Går det att sätta 0st stjärnor???? Vilket hemskt företag!! I svaret på min bestridan, så slutar dom med att hota med tingsrätten. Det hade gott o väl räckt med ett nej!!
Varning för SmartPark
Orkar inte ens dra hela historien här.. MEN!
Ett företag som enligt min erfarenhet inte följer normal parkeringspraxis och istället verkar skapa egna tolkningar av reglerna. Jag följde skyltningen och betalade i god tid, ändå fick jag en kontrollavgift och ett standardiserat avslag på överklagan. Företaget svarar inte på sakliga argument utan hotar med tingsrätt. Jag känner mig rättslös som konsument och anser att Smart Parkering borde granskas av en tillsynsmyndighet omgående.
Jag har i min tur kontaktat ARN samt överväger polisanmälan.
När detta omänskliga företag tog över…
När detta omänskliga företag tog över fick jag böter för första gången på 10 år. Har en MC som står bakom min bil och man får bara ha ett fordon.. står med god marginal inom min ruta. Samtidigt ser jag flera långa skåpbilar som sticker ut en meter i gatan och inte får böter..Betalar över 10 000/år.. självklart följer de bara regler men tycker det är riktigt omänskliga. Mer mänskligt hade varit en varning från förvaltaren att jag skulle flytta på min
MC. Nu blir det panik och kanske sälja istället.. förvaltaren i Sundbyberg verkar helt tappat det. Vinst går före allt.. gör om policyn istället. Stör ingen och står inte i vägen heller. Om det är en ekonomisk fråga lägg på det på fakturan istället för att jag ska jaga en ny plats.
Gör allt för att tjäna pengar
Känns som ett extremt oetiskt företag.
De har i dagarna tagit över en parkeringsplats och idag fick alla bilar på parkeringsplatsen kontrollavgift på grund av ej erlag/synlig avgift. De anser att de har skyltat tydligt trots att det finns flera skyltar med olika besked på zon i anslutning till parkeringsplatsen och rätt zonnummer inte kommer upp som förslag i appen. Istället visar appen att man är mitt i en annan zon. Finns ingen förståelse för att man råkat betala i gel zon eller intresse att förtydliga informationen.
De har säkert juridiken på sin sida men definitivt inte en mänsklig moral.
Have had parking in garage for over 3…
Have had parking in garage for over 3 years now and smart park took over by 1 April.
The invoice for April is paid to the last owner and they did not issue any parking permits..
When reaching out to smart park for continued parking they asked me to fill out from witch date, of course I chose 1 maj because I already paid to the other company..
2 tickets and a varning during April, for when I received the warning I called them up.. everything looks good they said.
Apparently it should have been 1 April in the app, but how would I know and why did they not tell me ???
If they will not cancel the tickets I will take this further..
/christian
Bra app
Bra app! Jag har inga problem och det är den billigaste parkeringen de har. Men man kan inte hitta området ibland om man söker i appen – man måste skriva in områdeskoden själv.
Riktigt besviken på er
Riktigt besviken på er. Var försiktig kring detta företag gott folk, kan bli dyrt trots att man tror allt är som det ska.
De bytte P-bolag skylt och skrev bot…
De bytte P-bolag skylt och skrev bot trots att de inte har avtal just för våran adress och oss som fastighetsägare. De har inte koll att just våran adress inte är den andra fastighetsägaren i området. Väldigt snorkiga och paragrafryttare när man pratade med dem i telefon. :-(
Förutom p-bot så får jag en faktura…
Förutom p-bot så får jag en faktura grundbelopp 57.50 + aviavgift 25 kr + moms 25%. Slutsumman 82.50 kr. Bilen är registrerad på företaget men fakturan från easypark ställs på mig personligen. Om inte min parkering är godkänd så borde jag inte betala för den när jag ändå betalt bot på 600 kr!!! Hört flera som betalt fel kodnummer just i detta p-garage ingång 70 vid Akademiska sjukhuset pga otydlig skylt. Haft kontakt med ansvarig på Akademiska i dessa frågor om parkering. Har kontaktat KO om frågan bot samt parkeringsavgifter. Upplevelse -10.
Fick en p-bot exakt samma klockslag som…
Fick en p-bot exakt samma klockslag som jag startade parkeringen! jag satt i bilen och betalade via mobilen, kontakt med skojarna på (O)smart park hävdade att första observationen hade gjorts 7 min innan?,om dom nu gjorde en visuell kontroll av bilen (när jag satt i bilen och betalde för parkeringen) varför anger man inte klockslaget då?angivet klockslag är ju samma som när jag startade parkeringen ....värsta skojarna, länken till bestridning fungerar inte heller, undra varför..... Smaklöst företag
Moped
Min 15-åriga dotter körde moped till vårdcentralen.
Väl ute igen så hade hon fått en bot pga ej synlig p-skiva. På en pytteliten ort med gott om parkeringsplatser.
Exakt var eller hur skulle hon fästa en p-skiva på sin moped?
Det är som folk alltid hävdat, det är ett speciellt folk som bötfäller barn som försöker göra rätt för sig.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Jag har både scannat qr koden och…
Jag har både scannat qr koden och försökt skriva in ert Extremt långa nummer . Inget av dessa fungerar.
På måndag så polis anmäler jag er som företag. Så får de föra vidare kontakt med er. Så ni kan glömma er påminnelse avgift och straff avgifter.
Med vänlig hälsning Ronnie

Kriminellt företag?
Ett parkeringsföretag som skickar ut sina fakturor med så kort löptid att de har förfallit innan mottagaren har erhållit fakturan. Sen skickar de ut påminnelsen med tillhörande avgift direkt på. Även den med kort tid innan förfallodatum.
Efter kontakt med kundtjänst får man en känsla av att detta är en affärsidé. Förmodligen ett kriminellt företag.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Vad är det med dessa parkeringsbolag
Vad är det med dessa parkeringsbolag? Upplever att det inte finns någon som helst välvilja när det kommer till förståelse eller hjälpa i mitt fall kunden att göra rätt trotts att det blev fel. Hoppas de som sitter och tar beslut råkar ut för samma el liknande händelser så man kanske kan få en mer förstående känsla för andra. Riktigt usel hantering......hoppas arbetsgivaren tar bort bolaget.....

J*vla tittut-strategi!
Lastade vitvaror precis utanför porten, med blixtljus på och lapp i rutan, ingen p-vakt i sikte.
Rullade in en ny spis, och då "Smack" gul lapp på rutan och så såg man en Smartpark-smurf som skyndade därifrån i bil när jag kom ut med gamla spisen.
Överklagade och fick ett drygt svar att "Vi gör inget fel, betala!"
Anonyma P-Vakter som inte ens går att bemöta när dom "gömmer sig" Vidrig organisation, hade gärna gett noll stjärnor.