Hei.. Lysene på siden nede fungerer ikke Forsøkte å skru de på i appen og det virket en stund. Så virket de ikke lenger. Henvendte meg til gjengen i Sparke... Fikk raskt svar og bra løsnin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt fungerer fint når man skal kjøpe, det er når du har behov for service eller får feil på produktet at problemene starter. Det burde ha ringt noen alarmer når man ser et selskap som ikke har et tele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rask levering, pakken ble sendt under et døgn etter kjøp og var klar for henting i nordnorge etter fire-fem dager. Svært fornøyd med det! Ellers får man det man betaler for. Les nøye på beskrivelsen a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er utrolig fornøyde med Sparke, syklene og servicen. Problemet er at vi ikke får tak i dere raskt pga mail systemet deres. Kan dere ringe min kone Camilla asap på 92091005, slik at vi kan få fred... Voir plus
Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!
Øvre Flatåsveg 14D, 7079, Trondheim, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Rask levering men manglet en del i esken.
Kundesupport ordnet opp med en gang og sendte delen samme dag.
Så langt veldig fornøyd.
Produktet gjenstår å prøve ut.
Er VELDIG fornøyd med produktet/e9 +. MEN JEG HAR LÅST DEN MED APPEN/MINIROBOT Å DEN VIL IKKE I DET HELE TATT KOBLE SEG TIL BLUETHOOT PÅ TELEFONEN IGJEN SÅ DEN STÅR PÅ P Å FÅR IKKE BRUKT DEN!!!!!!! FIKKS APPEN!!!! DET ER IKKE NOE FEIL MED MIN TLF HAR PRØVD ALT APSELUT ALT!!!!
Kjøpt sparkesykkel sept, bremser og batteri fusket etter kort tid. God dialog for å finne løsning før det ble avtalt retur for at de skulle se på den. Etter den er sendt i retur og de har motatt den er det helt stille fra de. Ingen svar på gjentatte mail. Frustrert 14 åring er veldig skuffet da han jobbet for å få råd til denne. Fremstår som useriøst.
Kunde service er dårlige. Garanti sak de svarer ikke mens hvis du skal handle i nett buttik de svarer fort. Selv batteri til sparkesykkel holder 1 år og 2-3 måneder.
Veldig enkelt å bestille på nett og super rask levering til Nord Norge. Skulle være julegaver, og de kom i god tid. Barna har ikke prøvd sykkelene enda. Så vi håper at alt er i orden. Men 5 poeng for bestilling og rask levering.
Rask levering. Sparkesykkelen virker solid. Kaller sykkelen for Sparke når det egentlig er en Hiley med Sparke klistremerker. Skulle aldri vært lov å selge sykler som ikke tåler vann, selv om det står i annonsen at den ikke BØR. brukes når det er fuktig.

Réponse de Sparke.no
Kjøpte en el sparkesykkel ifra dem. Kom med ødelagt frontlys. Jeg prøvde å få kontakt med dem og sendte dem mail. Fikk ikke et eneste svar. Det er tydelig at dem ikke bryr seg om kundene sine.
Rask levering, sparkesykkelen virker av god kvalitet og sønnen er fornøyd.
Bestilte en Sparke E 9 Max sparkesykkel den 24. november i dag er det 8. desember, og den har fortsatt ikke blitt sendt til meg

Réponse de Sparke.no
Kjapp og grei kundeservice. Fikk svar på mine spørsmål innen rimelig tid og fikk levert en E9+ etter et par dager. Den trekker som forventet og har bra rekkevidde selv om jeg veier litt over middels. Med min tyngde må jeg forvente at den ikke går like fort oppoverbakke men det er forståelig.
Jeg fikk ikke den samme del som var beskrevet på bildet, så nå har jeg en bremsehendler som ikke var den samme som på bildet og ikke passer på sparkesykkelen. For det er en selvfølge at jeg skal kunne vite serie nummer på delene på sparkesykkelen vi har så jeg skal finne rette bremsehendler på interweb siden til de som selger sparkesykkler,..selvfølgelig!

Réponse de Sparke.no
El sparkesykkel sluttet å virke etter 3 uker.
Kjøpte el sparkesykkel e9. Ulåst. Hadde E Wheels før det. Motoren på e9 er så svak at den klarer såvidt å kjøre 10 km/h litt oppoverbakke med meg som veier ca 65 kg. Virker som den blir bare dårligere og dårligere over tid. Rekkevidden er elendig på litt over 7 km på på Max hastighet så man må lade hele tiden. Skjermen bak er designet slik at ryggsekken er skitten såvidt det er litt regn. Dekk foran er umulig å få luft i. Skulle aldri ha kjøpt den

Réponse de Sparke.no
Min datter på 14 år har en ny sparke E9 T som skal være ifølge dere superbra! Men den trekker jo ikke oppover noen bakker eller noe! Er helt latterlig at en sykkel til 6500kr som er ny og som dere sier skal være super kraftig ikke klare noe som helst. Chat over messenger svarer dere aldri på og finnes ikke noe telefon nr til dere! Dette er en sykkel min x kone har kjøp og har således ikke ordre nr og da kommer jeg meg ikke videre på deres kunde skjema heller… dette er bare helt latterlig!

Réponse de Sparke.no
Veldig fornøyd.Vekdig rask levering og kjempefornøyd med elsparkesykkel.
Den som jeg har bestilt denne kommer ikke kommer andre typer kommer