Sparke.no Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Hei.. Lysene på siden nede fungerer ikke Forsøkte å skru de på i appen og det virket en stund. Så virket de ikke lenger. Henvendte meg til gjengen i Sparke... Fikk raskt svar og bra løsnin... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alt fungerer fint når man skal kjøpe, det er når du har behov for service eller får feil på produktet at problemene starter. Det burde ha ringt noen alarmer når man ser et selskap som ikke har et tele... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rask levering, pakken ble sendt under et døgn etter kjøp og var klar for henting i nordnorge etter fire-fem dager. Svært fornøyd med det! Ellers får man det man betaler for. Les nøye på beskrivelsen a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi er utrolig fornøyde med Sparke, syklene og servicen. Problemet er at vi ikke får tak i dere raskt pga mail systemet deres. Kan dere ringe min kone Camilla asap på 92091005, slik at vi kan få fred... Voir plus

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 37 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Levering vært veldig rask

Levering vært veldig rask. Hadde fire turer med sykkel og har vært veldig fornøyd alt har funker som det skal. Batteriet har overrasket med kjørte 21km og det vært bare en strek borte. Jeg er på ferie men skal teste den videre når jeg er tilbake. Akkurat når er jeg veldig fornøyd.

18 juin 2023

very powerful scooter

very powerful scooter, I like everything, riding it is a pleasure, when choosing this scooter, remember that it is a powerful device! Minus - one of the wheels was scratched, but it does not affect the ride... it was delivered to the house and on time!..

21 juin 2023

Godt produkt og god service! :)

Er veldig fornøyd med min Sparke E9. Produktet virker å være solid og av god kvalitet, mtp den lave prisen. For de som har en del veldig bratte bakker de må kjøre for å komme til og fra, anbefaler jeg at de vurderer E9+. Har hatt en liten reklamasjon på min sykkel, og det viser seg at Sparke er raske å svare, og yter god service :)

24 mai 2023

Bra produkt, men….

Fornøyd med produktet en sparkesykkel x3. Dessverre holder ikke bakhjulet på luften og det kan jo skje at mindre feil oppstår med sånne ting. Men at leverandør skal bruke over 11 dager på å få avklart dette er ikke bra. Dette er en dyr sparkesykkel, og jeg hadde håpet på raskere behandling av en så enkel sak.

Jeg fikk til slutt ny slange for å bytte selv da jeg trodde det skulle være overkommelig jobb. Regna også med at det skulle være greit da leverandør spør. Dette var en veldig komplisert jobb og måtte settes bort.
Sykkelen kunne leveres til lokal reparatør selv om leverandør ikke kjente til noen i området eller sendes inn mot at jeg betalte frakt. Helt utrolig tungvint og lite optimale løsninger hele veien. Samtidig tar det 3-4 arbeidsdager for hvert svar.

Kan ikke anbefale denne leverandøren lenger.

7 juin 2023

Sending

Brukte flere uker på at varen skulle komme, samt skulle ønske det gikk an å ringe hos de i kundeservice, istedet for å skrive hva som er alt osv

20 avril 2023