Hei.. Lysene på siden nede fungerer ikke Forsøkte å skru de på i appen og det virket en stund. Så virket de ikke lenger. Henvendte meg til gjengen i Sparke... Fikk raskt svar og bra løsnin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt fungerer fint når man skal kjøpe, det er når du har behov for service eller får feil på produktet at problemene starter. Det burde ha ringt noen alarmer når man ser et selskap som ikke har et tele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rask levering, pakken ble sendt under et døgn etter kjøp og var klar for henting i nordnorge etter fire-fem dager. Svært fornøyd med det! Ellers får man det man betaler for. Les nøye på beskrivelsen a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er utrolig fornøyde med Sparke, syklene og servicen. Problemet er at vi ikke får tak i dere raskt pga mail systemet deres. Kan dere ringe min kone Camilla asap på 92091005, slik at vi kan få fred... Voir plus
Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!
Øvre Flatåsveg 14D, 7079, Trondheim, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Den sparkesykkelen vi kjøpte har knapt vært i bruk da den har en ulyd og skrapelyd, og måtte ha ny bremseskive. Tok over en mnd for å få hjelpen vi trengte fra dere. Sparkesykkelen punkterte to ganger og vi trenger ny slange. Har ikke fått hjelp her..Servicen hos Sparke.no er helt katastrofe!
Trente kun kopi av faktura. men dette ble Vanskelig. Fikk ikke kontakt med de. Veldig dårlig kunde behandle. De har ingen telefon nummere hvor det kan nøds på.. helt håpløs 😡😡😡😡

Réponse de Sparke.no
Lett og raskt å bestille, gode betalingsalternativer, særlig er det kjekt med klarna gebyrfritt faktura. Lett å komme i kontakt med brukerstøtte over messenger på hovedsiden. Sendingen av min ordre ble noe forsinket. Jeg tok da kontakt og relativt raskt fikk avklart at det var pga. utfordringer hos transportøren. Ordren ble sendt straks det løste seg. Kort oppsummert, en helt grei kundeopplevelse.
Sykkelen er bra og fungerer fint.
Men helt umulig å komme i kontakt med firmaet.
Svarer ikke på Mail.

Réponse de Sparke.no
Tar alt for lang tid før bestilling ble mottatt og behandlet.
Kjøpte en ventil forlenger i den tro at samme diameter skulle være i enden av forlengeren som den man skrur på ventilen, slik at man således kan bruke kompressor for å pumpe opp hjulet. Det stemmer ikke, så det jeg fikk var vel mer en adapter/overgang enn en forlenget.
Enkelt å bestille, kjapp levering, en rå el sparkesykkel og datteren min er storfornøyd. Måtte prøve den selv og ble meget imponert.
Selv om den kom senere pga flom på veiene,ble vi oppdatert hele tiden,og den ble sendt avgårde til meg den dagen den kom på lager. Den virker kjempebra,min sønn er kjempefornøyd.
Med mine x-antall spørsmål, noen mer idiotiske enn andre, så er dette firmaet på plass med hjelp og informasjon om man måtte trenge det asap. Da mener jeg kjappe. Blide, løsningsorienterte og du får ikke en sur dag av en trønder, med mindre du har fortjent det da. Så vær en hyggelig kunde til alle. Da det gjelder dette firmaet - så er det umulig og ikke være fornøyd! For maken til service og levering skal man lete lenge etter. Takk, gutter!! Ingen jenter glemt, hvis det er noen jeg har chattet med. :) Jeg suser rundt og har nå '80-hårsveis under hjelmen da det er fart i den "prutt-prutten" min.
Etter 14 dager måtte jeg purre på baren, da var den ikke sendt fra dere. Måtte si i fra 2 ganger før jeg fikk varen jeg hadde bestilt.