Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Avis 542

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

In principe alles zoals je mag verwachten. 1 van onze medereizigers had z'n oude langverlopen paspoort bij zich. De medewerker wist precies wat te doen, dus we konden een krap uur later alsnog met de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De overtocht en de accommodatie waren prima. Helaas moesten wel erg lang wachten (> 30 minuten) in de auto alvorens we überhaupt van het schip af konden rijden en (nog meer helaas) vonden we de afwikk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had voor een groep Volvo 240 rijders overtocht georganiseerd. Alle 25 anderen waren vol lof over de boottrip, van hut, personeel, lopend buffet, ontbijt tot de gehele ambiance. Top, we komen zeker... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie de ferry
  2. Société d'administration portuaire
  3. Terminal

À propos de Stena Line Nederland

Écrit par l'entreprise

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

aanvragen ETA

Op 10 mei tijdens inchecken met auto van Hoek van Holland baar Harwich Onverwacht bleek één van ons geen ETA visum te hebben voor onze overtocht. We werden zeer goed en snel geholpen om dit aan te vragen. In nog geen 10 minuten konden we ons incheckproces vervolgen dankzij een zeer vriendelijke en hulpvaardige Stena Line medewerker.

10 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en efficiënt hebben kunnen helpen met de ETA-aanvraag. We zijn blij dat u uw reis zonder problemen kon voortzetten dankzij de hulp van ons team.

Goed

Goed, maar badkamer rook niet prettig

17 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor de feedback, wij zullen de opmerking over de geur in de badkamer intern bespreken.

Prima overtochten gehad.

Prima overtochten gehad.
Voldoende ruimte en mogelijkheden. De comfort hut op de nachtboot was perfect. Iets meer zakjes gewone koffie zou fijn zijn. Er lagen er nu maar twee.

19 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Fijn om te horen dat u een goede overtocht heeft gehad en genoten van de comfort hut! We nemen uw suggestie over de koffiezakjes mee.

Ideale manier van reizen

Ideale manier van reizen van en naar de UK met de motor.
Vroege aankomsten waardoor hele dag beschikbaar om verder te reizen.
Personeel, eten aan boord en hut prima.
Prijs kwaliteit 👍

19 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u een fijne reis heeft gehad.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, makkelijk te boeken
Netjes aan boord.
Wat wel tegenviel was dat de ferry, heen en terug 2u later vertrok

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback, alhoewel wij over het algemeen op tijd varen is een vertraging soms niet te voorkomen, helaas.

Stipt op tijd

Eenvoudige procedures dus makkelijk om aan boord te komen. Een bemanningslid zet de motor voor je vast.
Voorzieningen aan boord zijn goed en het schip komt op de minuut nauwkeurig aan.

14 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat de procedures eenvoudig waren en de voorzieningen aan boord naar wens. We waarderen uw complimenten over de punctualiteit.

The coffee

The coffee in the cabins needs to be back. The dood in the dining room was not up to scratch.

10 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

Thank you for your feedback, we will take your remarks into consideration.

Vlot geregeld

Vlot geregeld, mooie hut, prima service bij de Lounge. Jammer dat qua drank alleen wijn, fris, koffie en thee inbegrepen zat en dat ik voor bier toch apart moest betalen

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de regeling, hut en loungeservice naar wens waren. We begrijpen uw opmerking over de drankjes en zullen dit meenemen.

Op tijd en betrouwbaar

Altijd op tijd, inchecken zeer vriendelijk, etc. De lounges zijn schoon en van goed niveau. De enige aanmerking is het restaurantaanbod. Enige tijd geleden (ong. 2 jaar denk ik) is er een verbetering geweest maar het is teruggevallen. Waar zijn de broodjes met boter, kaasof ham en de kommen met salade gebleven? Jammer!

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor uw positieve feedback over onze service en lounges. We waarderen uw opmerkingen over het restaurantaanbod en betreuren het dat de kwaliteit is teruggevallen. We nemen uw suggesties ter harte en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we ons aanbod kunnen verbeteren.

Alleen nog maar stena Line ❤️🛳

We hebben al meerdere keren naar de UK gereisd per boot met camperbus en onze Hond (ijmuiden-New Castle), maar dit was de eerste keer met de Stena Line vanuit Hoek van Holland naar Harwich. En we willen nooit meer anders !! Ook al is het dan wat langer rijden naar bijv. Schotland, maar wat een geweldige boot is dit! De service vanaf hoek van holland t/m Harwich en terug is uitmuntend! Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele fijne en goede sfeer. We hebben altijd een huisdieren hut vanwegen onze hond Hope, en deze hutten zijn zo veel mooier en ruimer! Met een prachtig groot raam en luxe douchecabine met glazen deur. De overtocht is ook veel goedkoper. Wij kiezen graag voor de nacht overtocht, zodat Hope niet zo lang der behoefte hoeft op te houden en lekker kan slapen tijdens de overtocht. Dit was dan ook veel korter en fijner. Kortom we willen nooit meer anders en ik raad het iedereen aan, zeker als je met je viervoertje naar de UK gaat.

Réponse de Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat uw reis met Stena Line zo goed is bevallen, vooral met uw hond Hope! We zijn blij dat de huisdierhutten en de service aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw aanbeveling enorm.

Personeel

Personeel altijd even correct en vriendelijk, ook in restaurant is geen moeite teveel. Service station en shop vriendelijk en behulpzaam, all in all top

Réponse de Stena Line Nederland

We waarderen uw positieve feedback!

Beste manier van reizen van Nederland naar Zweden

Het is voor ons de fijnste manier van reizen.Aan boord lekker eten met het lopend buffet,lekker slapen en de volgende ochtend uitgerust aankomen in Zweden.Dan heb je nog een hele dag om op je bestemming aan te komen.
Wij gaan met de visboot achter de auto nooit meer rijden over Putgarden en de Oresundbrug.Retour kost nu al 400 euro en 500 km langer rijden.
Volgend jaar September gaan we weer voor de 21e keer naar Zweden om te gaan vissen.Ook dan wordt het weer Kiel Goteborg.Nu al weer zin.😊

Réponse de Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat de reis met ons de prettigste manier van reizen is voor u!

confortabel

was gemakkelijk, en snel. Goede service, en confortabel

Réponse de Stena Line Nederland

Bedankt voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en betrouwbare overtochten.

Wij ervaren iedere keer dat wij met Stena reizen goede en verzorgde overtochten. Alles is vooraf duidelijk voor ons

17 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

We zijn blij te horen dat uw overtochten met ons altijd goed en verzorgd zijn. Bedankt voor uw positieve feedback!

Noté 3 sur 5 étoiles

Personeel aan boord was heel…

Personeel aan boord was heel vriendelijk en hut prima. Het aanboord rijden mag in Hoek van Holland iets beter geregeld worden. Zowel voor het ticket loket als na de paspoorten loket reden auto's doormekaar en was er niemand, zoals bij DFDS wel het geval is, om alles in goede banen te lijden.

13 mai 2026

Réponse de Stena Line Nederland

We waarderen uw feedback over het vriendelijke personeel en de hut. We nemen uw opmerkingen over de organisatie van het aan boord rijden in Hoek van Holland serieus en zullen dit intern bespreken om de doorstroming te verbeteren.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus